1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

bekilyoruz canım gelişmeleri inşallah faydası olur))))

bende yapdim ama kilo alamadim 20 gun falan oldu hic degisiklik yok (( ama 2-3 gun ara verdim bide cok az yiyorum ondan ola bilirmi acaba ((

cnm ara vermeden yap ee tabıkı bırazda ye.. ben 49 kiloyken şimdi 53,5 oldum biraz daha alıyım bırakıcam. normalde 49 dan hıc yukarı çıkmazdım ama bu sayede aldım çok şükür. gün geçtikce zaten alışıyosun tadı herseyı guzel gelıyo ozellıkle faydasını gorunce kılo alınca hıc problem olmuyo aksıne daha cok yıyesın gelıyo :)

:))) ara vermeden yapmaya calışıyorum artık ))) peki ne kadar surede aldın o kiloyu?

Of kizlar ya benimde acill kilo almam lazim 3 gundur mamaya basladim pekmezde iciyorum kacgundur sizi takip ediyorum tum yorumlari okudum 169 boy kilom hic 47 48 gecmedi hatta 44 kadar dustum suanda tartilmadim ama en fazla 45 falanimdir ya ustelik 3 ay once dogumda yaptim ustelik bebisimide emziriyorum bu sekilde nasil kilo alcam yaaaa( esim artik dalga geciyo hakli adam boy 195 kilosu 95 manken gibi ben yaninda ufacik kaliyorum iyice kurudun deyip duruyor piskolojim mafoldu resmen kendimden nefrey eder oldum yaza kadar kilo almaliyim 10 kilo en az( tatile bu halle gidemem yoruldun artik kilomun sorun olmasindan ne olur yaa destek xikin bana

arkadaşlar ben mamayı kestim çikolta yiorum sadece yatmadan önce ama şimdide qöbek yaptım orayı eritmem lazım ama nasıl :) bi yöntem varsa sevinirim

Bu tarif süper hemen başlıyorum :)

Beni eski mesajlardada görebilirsiniz bu kür sayesinde 4-5 kg ye yakın kilo aldım .. Ve bi süredir yapmıyodum bıraktım dün tekrar başlamaya ve haziranın ortasına kadar aralıksız yapmaya devam edicem ;
21.03.2013 Perşembe
Kilo 56.5
Boy : 1.76 hedefim haziran ortasına kadar 62 yada 63 olmak okadar ilac bitkisel karışım denememe rağmen en etkili yolun bu olduğunu anladım kızlar düzenli bi şekilde yaparsanız sonucu görünce gözlerinize inanmayacaksınız .. Gelişmelerden haberdar ederim hoşcakalın :)

ağustosta ameliyatım var 45 kiloyum bende o zamana kadar en az 50 olmam lazım 2 aydır kilo alim die çabalıyorum ama daha bir gram alamadım :S napmam gerekiyo işe yarayan tavsiye verebilecek olan var mı? hayatımda 50 kiloyu görmedim daha....

ben yazmış olduğunuz cici bebe ve süt önerisini yaptım 1 ay boyunca..
sütü içerken rahatsız olmama rağmen ama maalesef faydasını görmedim =)
çokta umut etmiştim kilo almayı belki bünyeden bünyeye fark ediyordur inşallah deneyen diğer arkadaşlar kilo alabilir =)

Eminim kilo aldırıyordur çünkü hem tok karnına hem de yatmadan önce yediğiniz için aldığınız kalorileri vücut depoluyor,siz uyurken yakma şansı yok bu yüzden de kilo aldırıcı etkisi olması normal.Önemli olan şu, bu formulü uygulayacağım diye akşam yemeğinde yediğiniz öğünün miktarını azaltmamalısınız,o zaman sadece dengeleyici özelliğe sahip olur,yapılmak istenen fazladan kalori girişi.Hem de lezzetli bir çözüm, zaten o bisküviler birçok besin maddesini içermekte, süz deseniz faydası saymakla bitmez,bir de iyi bir bal,hepinize afiyet olsun.

arkadaşlar bende 5 gündür yapıyorum bu mamayı ama mide ve bağırsak rahatsızlıklarım var süt dokunda bana çok kötü oldum süt yerine su yapsam işe yarar mı sizce?

Son düzenleme:

Bende 1 ay boyunca yedim kilo alamadim ama kesmedim devam etdim iki aydir yiyorum ve daha yeni kilo almaya başladım sende devam et yaxşı yaxşı ye :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…