1 ay sonra nişanlanmış :(

ilerde sana verilen nimeti anlayacaksın. sen içkiyi görüp kurtulmuşsun. ayrıca aldatılmışsın. o kız hiçbirşeyin farkında değil başını yaktı. sen de önüne bak

Verilmiş sadakan varmıs.. Kurtulduguna sevın.. Evliyken yapsaydı_?
Evet varmış ama su an sadece yaşadığım haksızlığa odakliyim hayirliyi hayirsizi ayırt edemiyorum
Aynen aynen ben nefes alamiyorum o kadar büyük bir yukki sanirim hic gecmeyecek hic unutmicam nasil atlaticam allahindan bulsun gün yüzü görmesin

Ama tanıştıkları yer belli o yüzden kızın bunu takacagini zannetmiyorum.
Ah bilmez miyim,asla konduramadim çok acı ama o yapmaz bana aşık beni seviyor dedim,resmi görene kadar da beni düşünüyordur surdan gecerken aklına geliyorumdur beni takip ediyordur diye bin sacmalik düşündüm. O kadar aciyorki canım

ilerde sana verilen nimeti anlayacaksın. sen içkiyi görüp kurtulmuşsun. ayrıca aldatılmışsın. o kız hiçbirşeyin farkında değil başını yaktı. sen de önüne bak
Belki de kız onun kafasına daha uygundu ve çok mutlu olacaklar,ben boyle dusunup daha çok kahrediyorum kendimi. Boyle birseyi yasayacagimi asla düşünmezdim,eski iliskimdekiler yapar hepsi pez...k ama bu adam benim bana ait derdim,en buyuk zarari seni dünyanın en mutlu kadını yapicam diyen adam verdi

milletin nikahlı kocası neler neler yapıyo ki bi sözden bahsediyosun. ayrıca aldatan insanla kim mutlu olmuş ki o da mutlu olsun

milletin nikahlı kocası neler neler yapıyo ki bi sözden bahsediyosun. ayrıca aldatan insanla kim mutlu olmuş ki o da mutlu olsun
Evet haklisiniz burdaki herkes hakli ama benim kafam aklim basmiyor su an nolur maruz görün,mantikli dusunup yorum yapamiyorum mantıklı hareket edemiyorum

Evet haklisiniz burdaki herkes hakli ama benim kafam aklim basmiyor su an nolur maruz görün,mantikli dusunup yorum yapamiyorum mantıklı hareket edemiyorum

çok içinde kaldıysa tehdit hakaret içermeyen ama içinde ne var ne yok döktüğün bir mail at. en azından için soğur belki. sonra da her yerden engellersin. önüne bakarsın. onlar sefa içinde sen de gözyaşlarına boğul. reva mı sana? bence tek damla gözyaşına değmeyecek bir adammış. bir an önce hayatıa dönüp sen de yeni ve sağlıklı ilişkiler kurmaya bak. üç günlük dünya zaten ağlayarak mı geçirmek istiyorsun?

konuyu okuyunca taaa geçmişe gittim. aynı şeyi bende yaşamıştım. üstelik çevremizdeki herkes kızı biliyormuş ve herkes benden saklamıştı. şimdi evim yuvam var. o günden beri 1 kere bile aklıma gelmemişti o mahlukat.
kısaca hayat devam ediyor. bundan sonrakinde daha dikkatli ol.

Hayır asla yazmam. Kaba eti arşa çıkar kendini vazgeçilmez zanneder ve kızın kulağına giderse yapışkan kız imajı çizerim hic yapmayacağım. Ağlayinca aslında kendime geliyorum çünkü boyle birseyi yasayacagimi dusunemezdim resmi ilk gördüğüm an elim ayagim titredi sadece bağıra bağıra her yeri tekmeleyerek ağlayabildim su an daha sakinim en azından yorgan altındayım sadece
Ya bende diyorum ki acaba bende mi öyleydi is arkadaşları biliyordu beni,sonra dedim ulan bunlar erkek birbirinin arkasını kollar. Gelip kimse kıza yazık demez ki. Hep gerçeği merak edicem ama bilsemde bilmesemde tek gerçek sevilmedigim kandirildigim aldatildigim,çok ağır geliyor,abartılı buluyorlardir belki okuyanlar ama insanlar bana acıyor bu durumu kime anlattiysam yazık inanmıyorum allah dusmanimin başına vermesin diyor,üzülüyorum

arşa değecek bir durum yok. benimleyken başka kadınlara bakacak sadakatsizlikte olduğun için seni asla affetmiyor hakkımı da helal etmiyorum dersin olur biter. en azından aptal yerine koyamadığını, ne karakterde olduğunu bilsin. için içini yiyo çünkü ondan söyledim. sen bilirsin yine de. ben olsam lafımı söyler öyle kapatırdım sayfayı. saf yerine koymaya çalışan insanların yüzüne vurmak gerekiyor çünkü.

O bunu anlayacak kadar akilli biri değil yarim akilli gerizekalinin teki,aa bak yüzsüz istenmedigini bildigi halde saydirmis der geçer,allahindan bulsun

O bunu anlayacak kadar akilli biri değil yarim akilli gerizekalinin teki,aa bak yüzsüz istenmedigini bildigi halde saydirmis der geçer,allahindan bulsun

peki. üzülme yine de. Allah iyilerle karşılaştırsın bunda da vardır bir hayır de geç. insanların ikiyüzlülüğüne dair bir deneyim oldu. acı da olsa.

peki. üzülme yine de. Allah iyilerle karşılaştırsın bunda da vardır bir hayır de geç. insanların ikiyüzlülüğüne dair bir deneyim oldu. acı da olsa.
Umarım ileride bugünlere donup baktığımda gözlerim dolmaz da tecrubelerim diyip sarilabilirim

Umarım ileride bugünlere donup baktığımda gözlerim dolmaz da tecrubelerim diyip sarilabilirim

pekçok insanın hayatında acı tecrübeler olabiliyor. dönüp baktığında gözün falan dolmuyor emin ol. ne kadar safmışım oturup üzülmüşüm ayırdığım zaman yetmiyormuş gibi diyorsun. hatta daha iyi zamanların olduysa aklının ucuna bile gelmiyor. vallahi o orada mutlu mesut yaşarken senin kendini yiyip bitirmen bu saflığa devam etmekten başka bir şey değil. hayata karış. enerjini değiştir. git gez toz. dünyada bir sürü erkek var emin ol. kaldı ki tek mutluluk sebebi de onlar değil bu hayatta.

Evet bende biraz salak hissediyorum nasıl bunlari görüp hissedemedim herşey bu kadar açıkken ortadayken. Ayağa kalkicam dik durucam ama onlari allahima havale ediyorum

o şerefsız icin degermi cnm ya erkekler migdesiz yaratıklar ben bunu anladım kadın ona mesela 3 cocuk dogurmus güzel bakımlı alımlı tam ev kadını ama kadın öldümü adam daha senesine cıkmadan evleniyolar valla erekkler olmasa daha iyi olur dünyadaa nasılsa kadın omiriliginden döllenmede bulmuslar olan tüm ccouklarda kız oluyomus ohh ne güzell

Ben hic ask acısı çekmemiş insandım alay ederdim nasıl bir erkek için bu duruma düşer bi insan diye,o kadar iyi anlıyorum ki nefesim kesiliyor ve bazen nefessiz kalacağımı düşünüyorum,böğrümün ortasında bir tas var ve ben o taşı o resmi gördüğüm andan beri kaldıramıyorum. Bu olayı hasarsız nasıl atlaticam bilmiyorum

benim arkadaşımın 8 yıllık sevgilisi vardı kızdan ayrılır ayrılmaz evlendi tabikide arkadaşımdan ayrılınca kızı bulmadı çok öncedende kızla görüşüyormuş yani ikisini aynı anda idare ediyormuş.sen çok saf olmalısın heralde hala benden ayrıldıktan sonra başkasını sevdi diyorsun çocuk seni aldatmış birlikteyken canım geçmiş olsun.

Galiba öyle bilmiyorum ben hep onun iyi biri olduğunu düşünmüştüm çok ağır bu bana,hak etmedim hic etmedim

Benim de nisanlanacagini nisanini ailesi soylemedi bana.Ayrildik demis ailesine.Ayrildik sanmis beyefendi.Ailesi yine de ba a soyleseydi keske .Cunku ben heo unutamadigimi yaziyordum o ara.O da sonumuz yok diyirdu.Bir kiz var demedi.Nisanlandiktan sonra soyledi bana.Bu ayrilik esnasinda benim de kucuk hatalarim oldu ama asla onunki kadar degil.Hem kendime hem ona esit derecede kiziyorum buna ragmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…