1 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor

Yanı defalarca konustum ama dengesız dıyorum ya ıste. Gtmek ıstıyorum bosanalım dıorum ben pes edıyorum yanı bu seferde buna yanasmıo. Napcagımı sasrmıs durumdayım. Zamana bırakalım dıorum okeylıyorz ıkı gun sonra bn mutsuzum falan demeye baslıo. Garıp ıste..

Canim bende ayni boydayim ve ayni kilodayim bende cok zayifim ne kadar sacma ya bence bunun altinda baska sebepler var

Allah cezasını versin böyle herifin töbe töbe ya

6 ay kadar nısanlı kaldık ama ondan oncesınde bır bucuk yıllık bı bagımız var fakat farklı sehırlerde oldugumuz ıcın cok az gorusuoduk.

6 ay kadar nısanlı kaldık ama ondan oncesınde bır bucuk yıllık bı bagımız var fakat farklı sehırlerde oldugumuz ıcın cok az gorusuoduk.
Canim uzuldum ya madem evlennce ayrilmak istiycek neden evlendi bude severek ya o daha zor iste insaallah tez zamanda duzelir araniz ama blmyrm benm esim cok kilolu ben cok zayifim esim kilo almami hc isteme mesela kilo bahane ya

Kusura bakma da eşin adam olamamış kişiliği oturmamış evliliği evcilik sanıyor hevesi bitmiş kiloyu bahane etmiş hamilesin die kilo alacak sın vücudun cirkinlesecek cinsellik haz vermiycek bu sefer onu bahane edecek çocuk olduktan sonrasını söylemek dahi istemiyorum...

Gercekten esiniz seviyorsa kilonun boyun posun bahanesi olmaz pki canim senin esinde begenmedgin yer hic mi yok esin dort dortluk mu yani

Bu adam cocukmu dışardaki full makyajlilar makyajsız ne? Bunu herkes bilir seni hep makyajlı mi göreceğini sanmış herkes bilir makyajın bir nebze duzelttigini hayalindeki neymiş merak ettik ozaman sende de bende evlendikten sonra böyle olacağını bilmezdim de burnunu kurcalayip tuvalete ettigini de bilmezdim de bunu napacaz de sanki brad pitt

Zayıfsın, makyajsız çirkinsin. Sizin yüzünüze yüzünüze bunları mı söylüyor? Siz onun eşi, hayat arkadaşısınız. Bunun farkında mı?

Sadece bu sebeplerden dolayı koca yuva yıkılır mı? Allah akıl fikir versin doğrusu...

Konu gerçek ise : ne demek bu kadar zayıf olduğunu farketmemiş Sanki kalıcı sanki sizin ömrü hayatınız boyunca aşamayacağınız bir sorun problem. Saçma çok saçma aklım almıyor.

not: 166 boyum 47 kilom var erkek arkadaşımla evlilik planları kuruyoruz gidip çok zayıf olduğumu bidaha söyleyim bari ona.

bebekten dolay gözü korkmuş olmasın? aldırmak istemesi bana garip geldi. adamın düşünceler tümden garip zaten.

Evlenmeden önce 50kgymiş şimdi de 48 2kilo için mi boşanmak istiyormuş yani böyle sacma bır sebep olamaz.
1ay içinde korunmuyorsanız hamıle kalmanız normal fakat esınız bıde bebegı bıle bıle mı ıstıyor bosanmayı tutarsız olan seyler var sadece 2kg vermıssınız ,hamılesınız zaten bu kılonun ıkı,uc katını alacaksınız beklesın o zaman bıraz bıde o halınızı gorsun bakalım gercı bu sefer de cok kılo aldın,cocuk senı degıstırdı,cırkınlestın vb bunlar baslar.

İlk kez zayıf diye boşamak isteyen adam duyuyorum.
Ben bir tontoş olarak sana tavsiyem ağzını hiç boş bırakma...
Duygularınla beslen yani kızınca ye sevince ye ne hissedersen yemek ye duygularınla bağlantı kurulsun yeme-duygular sonra alışkanlık oluyor. ayrıca b vitamini kg yapıyor dr yazmadı mı sana?
Hamilelikten sonrada içersin... Araştır bak b vit diye gerçekten kg aldırıyor.

Vücudun hayal ettiğin gibi değil ne demek yahu o ne hayal etmiş ki? Zayıflık kalıcı bir şey değil kaldı ki aşırı zayıf değilsin bence boyuna göre. Ha yapısal özelliklerini begenmediyse, ona yapacak bir şey yok o zaman önceden bakıp evlenecekti. Bilemiyorum çok garip geldi eşin, kıyafet az çok belli ediyor hatları. Kapalı mısın?
Bu arada balayinda hamile kalanlar tanıyorum.

Aman canim sagligina bari dikkat et yoksa saglik sorunlarin var diye hic bakmaz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…