• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 7 Kilo Verdiren Listem

Dün gece konuyu hatim ettim bu sabahta başladım hadi hayırlısı :)

bende başladım 1-2 gün önce...sonuçları yazarım 2 ay sonra..ama ben ekstradan evde aerobikte yapıyorum onun faydası çok oluyo :8::8::8::8:

slm canada
öncelikle diyet listeni paylaştığın için çok teşekkürler
bugün itibariyle başlıyorum inşallah
cumaları kilom hakkında bilgi veririm
öpüyorum hepinizi kocaman

Kızlar selam aranıza yeni katıldım.Son zamanlarda çevrem tarafından merak edildiği için sürekli anlattığım diyetimi sizinle paylaşmak istedim.
Ben 62 kiloyken başladım bu diyete şimdi 48 kiloyum 2 ayı geçti neredeyse çokta zorlanmıyorum.Şimdi sizinle de paylaşayım :)

Sabah:
2 etimek,peynir,domates,salatalık

Öğle:
1 dilim kepek ekmeği,bir kase yoğurt

Akşam:
2 dilim kepek ekmeği,yarım kase yoğurt,salata,herhangi bir sebze yemeğinden 8-9 kaşık.

İnanın az gözüksede beni hiç aç bırakmadı bu diyet.Ara öğünlerde acıktığınızda bir iki tane ceviz ya da kuru kayısı yerseniz sindirim sisteminizin çalışmasına da yardımcı olursunuz.Ben kola delisiydim,günde 1 su bardağıda kola içmeye devam ediyorum.
Ara ara yeter artık desemde,tartıya çıkıp kilo verdiğimi gördükce ve etraftan aldığım tepkiler çoğaldıkça vazgeçemiyorum. :)

hemen deniyecem cok merak edıyorum bende sonuclarını

Kızlar selam aranıza yeni katıldım.Son zamanlarda çevrem tarafından merak edildiği için sürekli anlattığım diyetimi sizinle paylaşmak istedim.
Ben 62 kiloyken başladım bu diyete şimdi 48 kiloyum 2 ayı geçti neredeyse çokta zorlanmıyorum.Şimdi sizinle de paylaşayım :)

Sabah:

Öğle:

Akşam:
2 dilim kepek ekmeği,yarım kase yoğurt,salata,herhangi bir sebze yemeğinden 8-9 kaşık.

İnanın az gözüksede beni hiç aç bırakmadı bu diyet.Ara öğünlerde acıktığınızda bir iki tane ceviz ya da kuru kayısı yerseniz sindirim sisteminizin çalışmasına da yardımcı olursunuz.Ben kola delisiydim,günde 1 su bardağıda kola içmeye devam ediyorum.
Ara ara yeter artık desemde,tartıya çıkıp kilo verdiğimi gördükce ve etraftan aldığım tepkiler çoğaldıkça vazgeçemiyorum. :)

hemen deniyecem cok merak edıyorum bende sonuclarını

Sabah:

Öğle:

Akşam:

etimek yerine uno life ın ince dilim ekmekleri olsa olur mu

ben de başlıyorum yarından itibaren.
1 ay sonra yani 12 ocakda gelip güzel haberleri veririm inşallah :)

Hangi diyete başlasam dikiş tutturamadım :( Kendi çabalarımla 18 kilo verdim ama 69 dan aşağıya inemiyorum.Son 7 kilom var benim de.Bugün bu listeye başlıyorum ve en az 3 günde bir gelip yazacağım..Bu kez kurtulacam bu yapışkan kilolardan :(

10 kilo verir misiniz bilmiyorum ama bence başlayın hem gayet güzel, hem de kilo verdiriyor gerçekten.
Ben çok memnunum :)
yalnız öğlenleri yoğurt yerine salata yiyorum.

Sizin bi on gün kadar oldu sanırım, ben de takip ediyorum da gelişmeler nasıl? :)

Sizin bi on gün kadar oldu sanırım, ben de takip ediyorum da gelişmeler nasıl? :)

2 kilo vermiştim ama dün ve bugün fazla kaçamak yaptım cips makarna falan :(
Yarın çok düzgün bir şekilde devam edeceğim inşallah. ve bu sefer diyetin yanında egzersiiz de yapmayı düşünüyorum.
gene buraya yazar bildiririm :)
sen de başla bence aklında varsa.

2 kilo vermiştim ama dün ve bugün fazla kaçamak yaptım cips makarna falan :(
Yarın çok düzgün bir şekilde devam edeceğim inşallah. ve bu sefer diyetin yanında egzersiiz de yapmayı düşünüyorum.
gene buraya yazar bildiririm :)
sen de başla bence aklında varsa.

Ben de başlayabilirim aslında :) 10 günde 2 kilo da çok iyi bence :)
Yalnız bana çok az geldi menü, yetmez gibi geliyor :/

İyi geceler bende bu diyeti sevdim ve uygulamaya karar verdim diğer açtıkları topiğe baktım kimseler kalmamış.ayrıca asıl konu sahibi burda diye burada yazmak istedim yarın ilk günüm olcak inşallah başarırız kızlar yarın tartılıp kac kilo boy falan yazarım umarım devamlı yazışabileceğim arkadaşlar bulurum burada

Son düzenleme:
Back
X