1 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor

Konu gerçekse
Bombax kilo aldırıyor
Aktarlardan alabilirsin. 1 ayda en az 3 kg

Tecrübeyle sabit hiç bir zararı yok bitkisel

Sadece cinsellik isteği çok fazla oluyor

Kusura bakma ama o kadar saçma ki şu yazdığın hiç inanmadım. Ya yalan söylüyorsun ya da yaş 12-13.

Ben tombiğin tekiyim adam bana bi kere zayıfla demedi, seninki zayıfsın diye boşanmakmı istiyo? Bu erkek milleti vallahi ilginç... Bana biraz bahane gibi geldi bacım.

Ba

İyi de bu koca karnı şiş haliyle de beğenmez kadını :/

Oyunmu oynuyo o??? Delimidir nedir dalgami geciyo bahanemi uretiyo bu iste bi terslik var altinda kesin yatan baska sebepler vardr boyle sebepten dolayi ayrilik olmz gozunu dort ac bence sen

Burda gerçekten çok pis. Lik koca gördüm ama bu kadar a di sini görmemistim
Var var. Birsuru var.

Al birini vur otekini.

Iste biraz once benim kocada gitti ise. Giderken beni kirmayi ihmal etmedi (asla bilerek uzmez beni. Uzdugu zamanda cok üzülür ama ) ben pisman olup olmadigina amacina bakmam. Üzüldüm mu uzulmedim mi ona bakarim. Sonucta uzdu... uzuldum sonucta.

Hepsi ayni bu erkek milletinin. Biri bir digerinden daha iyi degil

yuva derken? sizi sevmeyen adam ,ki cocugu da istemeyektir, mi yuvaniz?

166ya 48 iyi yani manken gibi işte. 40 olsan hadi tmm. Senin göğüslerin falan yok gibi bir şey o zaman o sebeple eşine çekici gelmedin. Ona bişeyinle çekici gelmedin. Sevgiliyken çok makyaj yapıp dolgulu sütyen mi giyiyodun napıyodun, hani varya böle bi haber adam karısını boşamış makyajdan
Şişman seviyosa niye senle evlendi. Eşinde başka bi ayak var.

Cocuk mu kandiriyo
Zayif ya da kilolu diye evlilik mi biter bence altinda baska seyler var bu sebepten istememesi sacma seninle bu yuzden mi evlenmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…