Kıza o akşam aşık olduğunu nereden biliyorsunuz, kızla orada tanıştığını nereden biliyorsunuz ne alaka anlamadım ayrıca adınızı değiştirdiğini nerden biliyorsun engellediğini. Bunları siz ayrılmadan önce yaptıysa nasıl görüşüyordunuz telefondan engelleyince. Ya da adını telde değiştirdi diye değil de alkol aldı diye kavga etmişsiniz niye o zaman bunu sorun etmediniz asıl kavga nedeni bu olmalıydı o zaman sormadınız mı niye adımı değiştirdin diye. Ayrılmışsınız bitmiş ister nişanlanır ister evlenir yani..
Hepsini açıklayayım uzun olmasın diye yazmadım.
Numarami engellemişti çünkü ne kadar aradiysam o aksam mesgule atıyordu.
Sonraki gün yani alkol meselesinden sonraki 3 gün ben aglayarak whatsapptan yazdım. Mesajlarima cevap dahi vermiyorsun senin amacın beni kullanmak miydi,ben gunu birlik tanistigin bir kiz miydim diye. Bu da sacmalama gelecegimizden supheliyim o kadar dedi,bu şüphe de gittiğin yerde alkol alma kola iç dedim diye olmuş bu arada. Düşünün artık
Simdi goruselim yuz yuze dedim yok isim var dedi,aksam goruselim dedim isim var dedi normalde isini bi tarafa birakin ben yanina geliyorum dedigim an isi arkadaşına devrederdi sırf gorustugumuz için sabahlayip isleri hallederdi yani isinin olması bahane değildi.
Yarın görüşelim dedim tamam dedi,yarın oldu saat 8e kadar kiyafetlerim uzerimde bekledim isim uzadi yarin goruselim dedi gittim gorusmeye gorusebildik.
Adam buz gibi yani gozlerime bakamiyor ben basladim ağlamaya sen bana soguksun baskasi mi var dedim ik mik etti yok falan dedi,bal arısı mi bu kalp dedi.
Telefonu çaldı baktım bizim resim yok resmimizi silmissin dedim,ailem görür diye dedi.
Hemen telimi arayip onu aradım baktım adim hayatim degilde kendi ismim olarak kayıtlı. Neden dedim sadece,o gece çok aradın o yüzden dedi,o gece dediği de alkole gittiği 2.aksam :) ne alaka dedim iste etraftakiler kılıbık zannedermiş bi dünya sacmaladi. O gün o kadar çok ağladım ki direk bana ayrılalım diyemedi,sonraki gün yolda bayıldım baskasi hastaneye goturdu s3n beni hic merak etmiyormusun tüm gün dedim,hadi ya dedi yalnızca,beni sevmiyor musun dedim kafam karışık dedi ve kapatti bir daha da mesajlarima cevap alamadım. Siz olsaydınız ne düşünürdünüz.
Ha bide 2 hafta sonra hastaneye gittim sana bahsettigim rahatsizlik için seninde bu bu kremi kullanman gerekebilir dedim bana tek cevap vermedi,bre s...z beraber yedigimiz bir haltin sonucunu yazdim ona bile cevap vermedi,muhtemelen o zaman sevgiliydiler ve korktu cevap vermeye.