1 aylık evlilik KAYNANAM ve laf sokması

Bu gün ne kadar çok konu açıldı böyle kayinvalidelerle ilgili
Ama kilit nokta insanlar sen alttan aldıkça terbiyesizlesiyor sen aman kirmayayim dedikce tepene biniyorlar
Sanırım hiç bir şeyi alttan almamak gerek o laf sokuyorsa sende aynını yapacaksın yada umrum değilsin mesaji vereceksin bir arkadaşın yazdığı gibi
Eğer inşallah atanirsan kayinvalidengilden en az 1000 km uzakta bir yeri iste

İşte teşekkür ederim , ben gelmeyeyim size afiyet olsun demeliydin .

Çünkü o ortamda olmak level 1 se , yaprak sardırmak 2 .

Böyle böyle devam edeceğine , içinde olmak istemediğin sarmalı ortamlara hiç bulaşma.

12 yıllık evliyim . Kazan kazan sarmalar , böreklerle hiç haz etmediğim sohbetlerin olduğu "toplaşmalar" olur .

Artık bilirler . Görümcem yengem gelmez zaten der . Küslükte yok . Kavga da .

Çizgiyi net çiz . Durup durup bozmasın.

ahh ahhhh oyle bir ihtimal olsa bir saniye durmam
O zaman zamaninizi degerlendirecek islere yonelin. Bos vaktiniz kalmasin. Boylelikle esiniz disinda kv ve turevleriyle gorusmek zorunda kalmazsiniz.

Tum gununuzu kapsayan bir is olsun. Ve bunu kayinvalidenize asilayin. Onlara ayiracak zamaniniz olmadigini bilsin.

Simdiden laf atiyorsa siz en iyisi uzak bi yerde ev tutun mesafeler iyidir ne haddini aşan olir nede canini sıkan olur

Bence o her çağırdığında asagi inmeyerek ve onunla konu komsuya gitmeyerek tavrini koymaya baslayabilirsin..ne yaparsan yap kötü gelin diyecegi icin en iyisi kendi bildigini yap..yaranamazsin kendimden biliyorum eger sessiz kalmaya devam edersen daha da dozu arttiracak

Benimki de atanmam için neredeyse beni kursa yazdıracak
Mezun olalı 10 sene olmuş,özel sektörde köleliğe alışmışım artık benden geçti diyorum yok laf dinlemiyor,illa ki memuriyet olsun istiyor.
Yani ne yaparsan yap söyleyecek lafları var ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin ben şahsen lafa laf söze söz ağlamaya ağlama şeklinde cevap veriyorum şimdilik dengeli gidiyoruz.

Sırf kocam üzülmesin diye alttan alıyorum diyorsunuz da siz üzülünce kocanız mutlu mu oluyor acaba? Bence acilen tavrınızı koymalısınız. Öyle güzel ve seviyeli cevaplar verin ki size laf sokamayacağını anlasın.

Yapmayın her dediğini. Ve her çağırdığında gitme. Eşim üzülür diye düşünme. Kırıcı olmadan söyle düşüncen neyse. Gelinsin diye her dediğini yapmak zorunda değilsin.

Cnm bi yıllık evliyim ayrıca kayinvalidem
cnm kaynanam yok babasının ikinci evliliğinden bi kızı var. Kısaca anlaticam ayrıca eşim ve Uni mezunu bilinçli insanlarız. Bize iki aylık evli iken yemeğe geldi eşiyle. Bana annem yanimdayken burda yazamayacagim lafları saf ayağına yatıp bir bir soktu. Ben crm uzmaniyim mesleğim gereği kibar kelimelerle bunu bogulana kadar aglattim he bu arada ağlama seanslarinida içeri gidip abisinin yanında yaptı. Tekrarliyorum ben hiçbir konu bırakın açmayı rakam dönük iş yaparken sokmaya başladı.inanın burada yazabilecegim şeyler değil bunları yapmasa asla oralı olmazdım. Neyse aradan zaman geçti facedende sildim neden beni sildin yazdı inanın çok kibar bi şekilde iletişim halinde olmadığımız için sildim yazdım. Bana şu an aklıma gelenler şunları yazdı. Çok cirkefsin, allahindan bul, gerçek yüzünü gördüm, abim sahipsiz değil, senle değil abimle goruşucem, sinirlerimi bozma, köprüyü geçtin ya hatirladiklarim bunlar. Ve inanin ben genelde sinirlerime hakim olup hiç bi edepsiz kelime yazmadım. Hasta oldum şu an bir yıllık evliyim kollarim tutmuyor. Sakın içine atma. Ve çok kuvvetli bi aileden geliyorum hiç bir şeye ihtiyacımız yok evlenirken beni bir kere dahi aramadılar. Genelde hiç bir şey demedim. Şu an sol kolum da sinirsel agriza var. Doktor doktor gezdim düzelmedi. Bence kaynanandan uzak otur yoksa sağlığın gider.

Kocana ilk fırsatta aynı cümleyi söyle kızıncada işte annen durup dururken herkesin içinde bana böyle söyledi ne hissettim anla de :)

Laf sokmamış ki dümdüz gelmiş. Boşver anlamaz onlar. Ben öğretmenim daha bana çalışıyor musun öğrencin var mı "bile" soran olmadı. Neden? Çünkü okumamış 16 yaşında sesini hiç bir şeye çıkarmayan biri olsam çok güzel olurdu onlar için. Dünyalarını yıktım.

cok gecmis olsun doğru söylüyorsun daha 1 ayda sinirden mi nedir iki kez adet oldum ve bıktım eşim de sürekli mesafe koy gitme gelme diyor ama kadına hayir deyince kayinpederime aratıyor kayinpederime hayir diyemiyorum dunya tatlisi insandir

Kis daha kirkin çıkmamış Bizim burda ( sarımsağı gelin etmişler 40 gün kokusu çıkmamış ) derler. Hemen başlamış cadaloz kaynana Benimki de 3 aylıkken başlamıştı vir vir vir

siz böyle susarsanız degil bir aylık gelin 100 aylıkta olsanız size laf sokmalara devam eder. üniversite ufuk acar illa cslısmak için degildir . hem kendimi okutmusta nedir bu küstahlık. cevabını veriniz makul sekilde yoksa bir gün patlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…