1 ayda 4 kilo

Konu sahibi olarak şifremi de kaybettiğim için burdan yazıyorum konuyu açalı 11 sene olmuş. 10 aylık kızım iki büyük oğlum oldu bu süreçte hep 86larda doğurdum ve yaş geçtikçe kilo vermek çok zorlaşıyor 36 yaş oldum. Şuan 70.8 kiloyum ve hedefim artık makul bir rakam olan 60 😂 artık 50 lerle işim olmaz bence inemem o kadar ama inşallah yanılırım çok azimle 79 dan 70 e düştüm. 26 nişanda başlamıştım diyete. 49 günde 9 kilo. Şuan kalan kiloları da vereceğim inşallah. İki gün yağlı streçli karışımımı yaptım 15 gün yapılıyor her gün yarıma saat yürüyüş ve bol suyla bakalım nasıl olacak.

Konu sahibi olarak şifremi de kaybettiğim için burdan yazıyorum konuyu açalı 11 sene olmuş. 10 aylık kızım iki büyük oğlum oldu bu süreçte hep 86larda doğurdum ve yaş geçtikçe kilo vermek çok zorlaşıyor 36 yaş oldum. Şuan 70.8 kiloyum ve hedefim artık makul bir rakam olan 60 😂 artık 50 lerle işim olmaz bence inemem o kadar ama inşallah yanılırım çok azimle 79 dan 70 e düştüm. 26 nişanda başlamıştım diyete. 49 günde 9 kilo. Şuan kalan kiloları da vereceğim inşallah. İki gün yağlı streçli karışımımı yaptım 15 gün yapılıyor her gün yarıma saat yürüyüş ve bol suyla bakalım nasıl olacak.
11 senelik serüveni roman okur gibi okudum:) maşallah üç evladınız olmuş, Allah bağışlasın.. devam ediyor musunuz şu an? Aktifseniz ben de size katılmak isterim😊

4kilo vermek için neler yaptınız
selam canım ben 1 ayda sağlıklı birşekilde 62 den 57-58 e dustum yaparkende hıc zorlamadım ış akılda buyutmemekte oncelıkle uzun hedefler koymadım kendıme 1 ay dedim ve haftada 1 kilodan 4 kilo hedefı koydum gunde 3 öğün beslendım 1 ara öğün yaptım her kaçamak bıskuvı yada cıps gordugumde 1 ay sonra yıyecegım bosver dedım ve ordan uzaklastım sonuç sımdı ara ara dıkkat edıyorum ara ara canımın ıstedıklerını yıyorum kılomda sabıt kaldı bıraz ınanc bıraz. canınız bıraz bısey cektıgınde aklınıza cevrenızde olup begendıgınız bırını getırın o zaman ıstahınız kacıyor :):):):)

Back
X