hahaha cok tatlısınız :)))Konu gerçek ise : ne demek bu kadar zayıf olduğunu farketmemişSanki kalıcı sanki sizin ömrü hayatınız boyunca aşamayacağınız bir sorun problem. Saçma çok saçma aklım almıyor.
not: 166 boyum 47 kilom var erkek arkadaşımla evlilik planları kuruyoruz gidip çok zayıf olduğumu bidaha söyleyim bari ona.
Valla bilemedim ama ben hala saskinimoylesine adam degil ergen denir muhtemenlen 19-20 yasindadir daha fazla vermem ben yani
Nasl olur ki hangi gözle bakmışlar at gözüyle felan mıKonuyu çok garip karşılayamadım. Hayatta böyle anlamlandırması zor şeyler var hanımlar. Benimde başıma geldi. 1 ayda boşandım. Beğenmediklerine karar vermişler ailecekoluyor öyle
İşte bunlar hep evlenmeden önce canım cicim prensesim diyelim evlendikten sonra istediğimizi yaparız ezeriz kendimize benzetiriz düşüncesine sahip ahlaksız insan düşüncesinden kaynaklı. Benimde sacıma başıma giydiğime takmışlar. Yok ben saçlarımı neden salık bırakıyomuşum böyle gelin olmazmışmış azcık kendime bakmam lazımmış( çevremdeki herkes bana saçlarımdan iltifat eder, ben aslan burcuyum saclarımı çok önemserim bakımsız dışarı hiç çıkmam) topuz falan istiyorlarsa Heralde.Nasl olur ki hangi gözle bakmışlar at gözüyle felan mı
bahaneye bak nişanlıyken saçlarını saldığını görmüyolarmıymış. adam olamamış ana kuzusyla evlenmişsin heralde. çabuk kurtulmuşsun en aındanİşte bunlar hep evlenmeden önce canım cicim prensesim diyelim evlendikten sonra istediğimizi yaparız ezeriz kendimize benzetiriz düşüncesine sahip ahlaksız insan düşüncesinden kaynaklı. Benimde sacıma başıma giydiğime takmışlar. Yok ben saçlarımı neden salık bırakıyomuşum böyle gelin olmazmışmış azcık kendime bakmam lazımmış( çevremdeki herkes bana saçlarımdan iltifat eder, ben aslan burcuyum saclarımı çok önemserim bakımsız dışarı hiç çıkmam) topuz falan istiyorlarsa Heralde.
:/ mantıklarını ben böyle yorumluyorum ama asıl neden bunların arkasına gizlenmiş duruyormuydu onu bilemem. Aynen at gözlüklüler..
Evet ondan öncede 3 yıldır beraberdik ciğerime kadar bilirdi kendisi. Nişanlıykende hic kendimi bozmadım evlenincede. Ben bendim. Ama beğenmiyolarmıs. Kv'nin evine girip cıkıyomusum komşular görse ne dermişbahaneye bak nişanlıyken saçlarını saldığını görmüyolarmıymış. adam olamamış ana kuzusyla evlenmişsin heralde. çabuk kurtulmuşsun en aından
Vay beEvet ondan öncede 3 yıldır beraberdik ciğerime kadar bilirdi kendisi. Nişanlıykende hic kendimi bozmadım evlenincede. Ben bendim. Ama beğenmiyolarmıs. Kv'nin evine girip cıkıyomusum komşular görse ne dermişonların gelini şöyle bakımlı bakımlı olacakmış..
Kendimce bakımlıyım canım ben ya gayette giderim güzellik salonuna kuaföre ojem boyam eksik olmaz. Ama anası saclar topuzlu ağır makyajlı onun yaşında giyinmiş bi gelin istiyosa demekki. Zaten tek boşanma talebi sebepleri bu değildi gerci. Yırtık pantolon spor ayakkabısıyla gezemezmişim ailelerine yakışmazmışVay beisi bilememisin onlara soyle kallavi estetik guzellik salonu faturasi cikarsaydin ya
Ay canim var ya banada derlerdi kayinbaba hoca olunca hocanin gelini pantolonmu giyermis ayip biseymis milllet ne dermis ofEvet ondan öncede 3 yıldır beraberdik ciğerime kadar bilirdi kendisi. Nişanlıykende hic kendimi bozmadım evlenincede. Ben bendim. Ama beğenmiyolarmıs. Kv'nin evine girip cıkıyomusum komşular görse ne dermişonların gelini şöyle bakımlı bakımlı olacakmış..
bende test sonuçlarımı her zaman telefonla öğreniyorumKonu hakkinda pek fazla bir şey diyemeyecegim
tek diyeceğim hakim sizi bosamaz
bir de konuda şunu takıldım bizim ülkede sağlık sistemi bu kadar gelisti mi ya yoksa yurtdışında mi yaşıyorsunuz
yani ne bileyim doktorun arayıp hamileligi haber vermesi tebrik etmesi falan
pek alışkın değiliz
Aman aman aman ex kv olacak kara calinin ne de saglam gerekcesi varmis yuva yikmak icinKendimce bakımlıyım canım ben ya gayette giderim güzellik salonuna kuaföre ojem boyam eksik olmaz. Ama anası saclar topuzlu ağır makyajlı onun yaşında giyinmiş bi gelin istiyosa demekki. Zaten tek boşanma talebi sebepleri bu değildi gerci. Yırtık pantolon spor ayakkabısıyla gezemezmişim ailelerine yakışmazmışEvimi pis bulmuş yemeklerimi begenmemiş benden ilerde cok cekermiş böyle evlilik olmazmışmış... Neler neler... Oluyo böyle şeyler işte neden oluyor bilemem ama. Konu sahibi içinde cok üzüldüm güldüğüme bakmayın. Bu tarz şeylerden eleştirilmek insanın cok zoruna gidiyor ağır geliyor onu cok iyi anladım ama bide onun karnında bebegi var allah kolaylık versin inşallah.
Canım sen neden ayrıldın ıstersen ozelden yazabılırsın. Hıkayemız benzıo sankıKonuyu çok garip karşılayamadım. Hayatta böyle anlamlandırması zor şeyler var hanımlar. Benimde başıma geldi. 1 ayda boşandım. Beğenmediklerine karar vermişler ailecekoluyor öyle
bende test sonuçlarımı her zaman telefonla öğreniyorum
test sonucu için iki saat beklemek yerine arıyorum
gerçi benim sonuçlar hep negatif oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?