- 15 Temmuz 2016
- 8.512
- 14.297
- 248
Tatlım sakın sakın gidip gelme. Eşim çok iyi bi insan görüşme dedi ve ben bu bayram asla kimseye gitmeyeceğim. Dünde bebeğim düştü yaşadıklarından ders çıkar lütfen.cok gecmis olsun doğru söylüyorsun daha 1 ayda sinirden mi nedir iki kez adet oldum ve bıktım eşim de sürekli mesafe koy gitme gelme diyor ama kadına hayir deyince kayinpederime aratıyor kayinpederime hayir diyemiyorum dunya tatlisi insandir
Kardeşim sırf siz ve sizin zihniyetinizden olanlardan ötürü en dertlisi bile konusunun son cümlesine özür yüklüyor imla yazım vs hatalarından dolayıBu imla hataları ile nasıl edebiyat öğretmenliği yapmayı düşünüyorsunuz ben de onu merak ettim?
Ben de duyar kasıcılar nerede diyordum. "atanamayan" öğretmen deyince çok dramatik duruyor farkındayım ama böyle şeyler nefes almak, yemek içmek gibi alışkanlıktır arkadaşım. Sinirden de stresten de olsa el alışkanlığı olur böyle şeyler. Fark etmeden yazarsın muntazam şekilde. Hele ki edebiyat öğretmeni isen.. Mesela ben şu an bu mesajınıza çok sinirlendim ama bakın işteKardeşim sırf siz ve sizin zihniyetinizden olanlardan ötürü en dertlisi bile konusunun son cümlesine özür yüklüyor imla yazım vs hatalarından dolayı
Yapmayın ya! O an can sıkıntısıyla üzüntü ve stres içinde konu açıyor insanlar
Öğretmen değil dilbilimci olsa şaşar yani damlamayalım hemen
Tüm derdini anlatıpda en sonunda da böyle özür cümlesi görünce ben üzülüyorum yazık
Biraz hoşgörülü olalım
Haklısınız bende mesela imladan ziyade harf hatası yapmam ve harf hatasına takıntılıyımdırBen de duyar kasıcılar nerede diyordum. "atanamayan" öğretmen deyince çok dramatik duruyor farkındayım ama böyle şeyler nefes almak, yemek içmek gibi alışkanlıktır arkadaşım. Sinirden de stresten de olsa el alışkanlığı olur böyle şeyler. Fark etmeden yazarsın muntazam şekilde. Hele ki edebiyat öğretmeni isen.. Mesela ben şu an bu mesajınıza çok sinirlendim ama bakın işteneyse konu açan arkadaş kusura bakmasın konusu da dağılmasın.
ben raziyim oyle desinler arkamdan ya dün de komşuya gitti neymis gözleme yapacaklarmis benide çağırdı elin kadının kizi gelini icerde oturuyor bana eee mutfaga gitte komsunun yapragini sar dedi bende suratımi astim eve gidiyorum isim var dedim
Böyle devam edersen hasta olursun cvbını ver devam et işinekocama birşey demiyorum çünkü o annesinin huyunu biliyor. Ozellikle görümcem gelince daha cok laf sokuyor karsilik vermemek icin zor tutuyorum kendimi cunku ben hic bir zaman altta kalmadim baskalarina karsi sirf kocam üzülmesin diye alttan aliyorum
Dakka 1 gol 1..off Allah sabir versin.Merhaba kızlar evet evleneli 1 ay oldu bugün kayinvalidem beni aşağı kata evine çağırdı görümcem geldi diye neyse indim oturduk yemek yiyeceğiz görümcemin kocası yani eniştem benden kitap istedi kpss için bende bir set kitabimi ayirdim ona vermek icin indirdim biz enistem ve gorumcem ile sohbet ederken kaynanam her zamanki gibi bana laf sokmaya başladı evin heryeri kitap Napacan at gitsin sanki okudunda noldun kaymakam mi olacan dedi ben şok oldum ve moralim alt üst oldu ya ben öğretmenim bende istiyorum atanmak ama olmuyor işte edebiyat mezunları 50 binden fazla sözleşmeli alim derken iyice karıştı alimlar vestiyere koydu kitaplarin yarisini kıracak dolabi biz neler çektik yapilirken dedi ve devam etti tabi ben napiyim bu kadinla bilmiyorum elimden geldigince susuyorum ama iyilikten anlamiyor galiba resmen ruhum bitmis halde ( kizlar duzgun anlattim mi bilmiyorum cok sinirliyim karmasik olmus olabilir)
Kocan uzulmemesi senin uzulmenden daha mi onemli. Kocan da seni dusunsun esim uzulmesin diye sana laf soyletmesin..kocama birşey demiyorum çünkü o annesinin huyunu biliyor. Ozellikle görümcem gelince daha cok laf sokuyor karsilik vermemek icin zor tutuyorum kendimi cunku ben hic bir zaman altta kalmadim baskalarina karsi sirf kocam üzülmesin diye alttan aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?