Siz de söyleyin. Ben yokken hepsini yapıyodun bu kadar söyleniyomuydun de, Bu kadar zor geliyorsa şimdiden yaşlanmaya başladın, daha fazla iş yaptıralım sana da dinç kal anne falan deyin. Susar.bende iki aylık evliyim. biz braber oturuyoruz bi de. tek isteğim atanıp başka şehre gitmek. huzur bozmaya bayılıyorlar. küçük bi örnek vereyim. ben bütün evi temizliyorum o bi balkonu yıkıyo akşama kadar onun lafını ediyo. tamam yaşlıdır yoruluyodur blki ama bütün mahalleye balkonu yıkadım demenin mantığı ne acaba?
onunla ugraşmak istemiyorum ya. bi an önce evi ayımak için dua ediyorum ve uğraşıyorum. Ona para ver en iyi gelini sensin:)Konu sahibi daha yeni evlisiniz, hareketlerinizle yönlendirebilirsiniz çok arsızsa mesafe koyarsınız. Ben olsaydım laf sokulan, Niye öyle diyorsun anne, nasip diye bişey var, inş atanırım da, derdim. Komşuya sarma sar dese, herkes oturuyo benim derdim ne sarma sarayım derdim. O an orda derdim. Bi daha milletin içinde işgüzarlık yapamazdı. Ama saygısızlık olarak da değil, yani edepsizliğe girmeden sadece kendinizi ifade edecek kadar, Atıyorum atanamamış bi görümceniz de var , sanki o atandı falan demeyin. Ve üzüldüğünüzü de belli etmeyin. Üstünüze gelir
Siz de söyleyin. Ben yokken hepsini yapıyodun bu kadar söyleniyomuydun de, Bu kadar zor geliyorsa şimdiden yaşlanmaya başladın, daha fazla iş yaptıralım sana da dinç kal anne falan deyin. Susar.
canım seni gayet iyi anlıyorum maalesef yazıldığı gibi olamıyor. Hakaret herkesin kaldırabileceği bir şey değil. ayarına düşüp ona karşılık yazmak bile çok onur kırıcı. allahtan eşim çok akıllı ve arkamda.Allah aşkına niye yapıyosunuz bu kötülüğü kendinize. Olmadık, saçma sapan insanlar yüzünden sağlığınızdan oluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?