1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Çok zor değil.ilk gün fark etmedim bile kaçamak yapmazsan birazda spor ozaman iyi olur.Yalniz wmziriyo musun?

Emziriyorum aralar yumurta salataya et falan koyayım dedim şimdi daha kötü besleniyorum hep ayaküstü. ..yiyebilirsem aksam yiyorum gece birde

olcak olcak :)

Emziriyorum aralar yumurta salataya et falan koyayım dedim şimdi daha kötü besleniyorum hep ayaküstü. ..yiyebilirsem aksam yiyorum gece birde

Yaa canım. Bence emzirirken pek bu tur dıyetler seni de bebişide zorlar.sutunde azalma olabilir.önce bebiş:)

Nasilsinizz ?
59 ile basladim hedef 50 ( ins )
Bugun azcik kacamak vardi ama yinede iyiydi .
Ne kadar surede verebilirim ki acaba . Sizler nasildiniz kac kilo verdiniz ?

Ooooo bende hemen yarin bu diyete baslayacam gelismeleri yazacam...umarim ise yarar.bnm en buyuk problemim kansizlogim var bu yuzden yaptgm diyetleri bni genelde halsiz dusuruor ve bu yuzden birqkmak zorunda kaliorum.umarim bunda boyle bi sknti yasama

Iyi geceler uzun zamandir diyet konularini arastiriyorum...gecen ay 1 ay diyet yaptim sadece 4 kilo verebildim.ancak ben cok irade gosteremiyorum cok cok uzun diyetler yapamiyorum...aslinda aradigim kisa surede cokkilo verebilmek yarin isvec diyetine badlamayi düşünüyordum ancak topikte sivi diyeti daha cok aklima yatti acikcasi...kismetse sabah basliyorum bende

Beraksu bn de baslayacam gelismelirimizi birbirimize bildirelim

cnm pekı verılen kılolar gerı alnıyor mu??

isveç diyetını tavsıye etmem ya cnm cok agır ve saglıksız.. ozellıkle calısan bırıysen yapma derım. sabah sadece nescafe var tamamen tansıyon dusurucu bı dıyet uyguladım kılo verdım ama fazlasıyla gerı aldım ben.

Katılim çoğalmış hep birlikte bol kilo vermeye inşallah :)

Ayneen kacamaklariniz cok mu kisir yiyesim varda

:))) soyle dusunelim canimizin istedigi seyler daha sonrada orada duruyo olacak simdi yiyip pisman olmaktansa fit olup yerim pisman olmam

Huuu nerdesiniz bildiginiz ac geziyorum ins 50 olacagim .

Hepimiz 50 olcaz benim 2 ayda olmam lazim insallah olurrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…