1 ay sonra nişanlanmış :(

Aslına bakarsak bizim kendimize kizmamiz ayrilik psikolojisi çünkü aglamamizi gerektircek bir durum yok. Öyle bisey ki bende kendimi sucluyorum canım yanıyor oyle boyle yapmasaydim diye,yahu ben naparsam yapayım onun yaptigi hangi vicdana sigar açıklaması ne ki bu karaktersizligin yok iste aciklamasi yok o yüzden biz mutsuz ama sansli tarafız. Tabi bu mutsuzlukla aciyla ne kadar sansli olabilirsek.

Geçmiş olsun canım benim, ama insan oğlu neler atlattı sende atlatırsın musmutlu olursun inşallah

Canım,öncelikle Allah sabır versin ama geçecek.

İlk olarak şunu söyleyeyim eğer gerçekten eminsen seninleyken o kıza aşık olduğuna iyi ki bitmiş demelisin,zaten seni gerçekten sevmiyor muş ki gönlü kaymış.

İkinci olarak,kına gecesi biten bir ilişkiye şahit olduğumdan beri Allah o noktaya vardırmadan bitirsin derim.

Sen gönlünü ferah tut,ve üzülmeyi bırak.Ağla,içine atma ama bunun hayatının merkezi yapma.

Kendini hırpalama,kim için ne için hem?

Nedendi,niçindi boşver,önüne bak arkadaşım.Seni seven senden gitmezdi zaten.
Durumu kabullen arkadaşım,Hakkında hayırlısı değilmiş demek ki.Bundan sonraki ilişkin iinşallah daha güzel olur.
İnan kimi duyduysam böyle sonrasında çok mutlu oluyor,Allah herkese hak ettiği mutluluğu eninde sonunda veriyor buna inan.

Allah kimseyi tek yaratmamış,illa ki bir yerde senin gönül eşin var ve bir zaman sonra karşına çıkacak.

Sonra ondan önceki tüm ilişkilerinin bazen sebepsiz yere olsa bile niye bittiğini anlayacaksın .

Kendin için bir şey yap,sadece kendi iyiliğin için umudunu ve moralini yüksek tut.

Sevgiler.

Bütün taşlar nişan resimlerini gördükten sonra yerine oturdu,neredeyse eminim. Evet sevmemiş sevilmemisim kandirilmisim hepsinin farkindayim ve ben hak etmedim diye dusunuyorum sadece yani bunlari hak etmedim çünkü seviyordum beni zor bela ikna etti ilişkimize. Gerçekten canım çok yanıyor bazen geçmeyecek gibi geliyor korkuyorum
Dualariniz için çok teşekkür ederim inşallah geçer rabbim büyüktür bununda vardır bir tesellisi elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…