1 aylık evlilik KAYNANAM ve laf sokması

Konu sahibi daha yeni evlisiniz, hareketlerinizle yönlendirebilirsiniz çok arsızsa mesafe koyarsınız. Ben olsaydım laf sokulan, Niye öyle diyorsun anne, nasip diye bişey var, inş atanırım da, derdim. Komşuya sarma sar dese, herkes oturuyo benim derdim ne sarma sarayım derdim. O an orda derdim. Bi daha milletin içinde işgüzarlık yapamazdı. Ama saygısızlık olarak da değil, yani edepsizliğe girmeden sadece kendinizi ifade edecek kadar, Atıyorum atanamamış bi görümceniz de var , sanki o atandı falan demeyin. Ve üzüldüğünüzü de belli etmeyin. Üstünüze gelir

Siz de söyleyin. Ben yokken hepsini yapıyodun bu kadar söyleniyomuydun de, Bu kadar zor geliyorsa şimdiden yaşlanmaya başladın, daha fazla iş yaptıralım sana da dinç kal anne falan deyin. Susar.

Kusura bakmayın ama saygı bi yere kadar. Birilerini kırmamak,üzmemek için siz daha ne kadar kırılacaksınız? Kocanız bu konuşmaları hiç duymuyor mu? Sizi savunmuyor mu? İnsanın dayanma noktası vardır bu artık kendini ezdirme noktasına gelmiş. Çatır çatır konuşun

onunla ugraşmak istemiyorum ya. bi an önce evi ayımak için dua ediyorum ve uğraşıyorum. Ona para ver en iyi gelini sensin:)

Kaynanızla meseleniz hakkında birşey diyemem de, siz umarım hiçbir zaman atanmazsınız. Siz edebiyat okuduğunuza emin misiniz? O nasıl felaket bir yazım/anlatım şeklidir? Öğrenciler kimlere emanet inanamıyorum.
(Bunun bahanesi yoktur, sinirle yazıldı vs bahanelerine sığınmayın hiç)

Daha yeni evli oldugunuz icin sizede batiyordur her soyledigi.. bende cok laflar duydum ama esim hep bana hee de gec anne sonucta atsan atilmaz satsan satilmaz demisti bende hee diyom geciyom kalp kirmamaktan iyidir..sizede bunu tavsiye ederim

Buyuklerimizin lafi vardir cok severim
"Cok dinle az konus" inanin bu sizi iyi insan yapacaktir

Allah aşkına niye yapıyosunuz bu kötülüğü kendinize. Olmadık, saçma sapan insanlar yüzünden sağlığınızdan oluyorsunuz
canım seni gayet iyi anlıyorum maalesef yazıldığı gibi olamıyor. Hakaret herkesin kaldırabileceği bir şey değil. ayarına düşüp ona karşılık yazmak bile çok onur kırıcı. allahtan eşim çok akıllı ve arkamda.

Ben okul yazıldım dışardan üniversiteye. Hepsi işkokul mezunu (olabilir saygı duyarım imkanları budur) 1. Sınıfı alttan ders almadan birirdiğimi öğrendim ve çok mutlu oldum aınav sonuçlarımı aldığımda görümcemde vardı eşime söyledim kutladı beni. Görümcem "aman hepimiz üniversite mezunuyuz zaten çok gerekliydi" dedi. Aradan 1 hafta geçti çocuk mevzusu oldu busefwrde bana dönüp "sende okulunu bitirince yaparsın" dedi bende aynı anda iki işte birden çalışıp aynı anda bilgisayar kursuna gidip aynı anda da liseyi bitirebildim. Bence bunuda yapabilirim dediö bemde:) yani densiz konuşmalara karşı son cümleyi söyleyip konuyu kapamak en iyisi

1 ayda nasil bu kadar yuzgoz oldunuz, bu gidisle 1 yil sonra döver bu kadin sizi.
Hic laf sokmaya, ima etmeye, dolandirmaya da gerek yok, ben bu konuda konusmak istemiyorum diyip susturun, herhalde esimin ailesinin yasadigi sehre gittigimde en cok kullandigim cumlelerdir: bu konuda konusmak istemiyorum, ben bu konulari konusmayi sevmiyorum vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…