Sütünü sağıp vermeyi deneyebilirsin.
Göğüs ucundan dolayı belki tutamıyordur
gerçekten anlamadığım ve mana veremediğim için soruyorum. artık yeni doğan cocugua neden hemen emzik veriliyor ?Kocaman bir emzik çıkmış hepsi alıyormuş
Bebeği olanlar marka da yazar herhalde
Ama zaten zor emiyorsa emziğe değil de memeye alıştırsan yani emzik emebileceği her an ağzına meme tık
Süt çıkarmasa da geveleyip alışır belki yavaşça
O emzik ne acabaKocaman bir emzik çıkmış hepsi alıyormuş
Bebeği olanlar marka da yazar herhalde
Ama zaten zor emiyorsa emziğe değil de memeye alıştırsan yani emzik emebileceği her an ağzına meme tık
Süt çıkarmasa da geveleyip alışır belki yavaşça
Bio gaia kulanabilirsin gunde 5 damlaydi sanirim. Sutunden tatli kasigina sag 5 damla damlar icir misil misil uyur iz 5 ay kullandik cok sikintisiz atlattik. Allah kolaylik versin cok zor sancili bbekBi de hep ıkınıp kızarıyor gazdan dolayı, apramil conformil kullanıyorum yediklerine dikkat ediyorum, kucağımdan inmiyor neredeyse wc ye bile gidemiyorum, tüm bebekler mi boyle benimki mi boyle huysuz(
tek ciddi anlamda tecrübe ettiğim dr Brown nun çin malı bir biberon olup emme sırasında bebeklerin zorlandığı.Hastane den beri meme emmiyor, alsa da zorla 2 dk emip diliyle itiyor eliyle itiyor sanki zehir vermişim gibi bağırıyorsahi. biberon ile veriyorum emip 2 yutsa 3 ağzında biriktirip ağzının yanından akıtıyor, dr brown gaz önleyici biberon ile veriyorum sütü ve mamayı, onu ekmekten zevk aliyor, emzik veriyorum diliyle itiyor beni ekmesin den vazgeçtim keske emzik alsa, emzik alması için napabilirim, bir de ağzının yanından sütü atmaması için napabilirim, bunaldim (((
ooo sma cok agır gaz yapar . aptamile geçmiş olman iyi olmuş o zaman..Biberonla içiyor içerken ağzının yanından çoğunlukla atıyor, gaz dan dolayı sma mamayı değiştirip aptamil aldım o biraz iyi geldi gibi. Memeyi reddedip biberona yoneliyor.
Aşı oldu bugün hepatit, ondan huzursuz olabilir mi, 2 sn uyuyo ağlayarak uyanıyor .ooo sma cok agır gaz yapar . aptamile geçmiş olman iyi olmuş o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?