Çok haklısınız ama verdiğiniz tepki yanlış olmuş söyle ki ;arabada bende Almanya ya gidiyorum dedi diyelim o an tepki vermeyip eve gidince sakin bi şekilde konusabılırdınız , siz o an hemen bosarım vs deyınce ınada bındırmıs bence esınız ,Herkese merhaba Direk konuya gireyim. Yarıyıl tatili için ailemin yanındaydım 1 hafta tren garından bizi alırken arabada yaptığımız tartışma olay şu şekilde: Abimin görevlendirmesi var İspanyaya gidecek dedim ve arkasından gelen laf biz de arkadaşlarla Almanyaya gidicez dedi ve ben şok oldum. Hayır asla gidemezsin eğer gidersn boşnma davası açarım herşeyin üstüne yemin ederimki dedim O da hadi açda görelim diye inada bindirdi. Benim hayatımı nasıl kısıtlarsın diyor bana. Ben 10 yıllık evliyim 2 çocuğum var çocuklarıma bakmaktan başka kendi özel hayatım hiç olmamışken eve geç gelme ya da sinema tiyaro vs.beyefendinin hayatını kısıtlıyormuşum Almanyaya gitmesini istemeyerek. Bende arabanın kapısını çarpıp indim.Daha sonra dolmuşla eve geldim. Beni hiç mi sevmemiş 1 ay oldu aynı evin içinde kapılar kapalı gölgemizi dahi görmüyoruz hiç benden haberi yok işten eve evden işe gidip geliyorum. Hiç mi kıskanmaz ya da özlemez nasıl bu kadar inat ediyo konuşmamak için anlamıyorum. Sadece Almanyaya gitmiyorum ama sanada hayatı zehir ederim dedi son sözüydü o gün bu gündür küsüz. Bu bitmiş bir evlilikmi ne oluyo anlamıyorum 1 aydır küs olmak aynı evin içinde boşanma sebebi mi sizce?
Maalesef evliliğiniz bitmiş bence.Herkese merhaba Direk konuya gireyim. Yarıyıl tatili için ailemin yanındaydım 1 hafta tren garından bizi alırken arabada yaptığımız tartışma olay şu şekilde: Abimin görevlendirmesi var İspanyaya gidecek dedim ve arkasından gelen laf biz de arkadaşlarla Almanyaya gidicez dedi ve ben şok oldum. Hayır asla gidemezsin eğer gidersn boşnma davası açarım herşeyin üstüne yemin ederimki dedim O da hadi açda görelim diye inada bindirdi. Benim hayatımı nasıl kısıtlarsın diyor bana. Ben 10 yıllık evliyim 2 çocuğum var çocuklarıma bakmaktan başka kendi özel hayatım hiç olmamışken eve geç gelme ya da sinema tiyaro vs.beyefendinin hayatını kısıtlıyormuşum Almanyaya gitmesini istemeyerek. Bende arabanın kapısını çarpıp indim.Daha sonra dolmuşla eve geldim. Beni hiç mi sevmemiş 1 ay oldu aynı evin içinde kapılar kapalı gölgemizi dahi görmüyoruz hiç benden haberi yok işten eve evden işe gidip geliyorum. Hiç mi kıskanmaz ya da özlemez nasıl bu kadar inat ediyo konuşmamak için anlamıyorum. Sadece Almanyaya gitmiyorum ama sanada hayatı zehir ederim dedi son sözüydü o gün bu gündür küsüz. Bu bitmiş bir evlilikmi ne oluyo anlamıyorum 1 aydır küs olmak aynı evin içinde boşanma sebebi mi sizce?
basıt anlasmazlık veya tartısma da hemen senı bosarım dıye tehtıt etmekte bosanma sebebıHerkese merhaba Direk konuya gireyim. Yarıyıl tatili için ailemin yanındaydım 1 hafta tren garından bizi alırken arabada yaptığımız tartışma olay şu şekilde: Abimin görevlendirmesi var İspanyaya gidecek dedim ve arkasından gelen laf biz de arkadaşlarla Almanyaya gidicez dedi ve ben şok oldum. Hayır asla gidemezsin eğer gidersn boşnma davası açarım herşeyin üstüne yemin ederimki dedim O da hadi açda görelim diye inada bindirdi. Benim hayatımı nasıl kısıtlarsın diyor bana. Ben 10 yıllık evliyim 2 çocuğum var çocuklarıma bakmaktan başka kendi özel hayatım hiç olmamışken eve geç gelme ya da sinema tiyaro vs.beyefendinin hayatını kısıtlıyormuşum Almanyaya gitmesini istemeyerek. Bende arabanın kapısını çarpıp indim.Daha sonra dolmuşla eve geldim. Beni hiç mi sevmemiş 1 ay oldu aynı evin içinde kapılar kapalı gölgemizi dahi görmüyoruz hiç benden haberi yok işten eve evden işe gidip geliyorum. Hiç mi kıskanmaz ya da özlemez nasıl bu kadar inat ediyo konuşmamak için anlamıyorum. Sadece Almanyaya gitmiyorum ama sanada hayatı zehir ederim dedi son sözüydü o gün bu gündür küsüz. Bu bitmiş bir evlilikmi ne oluyo anlamıyorum 1 aydır küs olmak aynı evin içinde boşanma sebebi mi sizce?
Boşanma sebebimi bilemem ama keşke ne için gittiğini sorsaydınız belki ikna olabilirdiniz. Sizde kendinize alanınızı oluştururdunuz sizde plan yapardınız kendinize bazen erkekler kendilerini özgür hissetmek isterler bende gitsin isterim gitmez maalesef. Benide göndermez böyle bir çelişki. Ama boşanma sebebi değil yaşadığınız olgun ve ılımlı yaklaşıp bitirmeniz gereken bir durum var ortada belki iyi biter belki kötü ama bitmeli.Herkese merhaba Direk konuya gireyim. Yarıyıl tatili için ailemin yanındaydım 1 hafta tren garından bizi alırken arabada yaptığımız tartışma olay şu şekilde: Abimin görevlendirmesi var İspanyaya gidecek dedim ve arkasından gelen laf biz de arkadaşlarla Almanyaya gidicez dedi ve ben şok oldum. Hayır asla gidemezsin eğer gidersn boşnma davası açarım herşeyin üstüne yemin ederimki dedim O da hadi açda görelim diye inada bindirdi. Benim hayatımı nasıl kısıtlarsın diyor bana. Ben 10 yıllık evliyim 2 çocuğum var çocuklarıma bakmaktan başka kendi özel hayatım hiç olmamışken eve geç gelme ya da sinema tiyaro vs.beyefendinin hayatını kısıtlıyormuşum Almanyaya gitmesini istemeyerek. Bende arabanın kapısını çarpıp indim.Daha sonra dolmuşla eve geldim. Beni hiç mi sevmemiş 1 ay oldu aynı evin içinde kapılar kapalı gölgemizi dahi görmüyoruz hiç benden haberi yok işten eve evden işe gidip geliyorum. Hiç mi kıskanmaz ya da özlemez nasıl bu kadar inat ediyo konuşmamak için anlamıyorum. Sadece Almanyaya gitmiyorum ama sanada hayatı zehir ederim dedi son sözüydü o gün bu gündür küsüz. Bu bitmiş bir evlilikmi ne oluyo anlamıyorum 1 aydır küs olmak aynı evin içinde boşanma sebebi mi sizce?
ALmanyaya gidiyorum gezmek için deyince beynimden vurulmuşa döndüm öfkeme yenik düşerek başanırım dedim daha sakin olabilirdim ama olamadım. Ben fedakarlık yaparken kendi özel hayaımKizmakta cok haklisiniz. Markete gidiyorum der gibi almanyaya gidiyorum demek gercekten cok sinir bozucu. Belki makul bir sekilde oturup konussaniz itiraz bile etmezdiniz. Ama ben bosanirim, terk ederim diye yapilan tehditleri cok yanlis buluyorum. Bu konuda da sizi haksiz buldum. Yalniz bu durumda ne yapilir bilemedim. Ben olsam geri adim atmazdim(atamazdim gururumdan). O da inatciysa isiniz zor. Aranizdaki sevgi ve bagliliga güveniyorsaniz bir inat ugruna her seyi kaybetmemek icin belki bir araciya ihtiyaciniz vardir. Yakin bir ortak arkadasiniz ya da bir aile büyügü sizi bir araya getirse belki konusup cözebilirsiniz.
İşte konuşmak için adım atmıyor kendini çok ağır satıyo bu şekilde daha nekadar yaşanır bilmiyorum gerçektenBoşanma sebebimi bilemem ama keşke ne için gittiğini sorsaydınız belki ikna olabilirdiniz. Sizde kendinize alanınızı oluştururdunuz sizde plan yapardınız kendinize bazen erkekler kendilerini özgür hissetmek isterler bende gitsin isterim gitmez maalesef. Benide göndermez böyle bir çelişki. Ama boşanma sebebi değil yaşadığınız olgun ve ılımlı yaklaşıp bitirmeniz gereken bir durum var ortada belki iyi biter belki kötü ama bitmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?