Doktorun neden ne sebeple aradıgını oncekı yorumlarımda ayrıntısıyla anlattım ordan okuyabılırsın.telefonla öğrenmek değil de
doktorun onlarca hastası varken özellikle arayıp tebrik etmesine kafam takıldı
varsa öyle bir doktor bize de önerdim konu sahibi
Iste konu 50den 48e dusmek deıl bnde bunu anlatamıyorum keske bu detayı solemeseydm evlenınce ıkı kılo verdgımı. Bn daha gecen gun ogrendım ıkı kılo kaybettgımı bızım sorunumz bır aydır var. Sorun ıse su bnm cok sıska zayıf olmam goguslerımın kucuk olması makyajsız o kadar guzel olmamam falan fılan.. Umarım anlatabılmısımdırYa siz çok safsınız, cidden 2 kilo derdine kocanız sizden ayrılmak istiyor sanıp esas meseleyi anlamıyorsunuz, ya da aradaki esas sorunları anlatmayıp kilo milo diye burada bizi yiyorsunuz. Esas meseleyi anlatın hanfendi, geçin kiloyu. Kimse karısını 50den 48 kiloya düştü diye boşamaz.
Iste konu 50den 48e dusmek deıl bnde bunu anlatamıyorum keske bu detayı solemeseydm evlenınce ıkı kılo verdgımı. Bn daha gecen gun ogrendım ıkı kılo kaybettgımı bızım sorunumz bır aydır var. Sorun ıse su bnm cok sıska zayıf olmam goguslerımın kucuk olması makyajsız o kadar guzel olmamam falan fılan.. Umarım anlatabılmısımdır
Hayır tesetturlu deılım. Gayette dar kotlar falan gıyıyorum hıc bol kotum yok bol paca falan. Sadece ustume dar bısey gymeyı sevmıyorum oda zayıflayımla alakalı deıl dar ust sevmedgım ıcın. Ama cuval gbıde seyler gymıyorum sadece bıraz dokumlu o kadardaha önce görmedi mi sizi
tesettürlu muydunuz hatta çarşaf mi giyiyordunuz da hatlarınız belli değildi
size bunları söyleyince ne cevap verdiniz
Bende ilk cocuguma evlendigim ay hamile kaldim.adetim bitti 2gun sonra esimle beraber olduk.hemen hamile kalmisim.olmiycak sey degil.herkesin adet dongusu ayni degildir hanimlar.o yuzden hafta hesaplamalari size gore erken olabilir.ama cok var boyle ornek lerAynen ole bnde cok duydum gordum. Ya ınsanlar cok cahıl bısey bılmıyor yada bnde bı garıplık var anlayamadım. Neden dıe sorsalar anlayacagım ama nasıl dıe sorulması gercekten cok garıp oturup nasıl bebek yapıldıgını anlatmam gerekcek galıba
Hayır tesetturlu deılım. Gayette dar kotlar falan gıyıyorum hıc bol kotum yok bol paca falan. Sadece ustume dar bısey gymeyı sevmıyorum oda zayıflayımla alakalı deıl dar ust sevmedgım ıcın. Ama cuval gbıde seyler gymıyorum sadece bıraz dokumlu o kadar
Tabıkı de gorustuk.ben sorduğum bu değil
yani hiç mi görüşmeden evlendiniz de adam hayal kırıklığına uğradı
Canim adet dongusu erken olabilir.benim erken mesela 25 gunde bir.21 gunde bir olan arkadaslarim var.ben de ilkine ayni konu sahibi gibi hamile kaldim.gerci simdiki de oyle.digerinde gec test yaptim.bunda tecrubeli oldugum icin daha adet olmam gereken gun ogrendim.yani adet dondugume gore 4 hafta bile olmadan.konu fake mi degil mi bilemem ama var boyle seylerAyrıca hamilesin. Yakında kilo alacaksın derdi ne söyleyeyim canım. Hamilelik! !!
Bu nasıl bir cesaret evlenip evlenme 1 ayda çocuk. Nasıl hamile olduğunu anladın zaten? 1 aylık evliyim diyorsun. Hamilelik 5. Haftadan önce çıkmıyor zaten.
ben sorduğum bu değil
yani hiç mi görüşmeden evlendiniz de adam hayal kırıklığına uğradı
benim bir oda arkadaşım vardı 5 yıllık sevgilisine asla makyajsız gorunmemisti ve iki hali arasında acayip fark vardı ben onun sevgilisi olsaydım ve evlendikten sonra makyajsız gorseydim kandirildim diye davayı açardım
sizinki de böyle bir durum mu A Ayrainci
Evet esımde bnı hıc makyajsız gormedı ama bnm derdım makyajsız cırkınım benı bole gormesın falan deıldı. Sehır dısından gelıodu sonucta neden makyaj yapmayayım kı onu cddye almıomus gbı. Yanı bn ole dusunuodum. O yoldayken sacımı makyajımı herseyı mı Yapıodum. Ama dedgım gbı makyaj asla abartılı yapmam hayatta hc farım olmamıstır mesela. Fondoten rımel dudak kalemı bıde kas farı bunun dısında hcbırsey kullanmıyorum. Bu soledıklerım bı ınsanı nasıl degstırebılır kı kandırma derecesınde
Ben olsam tamda bu cumleleri yuzune yuzune vururdum. O kim be? Kendini brad pittmi saniyor??Esımle nısanlandgım zaman cevremdekı herkes bana laf soledı sen cok guzelsın hıc mı kımseyı bulamadın bu ne dıe. Smdı adam benı begenmıyor kımde garıplık var cozemedım gercekten
Şaka gibi ağzım açık kaldı bir de şu altta yazdığın komşular görürmüş ne demek kendileri çok bakımlı evde ayakkabılarla dolaşan cici kıyafetlerle oturan boya küpüne giren kuaöförfen çıkmayan insanlar mı ? Ailesi Arnavut veya göçmen miydi ? Oralar bakıma giyime felan çok önem verirler ,hayır insanı niye değiştirmeye çalışırlar anlamam ben böyle giyinirim süslenirim yani senin komşuların beni alakadar etmez ki aaaa AYy gerçekten pes neler duyucz acaba yaİşte bunlar hep evlenmeden önce canım cicim prensesim diyelim evlendikten sonra istediğimizi yaparız ezeriz kendimize benzetiriz düşüncesine sahip ahlaksız insan düşüncesinden kaynaklı. Benimde sacıma başıma giydiğime takmışlar. Yok ben saçlarımı neden salık bırakıyomuşum böyle gelin olmazmışmış azcık kendime bakmam lazımmış( çevremdeki herkes bana saçlarımdan iltifat eder, ben aslan burcuyum saclarımı çok önemserim bakımsız dışarı hiç çıkmam) topuz falan istiyorlarsa Heralde.
:/ mantıklarını ben böyle yorumluyorum ama asıl neden bunların arkasına gizlenmiş duruyormuydu onu bilemem. Aynen at gözlüklüler..
Ya eşi ya da konu sahibi şakaciEşin saçmalamada boyut değiştirmiş.
Hayır tabikide değillerdi arnavut yada göçmende değillerdi:) kars göçmenleriydi. Annesi kapalı ama kapalının en paspalıydı. Öyle paspal ve bakımsız olarak kendini korudugunu falan düşünürdü. Kınada mınadada zaten süslenmeye kalkmış nası abartmış nası çingen gibi. Öyle insanlardı. Ben çingen olmadım olamadım. Çok büyük suçtu ciddenŞaka gibi ağzım açık kaldı bir de şu altta yazdığın komşular görürmüş ne demek kendileri çok bakımlı evde ayakkabılarla dolaşan cici kıyafetlerle oturan boya küpüne giren kuaöförfen çıkmayan insanlar mı ? Ailesi Arnavut veya göçmen miydi ? Oralar bakıma giyime felan çok önem verirler ,hayır insanı niye değiştirmeye çalışırlar anlamam ben böyle giyinirim süslenirim yani senin komşuların beni alakadar etmez ki aaaa AYy gerçekten pes neler duyucz acaba ya
Bunlar Ailece kompleksliymişHayır tabikide değillerdi arnavut yada göçmende değillerdi:) kars göçmenleriydi. Annesi kapalı ama kapalının en paspalıydı. Öyle paspal ve bakımsız olarak kendini korudugunu falan düşünürdü. Kınada mınadada zaten süslenmeye kalkmış nası abartmış nası çingen gibi. Öyle insanlardı. Ben çingen olmadım olamadım. Çok büyük suçtu cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?