tuttuğu takımla ilgili bişeyler alabilirsin erkekler seviyor böyle seyleri
Canım keşkee ilk seferde o kadar çok şey almasaydın diğer yıllara hediye bırakmamışsın bak zorlanırsın ilerleyen yıllarda demedi deme :)
kızlar benim 2,5 yıldır bi ilşkim var 21 yaşındayız. 20 martta erkek arkadaşımın doğum günü hala bişey bulamadıminşallah evliliği düşünüyoruz aramızda yüzük taktık; bulamayanlara fikir olsun diye söyliyim şimdiye kadar ona ilk yılımızda onunla ilgili tuttuğum bi günlük, içinde resimlerimizin olduğu bi elektronik çerçeve, saat, gömlek, resmimizin olduğu sihirli kupa aldım ama şimdi hiçbişey aklıma gelmiyor, offf ne alsamki
unuttum bide takımının formasını, t-shitünü bide polarını aldım :89:
he bide 2 tane atkı ördüm
ne şanslıymış yaa acaba sana ne aldı merak ettim şimdi.Benim kız arkdşmda senin gbi sevglisine bir sürü şey almştı erkek arkdşı sdce bi kolye almş bence erkekler daha çok almalı
Ayni dert 2-3 ay önce bendede vardi kara kara ne alsam diye düsünüyodum 17 ocakta dogum günü vardi ve ben onun bu dogum gününde birsey anladim biz bayanlara nekadar basit görünsede erkekler eger futbol delisiyse en güzel hediye formaymisAllahimmm bi sevindiki sormayin gecen yaz almanyadan türkiyeye yanina giderken 200 ya saat almistim onuda cok cok begenmisti hic cikarmaz ama bu forma baska birseymis ya. Ama bide söyle birsey var ben koyu besiktasliyim fanatik derecesinde oda koyu galatasarayli biz coooook atisiriz bu konuda bende hosuna gidecegine bildigim icin formayla resim cektirip öyle yollamistim. Internetten siparis verdigim icin zaten orjinal kutusunda geliyor icinede resimleri koymustum inanin okadar sevindiki formayi dolabinin icine degilde dolabin kapagina asmis ama tabi forma orjinal olcak arkasinada erkek arkadasinin ismini yazdirirsin süper olur bence. Tek kriter futbol manyagi olmasi lazim
tuttuğu takımın maçına en güzel yerden bilet alabilirsin canım
benim erkek arkadaşım bana bi beşiktaş atkısı almştı boynuma takmak için açtığmda içinden biletler çıktı çook ama çook sevindimyada erkekler için çelik bileklikler var onlarda çok hoş içine ikinizin ismini yazdırabilirsin
cnm kowalskiler güzel hiçbişy bulamazsan en son onu alırsın..
ama güzel bi cüzdan alıp üzerine gümüşçüde başharflerinizi yazdırabilirsn ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?