1 ay sonra mesaj attım.Aferin bana.

yani sildim evet ama sonuçta yazdım yani.

Bu kadar kaba olmasına gerek yoktu. En azından sende kusura bakma karşılıklı bişiler oldu ama sorun değil. yazabilirdi.

ay aman ne bileyim
Boşver ya belki yazar bekle biraz

Boşver,takma.
Onun beklentileri farklıymış sende uyamıyormuşsun.
Onun seni bildiği halde sıkıştırmaması gerekirmiş.
Mesaj atman abartılacak bişey değil.
Rezil olmuş falan değilsin.

ya aslında bende kötü bir şey dememiştim. Bana '' karşılıklı birşeyler oldu . bende sende kendimize göre haklıydık. Sorun yok '' deseydi. Üzerine gider gönlünü alırdım.

Ama kestirdi attı. çok üzgünüm

Boşver,takma.
Onun beklentileri farklıymış sende uyamıyormuşsun.
Onun seni bildiği halde sıkıştırmaması gerekirmiş.
Mesaj atman abartılacak bişey değil.
Rezil olmuş falan değilsin.
evet beklentileri farklıydı. Belki de böyle bir ilişki istemiyor. Yoksa bu kadar kestirip atacak bir şey yoktu. Kendimi çok kötü hissettim nedense .

Bence üzülme sen elinden geleni yapmışsın için rahat olsun.

Ben eski sevgilinizden hic pozitif elektrik alamadım bence iyi olmus ayrildiginiz zaten siz ayrilmasaniz mutlaka 1 2 ay icinde o ayrilirdi biz senle gorusemiyoruz diye. Saat 10da biyere gidecekseniz kacta doneceksimiz ailenizle yasiyosunuz sonucta sizi dusunup buna hak vermesi gerekirken bide bu konuda trip atıyor. Zaten kuaforlere karşı ayri bir on yargim var surekli kadinlarla ic ice calisiyolar ve gereksiz samimiyet var gibi sanki. Genelleme yapmak elbette dogru degil ama benim bugune kadar gittigim bir cok erkek kuafor boyleydi hayretler icinde izliyordum kadinlarla sohbetlerini. Canimlar hayatimlar havalarda uçuşuyordu. Esi yada sevgilisi kuaför olanlar lutfen bana kizmasin ben genel olarak fikrimi söylüyorum bence zordu yani sizin iliskiniz hele de benim gibi kiskanc bir insansaniz hic oluru yok

Elinde olmayan bişey için seni darlandıran biriyle olmaz zaten bencilmiş
tek kötü yanı buydu. E bende ailemle ters düşmek istemedim.

mesela bir Salı izin al beraber geçirelim dedi. İs yerinde sorun olacağı halde tamam dedim. Ama o bunu yapmadı hep fazlasını istedi.

İlişkide kovalayan taraf erkek olmalı bence. Yani kendi işiymiş. Sen ailenle kalıyorsun. Pekala haftada bir gün gündüz seninle çıkabilir dışarıya. Kendini ayarlayabilir.

11 de ne dışarı çıkması? Çok ailenin o kadar modern olacağını zannetmiyorum, daha ismi konulmamış bir şeyde tabi kızım, 11 de çık, gece 2 de gel diye müsaade vereceğini.

İş saatleri uymuyor anlayabiliyorum ama kendi işi olduğu müddetçe belli bir esnekliği de olur.

Onun da o kadar ciddi olmadığını anlıyorum ben sizin durumdan.

Yazdığın da iyi olmuş. Bir aydır sürüncemedeyken bitirmiş mesajınla. Uzamamış.

Oluru olsa, o en baştan aile yapını filan kabul edip, ona göre davranırdı.

kıskanç biri kesinlikle değilim. Evet müşterileriyle samimi . Benim yanımda da samimi konuşuyordu . Üzerinde durmadım hiç.
bende müşterisiydim aslında. Ama beni ortak arkadaşlardan da tanıyor yani.
10 da çıkıp dediğiniz gibi kaçta geleceğim. Bazı arkadaşlarım var mesela 1 de 2 de gece eve gidebiliyorlar. Ama benim ailem böyle değil. Gitsemde huzursuz olucam biliyorum. Onlarla ters düşmek isteyeceğim son şey. Dediğiniz gibi belki beni yola getirebileceğini düşündü baktı ki olmuyor belli . İşine geldi .

Yinede kısa sürede olsa etkilenmiştim . Böyle zönk diye mesaj cevabı şok etkisi yarattı :)

kesinlikle benim ailem o yapıda değil. Olan ailelere saygım var . Ama benimkiler değil maalesef

bu konuda hep sıkıntı yaşadığım içinde baştan söyledim o da anlayış gösterir gibiydi. Sanırım ikna edebileceğini düşündü beni. Ama sorun ben değilim ki .

mesaj bilmiyorum çok rezil oldum bi yandan ama bi yandan da artık önüme bakacağım.
Barışmak isteyen bu mesajla devamını getırırdı . Kafam biraz rahatladı.

Ama üzgünüm istediğim gibi olmadı. Çok hevesle mesaj atmıştım.

Üzülmeyin. Atmasaydınız daha iyiymiş ama olan olmuş. Yıllarca içinizde acaba adım atsam ne olurdu diye belirsizlikle yaşamaktan iyidir. Ulaşamadıkça dahada büyüyecekti hem gözünüzde hem kalbinizde.

Keşke mesaj atmasaydıniz. Bu konuşmayı yapmak için 1 ay çok uzun bir süre. Tartistiginizin ertesi günü falan yapsaydınız düzelirdi belki de. Aman neyse. Kestirip atmış zaten dusunmenize değmez.

tek kötü yanı buydu. E bende ailemle ters düşmek istemedim.

mesela bir Salı izin al beraber geçirelim dedi. İs yerinde sorun olacağı halde tamam dedim. Ama o bunu yapmadı hep fazlasını istedi.
Büyük bir kötü yön
Aman boşver dehlenmeyi haketmiş o
Gerçi son olayla kim kimi dehledi anlamadım ama
Şaka şaka

Ego tavan yapmış adamda , bence daha da birşey yapma , boşver düşünmeye değmez

Aman salla gitsin ne takılıyorsun oda anlayıs gosterıp surekli aksamdan gel demeseymıs ailenin izin vermıcenı soylemıssındır. Oda agırdan satmıs kendini hıc takılma bosver.

sorun yok dedi. Cevap yazacak bişi değildi . Hiöbişi yazmadım. Zaten kestirip attı.
Ya çok pişmanım. Rezil mi olmuşum
Evet biraz rezil olmuşsun. Ama suç sende değil, hepimiz illa bi rezil olmamız lazım doğru yolu bulmamız için.

evet araman çok yanlış olmuş bencede...ama baştaki konuda sen gayet haklıydın bana göre...aslında ben, öyle kız ailelerini
daha çok seviyorum, kuralları olan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…