Merhaba kızlar evet evleneli 1 ay oldu bugün kayinvalidem beni aşağı kata evine çağırdı görümcem geldi diye neyse indim oturduk yemek yiyeceğiz görümcemin kocası yani eniştem benden kitap istedi kpss için bende bir set kitabimi ayirdim ona vermek icin indirdim biz enistem ve gorumcem ile sohbet ederken kaynanam her zamanki gibi bana laf sokmaya başladı evin heryeri kitap Napacan at gitsin sanki okudunda noldun kaymakam mi olacan dedi ben şok oldum ve moralim alt üst oldu ya ben öğretmenim bende istiyorum atanmak ama olmuyor işte edebiyat mezunları 50 binden fazla sözleşmeli alim derken iyice karıştı alimlar vestiyere koydu kitaplarin yarisini kıracak dolabi biz neler çektik yapilirken dedi ve devam etti tabi ben napiyim bu kadinla bilmiyorum elimden geldigince susuyorum ama iyilikten anlamiyor galiba resmen ruhum bitmis halde ( kizlar duzgun anlattim mi bilmiyorum cok sinirliyim karmasik olmus olabilir)
Öyle çok kafana takma ve daha az yanına gitmeye çalış, mesafeni koy. Ben 2 senelik evliyim kayınvalidem bikere bile laf sokmadı, bişey demedi ama bem herzaman mesafeliyimdir. Hem kendiside anlasın ve kayınvaliden için kocana sakın bişey söyleyip ona patlama. Çünkü herkesin kendi annesi değerlidir evliliğini sıkıntıya sokma.Merhaba kızlar evet evleneli 1 ay oldu bugün kayinvalidem beni aşağı kata evine çağırdı görümcem geldi diye neyse indim oturduk yemek yiyeceğiz görümcemin kocası yani eniştem benden kitap istedi kpss için bende bir set kitabimi ayirdim ona vermek icin indirdim biz enistem ve gorumcem ile sohbet ederken kaynanam her zamanki gibi bana laf sokmaya başladı evin heryeri kitap Napacan at gitsin sanki okudunda noldun kaymakam mi olacan dedi ben şok oldum ve moralim alt üst oldu ya ben öğretmenim bende istiyorum atanmak ama olmuyor işte edebiyat mezunları 50 binden fazla sözleşmeli alim derken iyice karıştı alimlar vestiyere koydu kitaplarin yarisini kıracak dolabi biz neler çektik yapilirken dedi ve devam etti tabi ben napiyim bu kadinla bilmiyorum elimden geldigince susuyorum ama iyilikten anlamiyor galiba resmen ruhum bitmis halde ( kizlar duzgun anlattim mi bilmiyorum cok sinirliyim karmasik olmus olabilir)
kocama birşey demiyorum çünkü o annesinin huyunu biliyor. Ozellikle görümcem gelince daha cok laf sokuyor karsilik vermemek icin zor tutuyorum kendimi cunku ben hic bir zaman altta kalmadim baskalarina karsi sirf kocam üzülmesin diye alttan aliyorumÖyle çok kafana takma ve daha az yanına gitmeye çalış, mesafeni koy. Ben 2 senelik evliyim kayınvalidem bikere bile laf sokmadı, bişey demedi ama bem herzaman mesafeliyimdir. Hem kendiside anlasın ve kayınvaliden için kocana sakın bişey söyleyip ona patlama. Çünkü herkesin kendi annesi değerlidir evliliğini sıkıntıya sokma.
ahh ahhhh oyle bir ihtimal olsa bir saniye durmamEn temiz yolu. Mesafe koymaktir. Olabilitesi varsa tasinmalisiniz. O evden, baska bir semt veya il, ilceye.
ayy diyemedim hic aklıma bisey gelmedi kiYok anne Başbakanlık'tan aşağısı kurtarmaz diyemedin mi
ben raziyim oyle desinler arkamdan ya dün de komşuya gitti neymis gözleme yapacaklarmis benide çağırdı elin kadının kizi gelini icerde oturuyor bana eee mutfaga gitte komsunun yapragini sar dedi bende suratımi astim eve gidiyorum isim var dedimNe susup alttan al ...
Ne de car car kavga et .
Bu ikisinin arasında öyle güzel , öyle ince bir çizgi var ki ; onu tutturunca kör cahilde olsa karşındaki sana mesafeli oluyor .
He adın , bununda burnu kaf dağında , hah çok bilmiş gelin , ya gelin iyi de çok soğuk nevale gibi sıfatlarla anılabiliyor arkandan ama ...
Gerisi mis miss .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?