Çocuk Hastalıkları 1 aylık bebeğimin dili hep dışarda. yardım!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sannem16

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
298
0
621
42
Bursa
merhaba. yenidoğduğundan beri bebeğimin dili hep dışarda. doktor ağzı küçük olduğu için öyle olduğunu söyledi ama 1 aylık oldu hala aynı.artık korkmaya başladım. bu şekilde birşeyle karşılaşan oldumu.

merhaba. yenidoğduğundan beri bebeğimin dili hep dışarda. doktor ağzı küçük olduğu için öyle olduğunu söyledi ama 1 aylık oldu hala aynı.artık korkmaya başladım. bu şekilde birşeyle karşılaşan oldumu.

cnm bence endişelenme çünkü benim kardeşim de doğduğunda öyleydi hatta 3-4 yaşına kadar devam etti.dra fln sormaadık kilodan diye düşündük çünkü 5 kg doğmuştu sonra büyüdükçe düzeldi.hayırlısıyla bebişininde düzelir merak etme.

inşallah canım. çok korkuyorum ir hastalık çıkıcak diye. doktora sordum ama normal dedi. yinede endişeleniyorum

inşallah canım. çok korkuyorum ir hastalık çıkıcak diye. doktora sordum ama normal dedi. yinede endişeleniyorum

Korkma canim benim kizim da oyleydi o minik dili hep disaridaydi ozamanlar.simdi 6,5 aylik artik yapmiyo,simdide eli agzindan inmiyo

Seni endiselendirmek istemem ama komsumun kizindada ayni sey vardi ve dilinin normalden buyuk oldugunu söylemisti onunda dili hep disaridaydi,Bi doktorunuzla görüs bence

tabi canım 6 aylık gibi geçti yalnız bizimgenetik bir rahatsızlığımız var ondan dolayı çenemiz küçük ben ondan olduğunu düşünüyorum yüzü şekillendikçe düzeldi

tabi canım 6 aylık gibi geçti yalnız bizimgenetik bir rahatsızlığımız var ondan dolayı çenemiz küçük ben ondan olduğunu düşünüyorum yüzü şekillendikçe düzeldi

rainmistik msj sayım dolmadığı için özelden yazamadım istediğin zaman konuşabiliriz tabii ki de.... konu sahibinden özür dilerim böldüğüm için

cnm bence endişelenme çünkü benim kardeşim de doğduğunda öyleydi hatta 3-4 yaşına kadar devam etti.dra fln sormaadık kilodan diye düşündük çünkü 5 kg doğmuştu sonra büyüdükçe düzeldi.hayırlısıyla bebişininde düzelir merak etme.

Korkma canim benim kizim da oyleydi o minik dili hep disaridaydi ozamanlar.simdi 6,5 aylik artik yapmiyo,simdide eli agzindan inmiyo

mrhaba cnm.bizim dilimizde ilk aylarda hep dışardaydı dr troidden şüphelenmişti.çıkmadı ama.

kızlar umarın nete girip görürsünüz benim bebeğiminde dilinin ucu hep dışarda hastalık var mı diye korkmaya başladım biraz aydınlatın beni sizin bebişlerinizin ki geçti mi ağzı hep açık o ufak dilde sürekli 2 dudak arasında yada üst damağa yapışık şekilde duruyor....

korkmayın görümcemin kızıda bebekken öyleydi şu an 2 yaşında düzeldi hatta kuzenimin oğlununda dili hep dışardaydı oda düzeldi

kızlar umarın nete girip görürsünüz benim bebeğiminde dilinin ucu hep dışarda hastalık var mı diye korkmaya başladım biraz aydınlatın beni sizin bebişlerinizin ki geçti mi ağzı hep açık o ufak dilde sürekli 2 dudak arasında yada üst damağa yapışık şekilde duruyor....

epey zaman geçmiş ama bende merak ettim noldu sonrasında geçtimi ne oldu?

korkmayın görümcemin kızıda bebekken öyleydi şu an 2 yaşında düzeldi hatta kuzenimin oğlununda dili hep dışardaydı oda düzeldi
canım kusura bakma şlimdi gördüm yanıtını ne zaman düzeldi acaba

yok malesef, benim kizimda yapiyo ara ara internette garip garip bilgiler var insan korkuyo bi problem mi acaba diye. 2.ay kontrolune gidince dr.una bi sorayim en iyisi
canım ben sordum hatta 3 doktora gittik troid testleri yapıldı temiz çıktı birisi çene yapısı küçük büyüdükçe düzelecek dedi doğduğunda daha dışardaydı şükür şimdilerde biraz daha içerde sende sorunca bana yaz olur mu özelime....

büyüdükçe çene ağız büyüdükçe dil dışarı çıkmıyor daha korkulcak bişey deil

teyzemin kızının da doğduğunda böyleydi canınızı sıkmayın düzeldi

arkadaşlar çocuklarda düzelme varmı ne gibi yollar izlediniz bu konu hakkında güncel durumlarını paylaşabilirmisiniz .
35. haftalıkken doğdu bebegim ve dr dilinin çok büyük oldugunu söyledi şuan dili nedeniyle yutamıyor nefes alamıyor ve tanı konmadı . sizlerin tanıları varmı ve ne tür doktorlara gittiniz . yaşadıklarınızı paylaşırsanız çok sevşirnim.

Back
X