- 23 Haziran 2022
- 333
- 526
- 18
- 45
- Konu Sahibi mayaxx1903
Acaba terk edilme, ayrıl barış derken bilinç altınıza evliliği hedef olarak koyup elde ettiğinizde cazibesini yitirmiş olabilir mi.Şiddet , sadakatsizlik gibi durumlar yoksa ve 6 yıllık bir ilişkinin birikimi ile 1 aylık bir evlilikte hisleriniz bunlarsa aslında sevginiz yokmuş hırs yaptınız diye düşünüyorum.Ama diğer taraftan ne kadar severseniz sevin bence evliliklerin en zor zamanı ilk bir yıldır.Aynı ev ,ortak yaşam, evliliğin kendisi dahi zordur.Oturması için zamana ihtiyaç vardır.Herkese merhaba.
Ben çok çaresiz ve çok kötü durumdayım.
1 ay önce evlendim hem de sevdiğim adamla ama evlendiğim günden beri mutlu bir günüm yok. Onun yaptığı herhangi bi kötülük ya da sorun yok ama ben bir türlü kendimi bu eve bu evliliğe ait hissedemiyorum. 6 yıldır birlikteyiz ama hep ayrıl barış ayrıl barış ve hep o terk etti beni çok acı çektirdi sonunda evlendik ama hiç bişey düşündüğüm gibi değil. Sığamıyorum bu eve göğsüm sürekli bi yangın söndüremiyorum geceleri uyuyamıyorum gündüzleri ruh gibiyim. Kendimi sürekli test ediyorum onu kaybetsen naparsın diyorum hatta başkasıyla gittiğini düşünüyorum zerre canım acımıyor. Düzeleceğime zerre kadar inancım yok. Napmalıyım ben nolur akıl verin.
Size tavsiyem hamile kalmayın, biraz zaman verin.Dilerim her şey istediğiniz gibi olur, burada paylaşırsınız