- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
yok hastaneyle pek ilgisi yokBenim bebeğimde ne yaptıysamda emzik almadısonuç şimdi parmak emiyo doğduğu gün hastanede vermek daha iyi oluyomus sonra öğrendim ama yapıcak bişe yok diğer oğlum 18 aylık olana kadar emzik emdi
asi yeri aciyor olabilirAşı oldu bugün hepatit, ondan huzursuz olabilir mi, 2 sn uyuyo ağlayarak uyanıyor .
butun bebekler aynı 3 aydan sonra hıc bısey kalmıyo baya rahatlıyorsun ben kac kere altıma kacırdım wc ye gıdemedımBi de hep ıkınıp kızarıyor gazdan dolayı, apramil conformil kullanıyorum yediklerine dikkat ediyorum, kucağımdan inmiyor neredeyse wc ye bile gidemiyorum, tüm bebekler mi boyle benimki mi boyle huysuz(
emzık cıddı kurtarıcıgerçekten anlamadığım ve mana veremediğim için soruyorum. artık yeni doğan cocugua neden hemen emzik veriliyor ?
tıbben bir acıklması mı var faydası mı var ?
Bi de hep ıkınıp kızarıyor gazdan dolayı, apramil conformil kullanıyorum yediklerine dikkat ediyorum, kucağımdan inmiyor neredeyse wc ye bile gidemiyorum, tüm bebekler mi boyle benimki mi boyle huysuz([
Bebeğinizin bahtı açık olsun. Benim bebegim de 3.5 aylik. Ikınıp kizarma problemi 2 aylik oldugunda bicak gibi kesildi. 2 ay boyunca uyanik oldugu her an kucagimda evi geziniyordu. Biraktigimda basliyordu ikinip zorlanmaya. Onu gezdirmekten perisan oluyodum. Kolum belim tutmuyordu. Tirnaklarimi keserken bile kendime vakit ayirdigimi düşünüp mutlu oluyordum. O derece yani. Emme kısmına gelince, pes etmeden emzirmeyi deneyin. Ama çok sık emzirmeye çalışmayın. Emmezse mecburen sağıp verin. Emzik şart değil. Bırakın istemiyorsa almasın. Merak etmeyin tüm bu sorunlar geçici. Hem de cok cabuk geçecek. Birkaç ay icinde bebeğinizi daha iyi taniyip anlamaya baslayacaksiniz. Düzene girip sizi daha cok rahatlatacaktir.Bi de hep ıkınıp kızarıyor gazdan dolayı, apramil conformil kullanıyorum yediklerine dikkat ediyorum, kucağımdan inmiyor neredeyse wc ye bile gidemiyorum, tüm bebekler mi boyle benimki mi boyle huysuz(
Tanıyorum sizi :) Şubat annesiyim okuyorum arada bi topiği benimki 10 gün sora 15 aylık olucakyok hastaneyle pek ilgisi yok
çocukdan çocuga degisyor
ilk iki çocugum ilk gunden ald emzigi hepde çok sevdiler son birakdigi ana kaadr
son çcougumada aayni yanimda emzik goturdum almadi
sonra eve gelince her firsatda sokdum agzina , kagurdyaken elimle emzigi itttirip oyle tutardim oyle oyle alisti aliyor
ama hala çok emzik sevdalisi bi bbek deil 14 aylik
Dünyaya karşı biraz tripli doğmuş tribi geçince düzelir her şey :) siz moralinizi yüksek tutmaya çalışın olabildiğince az gerilin sıkmayın kendiniziSilikon uç ile de emmedi, inşallah şu gaz olayı çözülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?