- 15 Ocak 2016
- 513
- 187
- 33
- Konu Sahibi beyinerror
-
Aslına bakarsak bizim kendimize kizmamiz ayrilik psikolojisi çünkü aglamamizi gerektircek bir durum yok. Öyle bisey ki bende kendimi sucluyorum canım yanıyor oyle boyle yapmasaydim diye,yahu ben naparsam yapayım onun yaptigi hangi vicdana sigar açıklaması ne ki bu karaktersizligin yok iste aciklamasi yok o yüzden biz mutsuz ama sansli tarafız. Tabi bu mutsuzlukla aciyla ne kadar sansli olabilirsek.Benim de nisanlanacagini nisanini ailesi soylemedi bana.Ayrildik demis ailesine.Ayrildik sanmis beyefendi.Ailesi yine de ba a soyleseydi keske .Cunku ben heo unutamadigimi yaziyordum o ara.O da sonumuz yok diyirdu.Bir kiz var demedi.Nisanlandiktan sonra soyledi bana.Bu ayrilik esnasinda benim de kucuk hatalarim oldu ama asla onunki kadar degil.Hem kendime hem ona esit derecede kiziyorum buna ragmen.
Çok çok teşekkür ederim şu an o kadar uzak geliyorki inşallah yakındır iyileşmem,çok çok sağolunGeçmiş olsun canım benim, ama insan oğlu neler atlattı sende atlatırsın musmutlu olursun inşallah
Nasıl yazıp kelimeleri nasıl toparlayacağım hic bir fikrim yok.
Önceden 3 konu açtım konuların ortak noktası birdi. O zamanlar en kotu donemdeyim zannederdim ama su an dipteyim.
2 ay önce erkek arkadaşımla alkol aldığı için ayrıldık,yani aslında ben trip attım ama o uzattı.
Simdi taslar yerine oturuyor,alkol almaya gittiği aksam birine aşık oldu ve telinde adımı değiştirdi,arayınca ulasmamam için numarami engelledi,bunlari ayrilmadigimiz halde kusken yaptı,ben o zaman başkasına ihtimal vermediğim için çok kızdı bana diyordum.
Dun resimlerini gördüm,o kadar güzel bakmış ki kıza,aşık olmuş anladım. Ama aklım almıyor 1 ayda hemen nasıl nişanlanır çok üzülüyorum çok acı cekiyorum,aldatılmış hissediyorum çünkü biz beraberdik ve birden ilgi kesildi benimleyken ona aşık oldu.
Benim için evlilik erken falan derdi,gerçekten şoktayım
Sürekli ağlıyor,yatağa gömülmüş çıkamıyorum. Her yerde ağlıyorum nolur birşeyler söyleyin,duygularımı tarif edemiyorum
Bütün taşlar nişan resimlerini gördükten sonra yerine oturdu,neredeyse eminim. Evet sevmemiş sevilmemisim kandirilmisim hepsinin farkindayim ve ben hak etmedim diye dusunuyorum sadece yani bunlari hak etmedim çünkü seviyordum beni zor bela ikna etti ilişkimize. Gerçekten canım çok yanıyor bazen geçmeyecek gibi geliyor korkuyorumCanım,öncelikle Allah sabır versin ama geçecek.
İlk olarak şunu söyleyeyim eğer gerçekten eminsen seninleyken o kıza aşık olduğuna iyi ki bitmiş demelisin,zaten seni gerçekten sevmiyor muş ki gönlü kaymış.
İkinci olarak,kına gecesi biten bir ilişkiye şahit olduğumdan beri Allah o noktaya vardırmadan bitirsin derim.
Sen gönlünü ferah tut,ve üzülmeyi bırak.Ağla,içine atma ama bunun hayatının merkezi yapma.
Kendini hırpalama,kim için ne için hem?
Nedendi,niçindi boşver,önüne bak arkadaşım.Seni seven senden gitmezdi zaten.
Durumu kabullen arkadaşım,Hakkında hayırlısı değilmiş demek ki.Bundan sonraki ilişkin iinşallah daha güzel olur.
İnan kimi duyduysam böyle sonrasında çok mutlu oluyor,Allah herkese hak ettiği mutluluğu eninde sonunda veriyor buna inan.
Allah kimseyi tek yaratmamış,illa ki bir yerde senin gönül eşin var ve bir zaman sonra karşına çıkacak.
Sonra ondan önceki tüm ilişkilerinin bazen sebepsiz yere olsa bile niye bittiğini anlayacaksın .
Kendin için bir şey yap,sadece kendi iyiliğin için umudunu ve moralini yüksek tut.
Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?