Instagram dan cikarmadiniz mi ki ???:Okızlarrrrrrr... koşun koşun storylerime bakmış
çıkardım tabiii. ama benim profilim açık. Girip bakmış.Instagram dan cikarmadiniz mi ki ???:O
Aklı başına düştü : Dçıkardım tabiii. ama benim profilim açık. Girip bakmış.
O kdr degil belki ama:)) en azindan mesajdaki kadar umursamiyor degil demekki.Aklı başına düştü : D
Biliyorduuum :):) sen kendine boşuna yüklenmiyordun cânkızlarrrrrrr... koşun koşun storylerime bakmış
şimdi hemen bi story attım bakim bakacak mıBiliyorduuum :):) sen kendine boşuna yüklenmiyordun cân
Bu da çok iyi bi haber
Ayyy yukarıdan yanlış yazmışım sen kendine boşuna yükleniyordun yazarken telefonun azizliğine uğramışımşimdi hemen bi story attım bakim bakacak mı
ay çok fenayım bakmazsa gene toslıcam
Bize de haber verşimdi hemen bi story attım bakim bakacak mı
ay çok fenayım bakmazsa gene toslıcam
saniyede bir görenlere bakıyorum .. Bu çocuk beni çıldırtacakBize de haber ver
kızlar günaydınn. Sabahın köründe size koştum
acil yardımınıza ihtiyacım var.
benim ki whatsapp'tan gece 02:00 sularındamesaj yazmış ve silmiş. Bu mesaj silindi diyor.
Napayım napayım bir şey yazayım mı ? mesaj atmıssın gibisinden
yoksa havalar bin beş yüzay ne yazıcam beeee mi yapayım , napayı m mm
sakin yazma dediğim oldu umursamaz göründü senden daha ses çıkmayınca biseyler yapmaya başladı grur yapıp direkte yazamiyor sakin yazma beklekızlar günaydınn. Sabahın köründe size koştum
acil yardımınıza ihtiyacım var.
benim ki whatsapp'tan gece 02:00 sularındamesaj yazmış ve silmiş. Bu mesaj silindi diyor.
Napayım napayım bir şey yazayım mı ? mesaj atmıssın gibisinden
yoksa havalar bin beş yüzay ne yazıcam beeee mi yapayım , napayı m mm
bende bu şekilde düşündüm aslında. Bir sorun mu oldu girişli bir mesaj cıvık olmadan net.Cok ta fazla dusunme ne yazicam diye.Cool bir sekilde bir sorun mu oldu gece 2 de yazmissin yaz gitsin.
bir sorun mu var tarzında yazayım diyorum. İstekli gibi değilde onun bana verdiği cvplar tarzında net ve kısa.sakin yazma dediğim oldu umursamaz göründü senden daha ses çıkmayınca biseyler yapmaya başladı grur yapıp direkte yazamiyor sakin yazma bekle
ah ah kadınlar duygusal düşünüyorsunbir sorun mu var tarzında yazayım diyorum. İstekli gibi değilde onun bana verdiği cvplar tarzında net ve kısa.
yazdım bakayım yine pişman olmam inşallahah ah kadınlar duygusal düşünüyorsun
Mantıklı davran
Bir öncekinden daha kötü olmuş bunu yazman.yazdım bakayım yine pişman olmam inşallah
demeyin öyleBir öncekinden daha kötü olmuş bunu yazman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?