1 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor

hahaha cok tatlısınız :)))

Adam boşanmak istiyorsa o çocuğu aldırmanız en doğrusu olacak çünkü sorun kilolarınız değil .

Nasl olur ki hangi gözle bakmışlar at gözüyle felan mı
İşte bunlar hep evlenmeden önce canım cicim prensesim diyelim evlendikten sonra istediğimizi yaparız ezeriz kendimize benzetiriz düşüncesine sahip ahlaksız insan düşüncesinden kaynaklı. Benimde sacıma başıma giydiğime takmışlar. Yok ben saçlarımı neden salık bırakıyomuşum böyle gelin olmazmışmış azcık kendime bakmam lazımmış( çevremdeki herkes bana saçlarımdan iltifat eder, ben aslan burcuyum saclarımı çok önemserim bakımsız dışarı hiç çıkmam) topuz falan istiyorlarsa Heralde.
:/ mantıklarını ben böyle yorumluyorum ama asıl neden bunların arkasına gizlenmiş duruyormuydu onu bilemem. Aynen at gözlüklüler..

Lütfen çocuğu aldırmayın
Onun bir günahı yok
Şu mübarek günlerde Allahtan bir çıkış kapısı isteyin
Rabbim eşinize vicdan merhamet akıl fikir versin
Dirayetli olun bebeğiniz için
Gün doğmadan neler doğar
Eğer ayrılmakta bu kadar ciddi ise bırakın bebeğinizle yeni bir hayat kurun kendinize
Nafakanızı da alın mutlaka
Allah yardımcınız olsun

bahaneye bak nişanlıyken saçlarını saldığını görmüyolarmıymış. adam olamamış ana kuzusyla evlenmişsin heralde. çabuk kurtulmuşsun en aından

bahaneye bak nişanlıyken saçlarını saldığını görmüyolarmıymış. adam olamamış ana kuzusyla evlenmişsin heralde. çabuk kurtulmuşsun en aından
Evet ondan öncede 3 yıldır beraberdik ciğerime kadar bilirdi kendisi. Nişanlıykende hic kendimi bozmadım evlenincede. Ben bendim. Ama beğenmiyolarmıs. Kv'nin evine girip cıkıyomusum komşular görse ne dermişonların gelini şöyle bakımlı bakımlı olacakmış..

Konu hakkinda pek fazla bir şey diyemeyecegim
tek diyeceğim hakim sizi bosamaz

bir de konuda şunu takıldım bizim ülkede sağlık sistemi bu kadar gelisti mi ya yoksa yurtdışında mi yaşıyorsunuz
yani ne bileyim doktorun arayıp hamileligi haber vermesi tebrik etmesi falan
pek alışkın değiliz

Vay be isi bilememisin onlara soyle kallavi estetik guzellik salonu faturasi cikarsaydin ya

Vay be isi bilememisin onlara soyle kallavi estetik guzellik salonu faturasi cikarsaydin ya
Kendimce bakımlıyım canım ben ya gayette giderim güzellik salonuna kuaföre ojem boyam eksik olmaz. Ama anası saclar topuzlu ağır makyajlı onun yaşında giyinmiş bi gelin istiyosa demekki. Zaten tek boşanma talebi sebepleri bu değildi gerci. Yırtık pantolon spor ayakkabısıyla gezemezmişim ailelerine yakışmazmış Evimi pis bulmuş yemeklerimi begenmemiş benden ilerde cok cekermiş böyle evlilik olmazmışmış... Neler neler... Oluyo böyle şeyler işte neden oluyor bilemem ama. Konu sahibi içinde cok üzüldüm güldüğüme bakmayın. Bu tarz şeylerden eleştirilmek insanın cok zoruna gidiyor ağır geliyor onu cok iyi anladım ama bide onun karnında bebegi var allah kolaylık versin inşallah.

Ay canim var ya banada derlerdi kayinbaba hoca olunca hocanin gelini pantolonmu giyermis ayip biseymis milllet ne dermis of

bende test sonuçlarımı her zaman telefonla öğreniyorum
test sonucu için iki saat beklemek yerine arıyorum
gerçi benim sonuçlar hep negatif oldu

Aman aman aman ex kv olacak kara calinin ne de saglam gerekcesi varmis yuva yikmak icin

Konuyu çok garip karşılayamadım. Hayatta böyle anlamlandırması zor şeyler var hanımlar. Benimde başıma geldi. 1 ayda boşandım. Beğenmediklerine karar vermişler ailecek oluyor öyle
Canım sen neden ayrıldın ıstersen ozelden yazabılırsın. Hıkayemız benzıo sankı

Bebeği yaparken zayıf değilmiydin. Biz o kiloya düşelim diye neler yapıyoruz ya. Sende onu beğenme. Hiç kocalarımızın fiziğine laf etmiyoruz yetmezmiş gibi beyefendiler bize laf ediyor.

Ya siz çok safsınız, cidden 2 kilo derdine kocanız sizden ayrılmak istiyor sanıp esas meseleyi anlamıyorsunuz, ya da aradaki esas sorunları anlatmayıp kilo milo diye burada bizi yiyorsunuz. Esas meseleyi anlatın hanfendi, geçin kiloyu. Kimse karısını 50den 48 kiloya düştü diye boşamaz.

bende test sonuçlarımı her zaman telefonla öğreniyorum
test sonucu için iki saat beklemek yerine arıyorum
gerçi benim sonuçlar hep negatif oldu

telefonla öğrenmek değil de
doktorun onlarca hastası varken özellikle arayıp tebrik etmesine kafam takıldı
varsa öyle bir doktor bize de önerdim konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…