1 aylık evlilik KAYNANAM ve laf sokması

Tatlım sakın sakın gidip gelme. Eşim çok iyi bi insan görüşme dedi ve ben bu bayram asla kimseye gitmeyeceğim. Dünde bebeğim düştü yaşadıklarından ders çıkar lütfen.

Bu imla hataları ile nasıl edebiyat öğretmenliği yapmayı düşünüyorsunuz ben de onu merak ettim?
Kardeşim sırf siz ve sizin zihniyetinizden olanlardan ötürü en dertlisi bile konusunun son cümlesine özür yüklüyor imla yazım vs hatalarından dolayı
Yapmayın ya! O an can sıkıntısıyla üzüntü ve stres içinde konu açıyor insanlar
Öğretmen değil dilbilimci olsa şaşar yani damlamayalım hemen
Tüm derdini anlatıpda en sonunda da böyle özür cümlesi görünce ben üzülüyorum yazık
Biraz hoşgörülü olalım

nasıl enerji düşüren biri
ne derse desin de insanın kolay motivesi dağılıyor böyle durumlarda.
damadına laf sokaymış sokabiliyorsa.

Ben de duyar kasıcılar nerede diyordum. "atanamayan" öğretmen deyince çok dramatik duruyor farkındayım ama böyle şeyler nefes almak, yemek içmek gibi alışkanlıktır arkadaşım. Sinirden de stresten de olsa el alışkanlığı olur böyle şeyler. Fark etmeden yazarsın muntazam şekilde. Hele ki edebiyat öğretmeni isen.. Mesela ben şu an bu mesajınıza çok sinirlendim ama bakın işte neyse konu açan arkadaş kusura bakmasın konusu da dağılmasın.

edebiyat mezunuyum diyorsun, yazdıklarında bir tek noktalama işareti yok. doğrusu çok üzüldüm. kaynananı kafana takmayıp derslerine çalış, atanmana bak bence.

Haklısınız bende mesela imladan ziyade harf hatası yapmam ve harf hatasına takıntılıyımdır
Yazdığım kısa mesajı bile bir defa okumadan yollamam
Tüm forumu tarayın harf hatalı tek mesajımı göremezsiniz
Gayri ihtiyari bir takıntı
Mübarek gün sinirlenmeyelim birbirimize
Hayırlı Bayramlar dilerim

Kitaba laf eden insan cahilin dibidir, ne yapsan sökmez
Mesafeli ol o yüzden, küsme , kavga etme ama birlikte bir şeyler de yapma
Uzak olup tatlı olmak diye bir deyim vardır, aynen öyle olmaya gayret et

Cvp vermedin mi sen bilmezsin anlamazsın kitap sevgisinin ne demek olduğunu de.kadın seni eziklemiş.bundan sonra cvbını pat yapıştır hemen

Böyle devam edersen hasta olursun cvbını ver devam et işine

Yuzune tatli bir sekilde vur mesafeni de koy bu is buyur bi kere dur demen lazim ki yapmasn bisey yapmassan devam eder senirencide etmeye ama belki laf sokma degildr cahil cok insan var bole ve ne dediklerini bilmiorlar hayat onlar icin dogmak buyumek ve kocadan ibaret oluyor

okudunda ne oldun demiş ya : devlet beni sizin eve kayyum atadı artık yönetim bende deseydin birde kahkaha atacaktın.ah dur anne sen kayyumuda bilmezsin de bir açıklama yap bak bunu o kitaplardan öğrendim bir iki tane bırakayımda sende oku sende öğren deseydin (ayol resmen kaynananla kavga ettim ohh iyi geldi )

İşte eğitimin önemi anneciğim, sen daha kitap okumanın önemini bilmiyorsun.
Neyse ki çok şanslısın ben torunlarına da öğretirim
deyip ,

kahkaha at ama alttan alttan

Ne ayıp ya! Nasıl anlayış yoksunu bir anne bu böyle, sizin için çok üzüldüm.

Umarım atandığınızdan bu günleri karşılıklı güzel güzel konuşursunuz ve ne kadar kırıldığınızı anlatırsınız, kv' niz de anlar

Dakka 1 gol 1..off Allah sabir versin.

Kocan uzulmemesi senin uzulmenden daha mi onemli. Kocan da seni dusunsun esim uzulmesin diye sana laf soyletmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…