Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar selam aranıza yeni katıldım.Son zamanlarda çevrem tarafından merak edildiği için sürekli anlattığım diyetimi sizinle paylaşmak istedim.
Ben 62 kiloyken başladım bu diyete şimdi 48 kiloyum 2 ayı geçti neredeyse çokta zorlanmıyorum.Şimdi sizinle de paylaşayım :)
Sabah:
2 etimek,peynir,domates,salatalık
Öğle:
1 dilim kepek ekmeği,bir kase yoğurt
Akşam:
2 dilim kepek ekmeği,yarım kase yoğurt,salata,herhangi bir sebze yemeğinden 8-9 kaşık.
İnanın az gözüksede beni hiç aç bırakmadı bu diyet.Ara öğünlerde acıktığınızda bir iki tane ceviz ya da kuru kayısı yerseniz sindirim sisteminizin çalışmasına da yardımcı olursunuz.Ben kola delisiydim,günde 1 su bardağıda kola içmeye devam ediyorum.
Ara ara yeter artık desemde,tartıya çıkıp kilo verdiğimi gördükce ve etraftan aldığım tepkiler çoğaldıkça vazgeçemiyorum. :)
Kızlar selam aranıza yeni katıldım.Son zamanlarda çevrem tarafından merak edildiği için sürekli anlattığım diyetimi sizinle paylaşmak istedim.
Ben 62 kiloyken başladım bu diyete şimdi 48 kiloyum 2 ayı geçti neredeyse çokta zorlanmıyorum.Şimdi sizinle de paylaşayım :)
Sabah:
Öğle:
Akşam:
2 dilim kepek ekmeği,yarım kase yoğurt,salata,herhangi bir sebze yemeğinden 8-9 kaşık.
İnanın az gözüksede beni hiç aç bırakmadı bu diyet.Ara öğünlerde acıktığınızda bir iki tane ceviz ya da kuru kayısı yerseniz sindirim sisteminizin çalışmasına da yardımcı olursunuz.Ben kola delisiydim,günde 1 su bardağıda kola içmeye devam ediyorum.
Ara ara yeter artık desemde,tartıya çıkıp kilo verdiğimi gördükce ve etraftan aldığım tepkiler çoğaldıkça vazgeçemiyorum. :)
başlamak isteyip de bi türlü başlayamadığım diyet listesi![]()
etimek yerine uno life ın ince dilim ekmekleri olsa olur muKızlar selam aranıza yeni katıldım.Son zamanlarda çevrem tarafından merak edildiği için sürekli anlattığım diyetimi sizinle paylaşmak istedim.
Sabah:
Öğle:
Akşam:
benım 1 ayda 10 kilo vermem lazım başlasammı ki :)
10 kilo verir misiniz bilmiyorum ama bence başlayın hem gayet güzel, hem de kilo verdiriyor gerçekten.
Ben çok memnunum :)
yalnız öğlenleri yoğurt yerine salata yiyorum.
10 kilo verir misiniz bilmiyorum ama bence başlayın hem gayet güzel, hem de kilo verdiriyor gerçekten.
Ben çok memnunum :)
yalnız öğlenleri yoğurt yerine salata yiyorum.
Sizin bi on gün kadar oldu sanırım, ben de takip ediyorum da gelişmeler nasıl? :)
2 kilo vermiştim ama dün ve bugün fazla kaçamak yaptım cips makarna falan
Yarın çok düzgün bir şekilde devam edeceğim inşallah. ve bu sefer diyetin yanında egzersiiz de yapmayı düşünüyorum.
gene buraya yazar bildiririm :)
sen de başla bence aklında varsa.