1 ayda 9 kilo.. Daha yolum uzun gelin birlikte zayiflayalim

Allonsy bende deneyim leslie yı çok duydum ama yapmamistim. Hareket harekettir. :)

1bucuk yumurta avuç içi kadar peynir 6 zeytin ve 1 biberle kahvaltimi yaptım :) form cayimi ve suyumu icmiyorum :) saat 10da sporum var.

Lütfen size katilabilirmiyim bende 26 yaşındayım 112 kilodan 100 kg ya düştüm 2 hafta önce evimi tasidim ve bayağı bi tikindim maalesef vakitsizlikten fastfood oldu biraz ve bu sabah 102 çıktı ama bugünde adet oldum +1kg cikiyo böyleyken 2 gündür jillian yapiyorum ilk hedef 89 bir ayda senin gibi 10 kg verdiğimi hayal ediyorum supeeer

Hoşgeldin canım yaparsın tabi benim 2 ayda 14 kilo oldu 90dim 76 ya dustum hep beraber incecik olalim :)

Öğlen sadece 3 kaşık yoğurt yemeyi planliyorum. Ama daha acikmadim :)

Hanımlar bende bugün biraz şımarıklık yapıp 9 da uyandım. Sonra hafif ama doyurucu kahvaltımı yaptım. Öğlen bir çorba içtim. Akşam 6 gibide patlıcan yemeği var ondan yiyeceğim. Yürüyüş falan yapmadım ama bugün annemler falan dışarı çıktı bende bir nevi bahar temizliği yaptım. Spor yapmış kadar oldum :) Akşam bu yorgunlukla tavuk gibi erkenden uyurum artık :)

Maşallah ben öğlen hiç bise yemedim akşamda yine çorba salata :) artık bise yemek yok :)

Günaydın bayanlar :) kacamaksiz bir kahvaltıyı daha atlattım :) bugün spor yok öğle yemeği yemeyi dusunmuyorum. Akşamda bi aksilik olmazsa çorba ve yoğurtla günü kapaticam :)

32 yaşındayım canım surekli tartiya çıkınca insanın morali bozuluyor o yüzden aylık tartildim.

Günaydın hanımlar, bugün kahvaltıda zeytin,peynir, domates kırmızı biber yedim. Vaktim olsa yumurta haşlayacaktım ama olmadı. Patatesin ne kadar diyetlerde önerilen bir besin olmadığını bilsem de yinede patates kavurması getirdim. Yanına da bolca yoğurt. Dışarda nasıl yapıldığını bilmediğim birşey yemektense kendim yaptığım yemeği yemek daha doğru geldi. Hem neticede patates kızartma falan değil. Haşlanmış patates. Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Akşam iş çıkışı spora gideceğim. Akşama da elma ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.

Tebrikler canım çok iyi ilerliyoruz :) bende sabah yumurta peynir zeytin ve biber yedim öğle bisey yemedim sadece şekersiz Türk kahvesi içtim :) akşam çorba ve yoğurt yemeyi planliyorum

Kızlar bugün sabah hafif bir kahvaltı yaptım. Bugün yemek getirme şansım olmadı. Bende dışarı çıktım. Yolumu uzattım. Yürüyüş yaptım. Dönüşte de bir çorba aldım geldim. Akşama doğru bir elma yiyeceğim ve akşam da spora gideceğim. Bu arada nazar mı değdi ne ? Su hatırlatıcı programım da olmasa su içmeyi unutacağım.

Günaydın.. Canım suyunu sakin ihmal etme. Ben mükemmel bir kahvaltı yaptim. Öğle yemeği yemedim sadece şekersiz kahve ve Yeşilçay içtim. Akşam salata ve yağsız tavuk yemeyi planliyorum.

Vallaha akşam yemeğim olmadığı için yarım yeşil elma ve yarım paket eti form yedim. Şimdilik tok hissediyorum. Benim tek sıkıntım eve gittiğimde hala canımın bişiler çekmesi. Onu da sabah yersin sabah yersin diye kandırıyorum kendimi. Böyle byle alışacağız artık

şimdiye kadar yediklerimize saysın midemiz :) bundan sonra belki her istediğimizi istediğimiz zamanda yiyemeyeceğiz ama her istediğimizi giyicez :) incecik hatunlar olcaz :)

Selam arkadaslar motivasyonunuz cok iyi geldi benide araniza alirmisiniz. 4 kilo vermek istiyorum ama bir turlu konsantre olamiyorum. Bu hafta iyice saldim diyeti. Acayip sekilde yiyorum. Yarindan itibaren sizinle devam etsem super olacak. En son 61.5 kiloyu gormustum ama son uc gundur cok yedigim icin 1 kilosunu geri aldim. 62.4 dum bu sabah. Boyum 1.75. Yarin sabahki kilomla sizinle tekrar denemek istiyorum. Yaza fit girmek istiyorum. Aynen dediginiz gibi incecik her kiyafete girebilmekkk.

goffita tabi gelebilirsin. senin sıkıntı yapacak bir kilon yok ki boyunda cok uzun maşallah :) ben 61, 62 hatta 65 kiloyum demeyi cok isterdim bu beni çok mutlu ederdi. inşallah o günleride görücez :)) bu konuda cok kararlıyım

Hos bulduk cok tsk ederim. Evet boyum uzun ve ben su programlara gore ideal kilomdayim. Fakat dogumdan once 58 kiloydum. Cok iyi hissediyorum o kiloda kendimi. Yine ayni kiloya inmek istiyorum ve aylardir ugrasiyorum. 74 kilodan zorlada olsa 62 kiloya kadar geldim. Bende hep diyordum ki ahh bir 63 olsam yetecek diyede 62 oldum ucundan 61 de gordumde yetmiyor. Su 58 i gorsem kafi kararliyim bu son 4 kilo bu ay gidecek. Insallah hep beraber.

Hoşgeldin tatlım :) İnşallah vereceksin ve vereceğiz. Seve seve destek oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…