1 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor

Selam canım naptın nasısın boşandınızmı barıştınızmı manyakmı bu adam hamile kadına böyle şey söylenirmi çok güzel boyun ve kilon var herkes bu kiloya gelmek için dr lara para veriyor beğenmiyorsa defolsun gitsin manyakmıdır nedir

Bu nasil bir insanlık boyle bır adamla evli kalmak hata ve cocuk yapmak dahada buyuk hata

1 aylık evlilikte hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz. zaten bir ayı geçince hamilelik anlaşılmıyor mu?

konu biraz garip geldi.

ya da destekli sütyenler bakımlı halleriniz adamı yanılttı hayal kırıklığı yaşıyor şu anda.

Sana bisey diyim mi.
Benim boyum 168.kilom 52 iken kendimi harika buluyodum.Sigarayi biraktim ilk defa 57 oldum.Kilo vermek isitiyorum.Sen bikac kilo alablirsin tamam.Ama bu esinin yaptigi yenilir yutulur degil bence.Bosanmak ne demek iki kilo icin?
Kilo alsan kasinin ustunde gozun var bosanalim demeyeceginin garantisi var mi canim ?

gerçekten seven adam kilo aldı veya verdi diye ayrılmaz böyle karaktersiz adamlar hala var ya offf delirecem ya hem kocamdan hem ailesinden trip çekiyorum bıktım valla bende bazen o bana surat yapıyor o an ölesim geliyor bana boşanalım dicekmiş gibi korkuyorum kaybetmek korkusu çok kötü bir yuva kolay kurulmuyor bende iştahım gitti eşim bana uzak davranıyor eriyip bitecem yakında yeniden sigaraya başladım yemek yerine sigara kahve işyerinde

çok üzüldüm canım ya bende farklı durum annesi yüzünden benle konumuyor annesine ilgili davranmıyormuşum ama seninkide tuhaf adam kilo verdin diye ayrılırmı insan sevmiyor demekki karektersiz pislik adam Allah cezasını versin millet o kiloda olmak için can atıyor adam beğenmiyor birde bebeğiniz var

Kilon çok normal. Kaldiki hamilesin zaten kilo alacaksın. Hemde istemediğin kadar .kocana böyle söyle. .. ozaman da zayıfla der.ikna edebilirsen evlilik terapistine gitmeni tavsiye edrim. Severek evlendik demissin flört dönemi ne kadar sürdü başka sorununuz varmi ailesi fln. ..

Esin nikah akdini unutmus galiba hastalikta sagliktaa. belki gebe kalinca zayiflamis olabilirsin kusura bakma ama boyle bi insanlaaa ayni semmte bille yasamam adama bak yaaa neymis zayifladin bosanalimm kilo aldinn evlenelimm heralde cocukken cok evcilik oynamis ama hep oyun bozanlardan olmusturrr

Bu ne boyle evlilikler iyice cocuk oyuncagina donmus yaw

bu normal dogum sonra stres sıkıntı kılo kaybı olabılır.seni sevmiyormu acaba kılo problem olmamalı alırsın doktoru var cok sacma bahanemı yapıo kı

bence bunun altında başka bir şey var belki de sadece siz sevdiniz.
seven insan makyajsız, sabah saç baş dağınık, kilolu ya da zayıf, saçı yağlı(kirli pis olmaktan bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın) vs. dinlemez. eşiniz iyi karar vermeden evlenmiş bence. sanmıyorum ama umarım düzelir.

Sen bu soylediklerinde ciddimisin. Zayiflik bosanma sebebi olamaz cok guldum buna ya bunun altinda baska bisey vardir.
Evlenmeden once gormemismi zayif oldugunu

benim dikkatim o çekti
Canım konu sahibinin hamile olduğu diğer konusunda görebilirsin eşi istemediği ve boşanmak istediği için kürtaja zorluyordu en son,sonra ne oldu bilmiyoruz bende takip ediyordum, son adet gününden hesaplandığı için hamile olmasıda gayet normaldir 1 aylık evlilikte ..

canım bundan çok sanki eşin bebek ile depresyona girmiş de kaçıyormuş gibi geldi bana.
bence senin kilonda olmak isteyen çok bayan vardır.
gayet de güzel kilon.
zaten hamilelikte alınır kilo . kilo alacaksın. bu zor bi şey değil ki. zayflamak zordur da kilo almak daha kolaydır

acaba konu sahibi ne yaptı. o çocuğu aldırmış bile olsa o adam eminde sonunda o kızı boşamak isteyecek gibi düşündüm. daha 1. ayda bunları yapmış. bal ayı derler ilk aya ama adam daha şimdiden pürüzler çıkarıyor. bebeği bile istemiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…