1 ayda 10 kilo veriyoruz :))

Boyun kac canim ben 53 kiloyum 48 hedefimdi ama 46 olsa harikaaa olurdu
Olurmu bilmiyorum

Canim sen o her oglen ictigin 3u 1 arada ile depoluyorsun vucuduna yagi sekeri... Nescafeyi , gazli icecekleri , fast food u cikarin hayatinizdan . Bol bol su icin buyuk bir bardaga cubuk tarcin atin sabah uyanir uyanmaz icin berguzar korelin formulu bu. Hic tatli ihtiyaci duymuyor insan

tamam super :) benımde hedef 45. 8 subatta tartılcam o zaman akadar tartılmak yok. cunku istemedıgım kıloyu gorunce moralım bozulup yemeklere saldırıyorum
Yaa ben bugun cikolata yedim streßli gecti biraz. .. uzuldum baya bugun .. sabah bende kosuya cikicam 1 saat mutlaka kosalimm yazarim tekrar. .

O nasil bisey sirf tarcinli sicak su mu canim o? Sabah, uyaninca mi icicez?

O nasil bisey sirf tarcinli sicak su mu canim o? Sabah, uyaninca mi icicez?
Evet canim sabah yuzunu bile yikamadan ilk is bunu icmek. Geceden koyacaksin buyukce bir bardaga , veya siseye , sabaha kadar aromasini iyice vermis oluyor , iceceksin . Bankada calisan kadinlarin masasinda gormussunuzdur cam siseleri var icinde de tarcinlar . Tatli yeme istegi olmuyor ve metobolizmayi hizlandiriyor , ben iciyorum

Cok guzelmis denicem mutlaka... Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…