1 ay sonra mesaj attım.Aferin bana.

ay mesajı silemem de yaaa. Ama yazmasam da içimde kalacaktı. Cevap yazıcak illaki ona bir şey yazmam olmaz mı

ya aslında şöyle düşündüm. Ben bu adama bir hafta önce mesaj attım. Zaten umursadığımı biliyor. Yazmazsam çok taktik yapmışım imajı olur. Anlar diye düşündüm.

Tabiri caizse size yem atmış. Gece 2 de mesaj yazıp silecek. Cevap yazmasaydınız bi kaç güne kalmaz yazacaktı size. Şimdi sizin üstüne düşmenizi beklemek için uyguladığı bir taktik

Ayy zor bi durum keşke yazmasaydın ya

Ayy zor bi durum keşke yazmasaydın ya
yaa ne bileyim aslında öyle çok heyecanlı değilim yani. alt tarafı msj atmıssın dedim. O da görüp bir şey yazacak. tınlamam bende.

yazmasam da bu sefer ay yazsaydım acaba ne diyecekti olucaktı.
yazmasaydım iyiydi.
ayyyy napayım şuan var mı bunun bir çözümü o görmeden silemem değil mi mesaj beklemede suan

Tınlamam diyorsan silme. Elbet cevap yazar bakalım ne diyecek

Tınlamam diyorsan silme. Elbet cevap yazar bakalım ne diyecek
o gün ona mesaj attğım kadar yoğun değil hislerim. O an gerçekten çok istiyordum yine istiyorum ama böyle ölüp bitme boyutunda değil. En kötü yanlışlıkla yazmısım der . Görürüm cvp yazmam. Çünkü araştırdım mesajı geri alma şansım yok.

Aaa çift tık ama bakmıyor mesajına öyle mi terbiyesiz. Bu saatten sonra yazarsa da cevap yazma bence

Flört dönemi için aileniz razı olsa da 11'de buluşmak fazla. O saatte buluşup kaçta eve döneceksiniz ki?

Kendi iş yeri madem öğlen 1 saat bile olsa ayarlayabilir. Sizden beklemiş. Üstelik siz durumunuzu belirtmişken.. Benim başıma bu gelse yani hoşlandığım biri geç çıkamam deseydi anlayışlı olurdum. Dürüst olmanız da hoşuma giderdi.

Kendisi çaba vermek istememiş. Önceki olayda da kestirip atmış. Siz mesaj atınca da kestirip atmış. Adam hep aynı umursamaz ama siz onu başka yere koymuşsunuz. Olan size olmuş.

Aaa çift tık ama bakmıyor mesajına öyle mi terbiyesiz. Bu saatten sonra yazarsa da cevap yazma bence
Aynen oyle . Bakmadi.

Birdaha asla zaten. Karaktersiz ya madem yazmicaksin niye mesaj atiyosun. Ondan hic bi b.k olmaz afedersin ama. Haksiz miyim

Olan bana oldu aynen. Ama bugunden itibaren bitmistir. Dengesizlikleriyle daha fazla ugrasamicam

Cok tesekkur ederie yorumunuz icin, bana hak verdiginiz , beni anladiginiz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…