peki bunun için napmam lazım benim
aslında yapacakların kısa zamanda kilo vermek isteyenler kadar zor ve detaylı. Kilo alamayan insanların genelde düşmüş olduğu hata çok çabuk kilo alma isteğiyle yapılan ,vücuda zarar vermeye kadar giden aşırı veya sağlıksız gıda alımlarıdır. bu tuzağa girme.ben zayıflatma eğitmeniyim ve çalıştığım merkezde bi hocamız kilo aldırma üzerine çok çalımaları var. sana bazılarını yazayım bi bak derim.
-Yemeklerde pilav, makarna gibi yüksek karbonhidrat ürünlerini bol tereyağlı olarak her zaman tüket
-Yemeklerden hemen önce ve yemek sırasında su içme
-Metabolizmanın akşam saatlerinde daha yavaş çalıştığından dolayı akşamları daha sık yemek ye
-iştah açıcı egzersizler var onları mutlaka yap. egzersiz deyince aklına yüksek efor sarfedeceğin sporlar gelmesin veya egzersizin kilo almaya ne faydası var deme. eğer düşünürsen ben sana evde uygulayabileceğin bi program çıkarablirm. fakat egzersiz harici çok fazla yürmemeli bol bol dinlenmelisin.
-proteinden zengin besinlere ağırlık ver et ,yumurta,balık,soya,tavuk gibi protein oranı yüksek olan besinleri sık sık tüket ama asla protein tozu gibi ek alımlar yapma
-Hızlı yemeye çalış. çünkü yapılan araştırmalar aynı miktarda yemeği diğer kişiye göre daha hızlı yiyen yüzde 20 oranında daha fazla kalori alabiliyor
-çay kahve sigara gibi alışkanlıklarını varsa bırkmanı öneririm.
daha yazacak ve önerecek çok şey var ama aslında sana özel bi program için profesyonel destek alsan daha iyi olur derim