- 8 Nisan 2016
- 612
- 292
- 18
Yanı defalarca konustum ama dengesız dıyorum ya ıste. Gtmek ıstıyorum bosanalım dıorum ben pes edıyorum yanı bu seferde buna yanasmıo. Napcagımı sasrmıs durumdayım. Zamana bırakalım dıorum okeylıyorz ıkı gun sonra bn mutsuzum falan demeye baslıo. Garıp ıste..Daha yorumları okumadım ama yani severek evlendik diyosun. Ne ara sevgisi bitti. . Görücü usulü olsa hadi bir derece.. eşiniz ne ara size doydu. Bahaneye bak zayıfmışsın. Allah yardımcın olsun. Otur güzelce konuş istersen bir süre ayrı kalalım de..
Canim bende ayni boydayim ve ayni kilodayim bende cok zayifim ne kadar sacma ya bence bunun altinda baska sebepler varKızlar oncelıkle merhaba.. Bundan bır ay once esımle severek evlendık. Ama kısa zamanda hayatımız kabusa dondu. Sebebı ıse benım cok zayıf olmam. 1.66 boyundayım evlendgımde 50 kıloydum bır ayda ıkı kılo vermısım sıkıntıdan 48 kıloya dustum. Esım cok zayıf oldugum ıcın benı ıstemıyor. Bugune kadar farketmemıs bu kadar zayıf oldugumu. Suanda hamıleyım. Lutfen senı sevse ayrılmak ıstemez sende bosan gtsın gbı yorumlar yapmayın bende bekarken bole dusunuodum ama suanda sartlar cok farklı bıde bebegım var yuvamı yıkamam. Lutfen yardımcı olun bana(
Yanı defalarca konustum ama dengesız dıyorum ya ıste. Gtmek ıstıyorum bosanalım dıorum ben pes edıyorum yanı bu seferde buna yanasmıo. Napcagımı sasrmıs durumdayım. Zamana bırakalım dıorum okeylıyorz ıkı gun sonra bn mutsuzum falan demeye baslıo. Garıp ıste..[/QUOTE. Kisa bi suredemi evlendinde esin boyle diyor
Canim uzuldum ya madem evlennce ayrilmak istiycek neden evlendi bude severek ya o daha zor iste insaallah tez zamanda duzelir araniz ama blmyrm benm esim cok kilolu ben cok zayifim esim kilo almami hc isteme mesela kilo bahane ya6 ay kadar nısanlı kaldık ama ondan oncesınde bır bucuk yıllık bı bagımız var fakat farklı sehırlerde oldugumuz ıcın cok az gorusuoduk.
Bu adam cocukmu dışardaki full makyajlilar makyajsız ne? Bunu herkes bilir seni hep makyajlı mi göreceğini sanmış herkes bilir makyajın bir nebze duzelttigini hayalindeki neymiş merak ettik ozaman sende de bende evlendikten sonra böyle olacağını bilmezdim de burnunu kurcalayip tuvalete ettigini de bilmezdim de bunu napacaz de sanki brad pittGercektekı bn hayalınde kı bn le ortusmuomusum. Mesela evlenmeden once benı hc makyajsız gormemıs. Kı bu da bahane bnce normalde hc abartılı makyaj yapmam dugunumde bıle sade bı makyaj tercıh ettım. O geldgınde de tek yaptıgım sey fondoten rımel ve dudak kalemıydı ruj bıle surmem yanı. Ama makyajsız cırkınmısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?