Sakin susma yoksa seni ezer haberin olaMerhaba kızlar evet evleneli 1 ay oldu bugün kayinvalidem beni aşağı kata evine çağırdı görümcem geldi diye neyse indim oturduk yemek yiyeceğiz görümcemin kocası yani eniştem benden kitap istedi kpss için bende bir set kitabimi ayirdim ona vermek icin indirdim biz enistem ve gorumcem ile sohbet ederken kaynanam her zamanki gibi bana laf sokmaya başladı evin heryeri kitap Napacan at gitsin sanki okudunda noldun kaymakam mi olacan dedi ben şok oldum ve moralim alt üst oldu ya ben öğretmenim bende istiyorum atanmak ama olmuyor işte edebiyat mezunları 50 binden fazla sözleşmeli alim derken iyice karıştı alimlar vestiyere koydu kitaplarin yarisini kıracak dolabi biz neler çektik yapilirken dedi ve devam etti tabi ben napiyim bu kadinla bilmiyorum elimden geldigince susuyorum ama iyilikten anlamiyor galiba resmen ruhum bitmis halde ( kizlar duzgun anlattim mi bilmiyorum cok sinirliyim karmasik olmus olabilir)
İşin zor ama ablan olarak söylüyorum kendini ezdirme, alta kalma. Biz yıllarca sustuk ne oldu?kıymet bilidimi? HAYİR eşine yansıtma asla şikayet etme ,şikayet eden hep Kv olsun.sen de arada tatlı tatlı iğnele,bizi bu Kv ler ne hale getirdi yaaa
zaten sustuğun için konuşuyor. daha 1 ay olmuş evleneli hatandan dön yani cevap ver susma yoksa daha çok konunu okuruz burda. saygıyı elden bırakmadan ver cevabını tabi. gerekirse deli tarafını göster malum deli deliyi görünce..Merhaba kızlar evet evleneli 1 ay oldu bugün kayinvalidem beni aşağı kata evine çağırdı görümcem geldi diye neyse indim oturduk yemek yiyeceğiz görümcemin kocası yani eniştem benden kitap istedi kpss için bende bir set kitabimi ayirdim ona vermek icin indirdim biz enistem ve gorumcem ile sohbet ederken kaynanam her zamanki gibi bana laf sokmaya başladı evin heryeri kitap Napacan at gitsin sanki okudunda noldun kaymakam mi olacan dedi ben şok oldum ve moralim alt üst oldu ya ben öğretmenim bende istiyorum atanmak ama olmuyor işte edebiyat mezunları 50 binden fazla sözleşmeli alim derken iyice karıştı alimlar vestiyere koydu kitaplarin yarisini kıracak dolabi biz neler çektik yapilirken dedi ve devam etti tabi ben napiyim bu kadinla bilmiyorum elimden geldigince susuyorum ama iyilikten anlamiyor galiba resmen ruhum bitmis halde ( kizlar duzgun anlattim mi bilmiyorum cok sinirliyim karmasik olmus olabilir)
Merhaba kızlar evet evleneli 1 ay oldu bugün kayinvalidem beni aşağı kata evine çağırdı görümcem geldi diye neyse indim oturduk yemek yiyeceğiz görümcemin kocası yani eniştem benden kitap istedi kpss için bende bir set kitabimi ayirdim ona vermek icin indirdim biz enistem ve gorumcem ile sohbet ederken kaynanam her zamanki gibi bana laf sokmaya başladı evin heryeri kitap Napacan at gitsin sanki okudunda noldun kaymakam mi olacan dedi ben şok oldum ve moralim alt üst oldu ya ben öğretmenim bende istiyorum atanmak ama olmuyor işte edebiyat mezunları 50 binden fazla sözleşmeli alim derken iyice karıştı alimlar vestiyere koydu kitaplarin yarisini kıracak dolabi biz neler çektik yapilirken dedi ve devam etti tabi ben napiyim bu kadinla bilmiyorum elimden geldigince susuyorum ama iyilikten anlamiyor galiba resmen ruhum bitmis halde ( kizlar duzgun anlattim mi bilmiyorum cok sinirliyim karmasik olmus olabilir)
Merhaba kızlar evet evleneli 1 ay oldu bugün kayinvalidem beni aşağı kata evine çağırdı görümcem geldi diye neyse indim oturduk yemek yiyeceğiz görümcemin kocası yani eniştem benden kitap istedi kpss için bende bir set kitabimi ayirdim ona vermek icin indirdim biz enistem ve gorumcem ile sohbet ederken kaynanam her zamanki gibi bana laf sokmaya başladı evin heryeri kitap Napacan at gitsin sanki okudunda noldun kaymakam mi olacan dedi ben şok oldum ve moralim alt üst oldu ya ben öğretmenim bende istiyorum atanmak ama olmuyor işte edebiyat mezunları 50 binden fazla sözleşmeli alim derken iyice karıştı alimlar vestiyere koydu kitaplarin yarisini kıracak dolabi biz neler çektik yapilirken dedi ve devam etti tabi ben napiyim bu kadinla bilmiyorum elimden geldigince susuyorum ama iyilikten anlamiyor galiba resmen ruhum bitmis halde ( kizlar duzgun anlattim mi bilmiyorum cok sinirliyim karmasik olmus olabilir)
Allah aşkına niye yapıyosunuz bu kötülüğü kendinize. Olmadık, saçma sapan insanlar yüzünden sağlığınızdan oluyorsunuzCnm bi yıllık evliyim ayrıca kayinvalidem
cnm kaynanam yok babasının ikinci evliliğinden bi kızı var. Kısaca anlaticam ayrıca eşim ve Uni mezunu bilinçli insanlarız. Bize iki aylık evli iken yemeğe geldi eşiyle. Bana annem yanimdayken burda yazamayacagim lafları saf ayağına yatıp bir bir soktu. Ben crm uzmaniyim mesleğim gereği kibar kelimelerle bunu bogulana kadar aglattim he bu arada ağlama seanslarinida içeri gidip abisinin yanında yaptı. Tekrarliyorum ben hiçbir konu bırakın açmayı rakam dönük iş yaparken sokmaya başladı.inanın burada yazabilecegim şeyler değil bunları yapmasa asla oralı olmazdım. Neyse aradan zaman geçti facedende sildim neden beni sildin yazdı inanın çok kibar bi şekilde iletişim halinde olmadığımız için sildim yazdım. Bana şu an aklıma gelenler şunları yazdı. Çok cirkefsin, allahindan bul, gerçek yüzünü gördüm, abim sahipsiz değil, senle değil abimle goruşucem, sinirlerimi bozma, köprüyü geçtin ya hatirladiklarim bunlar. Ve inanin ben genelde sinirlerime hakim olup hiç bi edepsiz kelime yazmadım. Hasta oldum şu an bir yıllık evliyim kollarim tutmuyor. Sakın içine atma. Ve çok kuvvetli bi aileden geliyorum hiç bir şeye ihtiyacımız yok evlenirken beni bir kere dahi aramadılar. Genelde hiç bir şey demedim. Şu an sol kolum da sinirsel agriza var. Doktor doktor gezdim düzelmedi. Bence kaynanandan uzak otur yoksa sağlığın gider.
Hey Allahım yaa insanları kırmaktan zevk alıyor bazılarıMerhaba kızlar evet evleneli 1 ay oldu bugün kayinvalidem beni aşağı kata evine çağırdı görümcem geldi diye neyse indim oturduk yemek yiyeceğiz görümcemin kocası yani eniştem benden kitap istedi kpss için bende bir set kitabimi ayirdim ona vermek icin indirdim biz enistem ve gorumcem ile sohbet ederken kaynanam her zamanki gibi bana laf sokmaya başladı evin heryeri kitap Napacan at gitsin sanki okudunda noldun kaymakam mi olacan dedi ben şok oldum ve moralim alt üst oldu ya ben öğretmenim bende istiyorum atanmak ama olmuyor işte edebiyat mezunları 50 binden fazla sözleşmeli alim derken iyice karıştı alimlar vestiyere koydu kitaplarin yarisini kıracak dolabi biz neler çektik yapilirken dedi ve devam etti tabi ben napiyim bu kadinla bilmiyorum elimden geldigince susuyorum ama iyilikten anlamiyor galiba resmen ruhum bitmis halde ( kizlar duzgun anlattim mi bilmiyorum cok sinirliyim karmasik olmus olabilir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?