benim kizimda oyleydi emzik istemiyordu .Mam diye bir marka var onun emzigini ve biberonunu kullandim hosuna gitti.emzik icin degistirmen gerek damakli dene damaksiz dene silikon dene o hangini begenirse oyle alirsin artik.Hastane den beri meme emmiyor, alsa da zorla 2 dk emip diliyle itiyor eliyle itiyor sanki zehir vermişim gibi bağırıyorsahi. biberon ile veriyorum emip 2 yutsa 3 ağzında biriktirip ağzının yanından akıtıyor, dr brown gaz önleyici biberon ile veriyorum sütü ve mamayı, onu ekmekten zevk aliyor, emzik veriyorum diliyle itiyor beni ekmesin den vazgeçtim keske emzik alsa, emzik alması için napabilirim, bir de ağzının yanından sütü atmaması için napabilirim, bunaldim (((
Biberon ağzını versem emerken hava yutmaz mi.bnm kızım premature dogdu ..1 ay kuvezde anne sutu aldı ama hep biberonla..Haliyle eve gelince beni tutmadı ama biberonu hemen alıyodu..3 ay sagıp verdım snra mama sut derken tamamıyle mamaya döndük..biberonu o kdr kuvvetli ceken bebek beni hiç ama hiç tutmadı midesi bulanır gibi ögg diyodu 2 kiloyken bile:) hiç dert etmedim kendime şükür nefes alıyodu ya şükür ona dokunabiliyodum yaa jiçte kafama takmadım beni emmemesini..Emzikte 5 6 çeşit aldım denedım hiç birini tutmadı..hala biberonu emzik gibi kullanıyor bazen biberonun agzını verıyorum parmagını içine koyup onu emiyo yatarken:)
Biberonu baştan beri vermeseydin keşke.. o kolay geliyo memeyi reddediyolar o yüzden.. sen yine de ısrarla emzirmeye çalış emzirdikçe artıcak sütün.. daha çok küçük çabuk yorulur zamanla her şey düzene girer..Hastane den beri meme emmiyor, alsa da zorla 2 dk emip diliyle itiyor eliyle itiyor sanki zehir vermişim gibi bağırıyorsahi. biberon ile veriyorum emip 2 yutsa 3 ağzında biriktirip ağzının yanından akıtıyor, dr brown gaz önleyici biberon ile veriyorum sütü ve mamayı, onu ekmekten zevk aliyor, emzik veriyorum diliyle itiyor beni ekmesin den vazgeçtim keske emzik alsa, emzik alması için napabilirim, bir de ağzının yanından sütü atmaması için napabilirim, bunaldim (((
Allah bağışlasın yavrunu.benim bebegimde 7 buçuk aylık dogdu ve bir ay kadar emmedi sahip buberonla verdik.sonra tuttu çok sukur sabret bikmadan usanmadan erdirmeye çalış eninde sonunda tutar.en zor zamanı daha çok küçük gaz sorunu bütün gece agladigimi bilirim kızımla beraber.ama üç aylik olduğ da geçiyor sakin ve sabırlı ol yardım al annen kv esin.yoksa basedemessin gule gule buyut bebisini...Hastane den beri meme emmiyor, alsa da zorla 2 dk emip diliyle itiyor eliyle itiyor sanki zehir vermişim gibi bağırıyorsahi. biberon ile veriyorum emip 2 yutsa 3 ağzında biriktirip ağzının yanından akıtıyor, dr brown gaz önleyici biberon ile veriyorum sütü ve mamayı, onu ekmekten zevk aliyor, emzik veriyorum diliyle itiyor beni ekmesin den vazgeçtim keske emzik alsa, emzik alması için napabilirim, bir de ağzının yanından sütü atmaması için napabilirim, bunaldim (((
Denedim ilk yaptığım da emdi azcik sonra yine bıraktı, yoksa razıydım gezerek emzirmeye.bende problem yaşadım herseyi denedm, en son ayakta emzirerek alıştrdım memeye bi denesen
canim psikolojin cok onemliBi de hep ıkınıp kızarıyor gazdan dolayı, apramil conformil kullanıyorum yediklerine dikkat ediyorum, kucağımdan inmiyor neredeyse wc ye bile gidemiyorum, tüm bebekler mi boyle benimki mi boyle huysuz(
benim ikinci de 3 aylikken bile emmeyi red ediodu 1.cide 10 gun sonra alismisti. bebek iste :)Denedim ilk yaptığım da emdi azcik sonra yine bıraktı, yoksa razıydım gezerek emzirmeye.
Sütünü sag canım ver sütünü sık sık dene mama verme emzirr allh kolaylık versn anne sütü cok önmliHastane den beri meme emmiyor, alsa da zorla 2 dk emip diliyle itiyor eliyle itiyor sanki zehir vermişim gibi bağırıyorsahi. biberon ile veriyorum emip 2 yutsa 3 ağzında biriktirip ağzının yanından akıtıyor, dr brown gaz önleyici biberon ile veriyorum sütü ve mamayı, onu ekmekten zevk aliyor, emzik veriyorum diliyle itiyor beni ekmesin den vazgeçtim keske emzik alsa, emzik alması için napabilirim, bir de ağzının yanından sütü atmaması için napabilirim, bunaldim (((
gerçekten anlamadığım ve mana veremediğim için soruyorum. artık yeni doğan cocugua neden hemen emzik veriliyor ?
tıbben bir acıklması mı var faydası mı var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?