selam kızlar bende 169 boyunda 52 ile53 kilo arasında gidip geliyorum, ideal kilom 60 olması gerek 7 kilo alsam hiç fena olmayacak bu kürü bende deneyeyim bakalım işe yarayacak mıdoğumdan sonra 58 kilolardaydım gayet iyiydim ama zamanla kendiliğinden gitti bide benim iştah durumum gerçekten düşük çok az yiyorum,iştahım açılsa iyi olacak:44:deneyip görelim bakalım umarım faydası olur anneme göre; senin ihtiyacın var azcık kilo al diyip duruyor keçi boynuzu pekmezi cici bebe ve ballı süt gerçekten kilo yapıcı besinler deneyelim görelim gelişmeleri yazarım
bende yapdim ama kilo alamadim 20 gun falan oldu hic degisiklik yok(( ama 2-3 gun ara verdim bide cok az yiyorum ondan ola bilirmi acaba ((
cnm ara vermeden yap ee tabıkı bırazda ye.. ben 49 kiloyken şimdi 53,5 oldum biraz daha alıyım bırakıcam. normalde 49 dan hıc yukarı çıkmazdım ama bu sayede aldım çok şükür. gün geçtikce zaten alışıyosun tadı herseyı guzel gelıyo ozellıkle faydasını gorunce kılo alınca hıc problem olmuyo aksıne daha cok yıyesın gelıyo :)
haa bu arada ben yiyip yiyip kilo alamayanlardandım 21 yaşıma kadarda (bu seneye kadar yanii) :)) 45 kg yi aşamayanlardandım ... Bilginize
:))) ara vermeden yapmaya calışıyorum artık ))) peki ne kadar surede aldın o kiloyu?
kesınlıkle ara verme.. 1,5 ayda aldım.. şimdi yıne her aksam devam edıyorumm bakalım martın 27 sinde tartılcam bı de ne kadar olmusum acaba :)
inşallah istediyin kiloyu alırsın canım )))
Bu tarif süper hemen başlıyorum :)
ben yazmış olduğunuz cici bebe ve süt önerisini yaptım 1 ay boyunca..
sütü içerken rahatsız olmama rağmen ama maalesef faydasını görmedim =)
çokta umut etmiştim kilo almayı belki bünyeden bünyeye fark ediyordur inşallah deneyen diğer arkadaşlar kilo alabilir =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?