1 aylık evlilik KAYNANAM ve laf sokması

ya baştan tavrını koy mesafe bırak, yada duymazdan gel. dipnot: nasıl başlarsan öyle gider.

Bak canim lafimi yanlis anlama ama daha yeni evlisin araniza mesafe koy bir bisey dediginde hep susma iki yoksa sen zarar gorursun

Bence bu lafi cok kirıci söyle esine bilsin.Allah yardimcin olsun..ezdirme kendini...

Overek laf sokma taktigini deneyin....mesela aa anne senin gibi kendini bilen biri kitaba egitime laf soylerse cahil kadinlar ne yapmaz deyip gulup gecin....bu etkili bir yontemdir.

Ben kv ile eşim yokken yalnız kalmamaya çalışıyorum. Eşim yokken daha rahat konuşuyor. Eşim varken kv bir şey dedi mi cevabı eşim veriyor. Kendi ruh sağlığım için eşim olmadan pek bulunmam. Sen de mesafe koyarak bu laflara maruz kalmanı engelleyebilirsin. Her gel git dediğinde gitme. Ve cevabını da ver. Seni sindirmesine izin verme.

Sakin susma yoksa seni ezer haberin ola

Aynen bunu yapmalısin :)
Bir uye denemişti de eşiyle arasi düzelmisti. Adam esini savunmaya başlamıştı resmen annesine karsi resmen. İnşallah hala öyledir.

Mesafeni koru, sana laf etmesine müsaade etme... tepkini saygı çerçevesinde ver

Bir aylik evlisin kaynanan ve laf sokması hoşgeldin evliliğe...

zaten sustuğun için konuşuyor. daha 1 ay olmuş evleneli hatandan dön yani cevap ver susma yoksa daha çok konunu okuruz burda. saygıyı elden bırakmadan ver cevabını tabi. gerekirse deli tarafını göster malum deli deliyi görünce..

Cahil okumamış insan bilmez çok beklentiye girme. O kpss çilesini çekmemiş insanda bilmez ne kadar zor bir süreç olduğunu. Bak ben anlarım seni o ruh halini hep o kpss ye çalışırken asırı stresten kalıcı baş ağrısı kaldı bana yadigar ama en yakınımındaki bile anlamaz. O yüzden çok umursama anlayış bekleme. Kalbini kötüde tutma madem yakınsınız yoksa sürekli içinde büyüyecek zaten streslisin bir de kayınvalideni takarak moralini bozma.

Mesafe koy ama bunu kocanin yaninda yapma kotu sen olursun kocanin yaninda gul eglen surat asma ama kocan yokken yaninda kale bile alma ne dese evet hatta sende laf yapistir azarla gec kocana sikayet ederse inkar edersin anca boyle olur bu isler

bende iki aylık evliyim. biz braber oturuyoruz bi de. tek isteğim atanıp başka şehre gitmek. huzur bozmaya bayılıyorlar. küçük bi örnek vereyim. ben bütün evi temizliyorum o bi balkonu yıkıyo akşama kadar onun lafını ediyo. tamam yaşlıdır yoruluyodur blki ama bütün mahalleye balkonu yıkadım demenin mantığı ne acaba?

Alttan alttan laf sokmayı öğrenmen lazım. Başka çözümü yok.Alternatif cümleler sunmuş arkadaşlar .buradakilerden biriyle başla zaten sonra devamı gelir bence :) Bir de mesafe .3 gidiyorsan 1 gideceksin.aradiğinda 1 açıyorsan 1 açmayacaksın. işe yarıyormus ben de KK dan öğrendim :)

Böyle kv ile komşu gezmelerine gitmek yüzgöz olmakta bikaç level üste taşıyor ilişkiyi galiba. Bi kere gittim, bi daha tövbe ettim. Çok sevdiğim komşuları var kadının ama onla gitmek sözkonusu olduğu için hiç yanaşmıyorum bile. Ya gerektiği kadar cevabını ver ya da umursamamazlıkta kariyer yap. Ortası yok bence. Yok eşim üzülmesin diye alttan almaya devam edersen sonun kötü olur walla. Bi de nasıl başlarsan öyle gidiyor unutma. Sen üzüldükçe daha da ezer seni asalak karı

Aa benim gibi atanamamış bir edebiyat öğretmeni

Allah aşkına niye yapıyosunuz bu kötülüğü kendinize. Olmadık, saçma sapan insanlar yüzünden sağlığınızdan oluyorsunuz

Hey Allahım yaa insanları kırmaktan zevk alıyor bazıları

Bence cevabini ver kavga et anlaminda demiyorum.sen tepkisiz kalirsan o istedigini soyler. O oyle soylediginde acikca neden boyle soyluyorsun anne ben universite okuduysam atanmak zorundayim ,az kisi aldiklari icin isim cok zor ama calisiyorum bunun icin de kitaplarim var yapacak birsey yok.dolabinizi da kirilacak olursa yaptiririz diyebilirsin.tabi sakin bir sesle bence artik sana birsey soylemeye cekinir.ama susmaya devam edersen daha cook soyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…