Boşver ya belki yazar bekle birazyani sildim evet ama sonuçta yazdım yani.
Bu kadar kaba olmasına gerek yoktu. En azından sende kusura bakma karşılıklı bişiler oldu ama sorun değil. yazabilirdi.
ay aman ne bileyim
Aradan zaman geçtiği için ya birini buldu ya da size kırgınlığı daha da arttı.Ancak şöyle birşey var kendimi karşı tarafın yerine koyduğum zaman bende sizden hoşlansam bile yine de sorun yok yazardım sadece yani zaten böyle bir cevap verirdi.Belki de gönlünü almanızı istiyor.
evet beklentileri farklıydı. Belki de böyle bir ilişki istemiyor. Yoksa bu kadar kestirip atacak bir şey yoktu. Kendimi çok kötü hissettim nedense .Boşver,takma.
Onun beklentileri farklıymış sende uyamıyormuşsun.
Onun seni bildiği halde sıkıştırmaması gerekirmiş.
Mesaj atman abartılacak bişey değil.
Rezil olmuş falan değilsin.
Bence üzülme sen elinden geleni yapmışsın için rahat olsun.ya aslında bende kötü bir şey dememiştim. Bana '' karşılıklı birşeyler oldu . bende sende kendimize göre haklıydık. Sorun yok '' deseydi. Üzerine gider gönlünü alırdım.
Ama kestirdi attı. çok üzgünüm
sorun yok . diyince ben kalakaldım zatenBoşver ya belki yazar bekle biraz
tek kötü yanı buydu. E bende ailemle ters düşmek istemedim.Elinde olmayan bişey için seni darlandıran biriyle olmaz zaten bencilmiş
böyle şey gibi ortada kaldım sanki.Bence üzülme sen elinden geleni yapmışsın için rahat olsun.
kıskanç biri kesinlikle değilim. Evet müşterileriyle samimi . Benim yanımda da samimi konuşuyordu . Üzerinde durmadım hiç.Ben eski sevgilinizden hic pozitif elektrik alamadım bence iyi olmus ayrildiginiz zaten siz ayrilmasaniz mutlaka 1 2 ay icinde o ayrilirdi biz senle gorusemiyoruz diye. Saat 10da biyere gidecekseniz kacta doneceksimiz ailenizle yasiyosunuz sonucta sizi dusunup buna hak vermesi gerekirken bide bu konuda trip atıyor. Zaten kuaforlere karşı ayri bir on yargim var surekli kadinlarla ic ice calisiyolar ve gereksiz samimiyet var gibi sanki. Genelleme yapmak elbette dogru degil ama benim bugune kadar gittigim bir cok erkek kuafor boyleydi hayretler icinde izliyordum kadinlarla sohbetlerini. Canimlar hayatimlar havalarda uçuşuyordu. Esi yada sevgilisi kuaför olanlar lutfen bana kizmasin ben genel olarak fikrimi söylüyorum bence zordu yani sizin iliskiniz hele de benim gibi kiskanc bir insansaniz hic oluru yok
kesinlikle benim ailem o yapıda değil. Olan ailelere saygım var . Ama benimkiler değil maalesefİlişkide kovalayan taraf erkek olmalı bence. Yani kendi işiymiş. Sen ailenle kalıyorsun. Pekala haftada bir gün gündüz seninle çıkabilir dışarıya. Kendini ayarlayabilir.
11 de ne dışarı çıkması? Çok ailenin o kadar modern olacağını zannetmiyorum, daha ismi konulmamış bir şeyde tabi kızım, 11 de çık, gece 2 de gel diye müsaade vereceğini.
İş saatleri uymuyor anlayabiliyorum ama kendi işi olduğu müddetçe belli bir esnekliği de olur.
Onun da o kadar ciddi olmadığını anlıyorum ben sizin durumdan.
Yazdığın da iyi olmuş. Bir aydır sürüncemedeyken bitirmiş mesajınla. Uzamamış.
Oluru olsa, o en baştan aile yapını filan kabul edip, ona göre davranırdı.
Üzülmeyin. Atmasaydınız daha iyiymiş ama olan olmuş. Yıllarca içinizde acaba adım atsam ne olurdu diye belirsizlikle yaşamaktan iyidir. Ulaşamadıkça dahada büyüyecekti hem gözünüzde hem kalbinizde.kesinlikle benim ailem o yapıda değil. Olan ailelere saygım var . Ama benimkiler değil maalesef
bu konuda hep sıkıntı yaşadığım içinde baştan söyledim o da anlayış gösterir gibiydi. Sanırım ikna edebileceğini düşündü beni. Ama sorun ben değilim ki .
mesaj bilmiyorum çok rezil oldum bi yandan ama bi yandan da artık önüme bakacağım.
Barışmak isteyen bu mesajla devamını getırırdı . Kafam biraz rahatladı.
Ama üzgünüm istediğim gibi olmadı. Çok hevesle mesaj atmıştım.
Büyük bir kötü yöntek kötü yanı buydu. E bende ailemle ters düşmek istemedim.
mesela bir Salı izin al beraber geçirelim dedi. İs yerinde sorun olacağı halde tamam dedim. Ama o bunu yapmadı hep fazlasını istedi.
Evet biraz rezil olmuşsun. Ama suç sende değil, hepimiz illa bi rezil olmamız lazım doğru yolu bulmamız için.sorun yok dedi. Cevap yazacak bişi değildi . Hiöbişi yazmadım. Zaten kestirip attı.
Ya çok pişmanım. Rezil mi olmuşum
evet araman çok yanlış olmuş bencede...ama baştaki konuda sen gayet haklıydın bana göre...aslında ben, öyle kız ailelerinievet kızlar . tam 1 ay sonra mesaj attım. Allah belamı versin yaaa
kısaca anlatayım . Tam bir ilişkimiz yoktu hani tam olma aşamasındaydık. Benim ailem biraz tutucu yani öyle gece falan pek dışarı çıkamıyorum. Kendisine en baştan söylemiştim bunu.
bir kaç kez söylediğim halde aksam 11 gibi çıkmama istedi. Çıkamayacağımı belirttim.
Kendisi kuaför ve sadece Salı günleri müsait ben ona bunun lafını hiç yapmadım. Sonuçta ben hafta sonu evdeyım söylenebilirdim ama yapmadım . Çünkü biliyorum mecbur yani her neyse.
O gün bir sebeple dükkanına gittim . Akşam yeni evlenen bir arkadası davet etmiş yemeğe herkes grup olarak gidiyormuş falan sende gel dedi. Saat 8 de dükkandan çıkıyor . Eve gidecek hazırlanacak falan oraya gitmemiz 10 . Benim babam 9 dedi mi aramaya başlıyor beni yani yapısı böyle .Ben gelemem geç olur baska zaman planlarız bende eve söyleyerek cıkarım evden dedim . Bozuldu biraz trip tavır falan. Neyse çıktım eve geliyorum.
Mesaj attı. Bu durum beni çok üzüyor , biz hiç akşam buluşamıcak mıyız , ben seni hep 9 'da eve mi bırakıcam vs vs. Benimde tepem attı. Dakika başı bunun tribiyle mi uğrasıcam yaaaa diyerekten hızımı alamadım.
ben sana baştan soyledim sürekli bunu bana söyleyip yüzüme mi vurucaksın. Amacın gece dışarıya çıkmak, rahat rahat takılmaksa ben yanlış kişiyim senin için dedim.
O da bana diyor ki hemen bana yol vereceğin kadar kötü bişi demedim falan .
ben freni boşalmış kamyon gibi devam ediyorum
hep bunu söylüyosun en güzel anda bile belli ki istediğin böyle bir ilişki değil, ben seni tutmayayım daha fazladedim . o da sadece okkk Zamansız okkkk!! yazmış.
o gün bu gündür 1 aydır yani. Ne o yazdı ne ben yazdım. Tartıştığımız günün ertesi doğum günüydü kutlamadım. Amannnn onla mı uğraşıcam havalarında geziyorum
hala sosyal medyada takip ediyoruz birbirimizi falan . Yaklaşık 1 hafta önce çıkardım sosyal medyadan hani bakıyorum sinirlerim bozuluyor.
sürekli aklımda yani . Uzun bir süre sonra birine bişiler hissetmiştim. Dedim ki mesaj atayım çok haksızlık yaptım. Kendime göre haklıydım ama abarttım yinede falan.
Yaklaşık 1 saat önce mesaj attım
konuşma aynen şöyle geçti.
Ben : selam X , biraz konuşabilir miyiz ?
O: selam, hangi konuda ?
Ben: şöyle anlatayım . Uzun zaman geçti üzerinden fakat ben yine de söylemek istedim. Kendime göre ben haklıydım sana göre sen. Yinede fazla tepki verdiğimi düşünüyorum. Seni yok yere kırmak istememiştim. Kusuruma bakma.
O: sorun yok.
yaaaa sadece sorun yok dedi. Şuan kendimi nasıl öldürebilirim onun için fikir istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?