Hemen kocama almalıyımmmKonu gerçekse
Bombax kilo aldırıyor
Aktarlardan alabilirsin. 1 ayda en az 3 kg
Tecrübeyle sabit hiç bir zararı yok bitkisel
Sadece cinsellik isteği çok fazla oluyor
Kusura bakma ama o kadar saçma ki şu yazdığın hiç inanmadım. Ya yalan söylüyorsun ya da yaş 12-13.Kızlar oncelıkle merhaba.. Bundan bır ay once esımle severek evlendık. Ama kısa zamanda hayatımız kabusa dondu. Sebebı ıse benım cok zayıf olmam. 1.66 boyundayım evlendgımde 50 kıloydum bır ayda ıkı kılo vermısım sıkıntıdan 48 kıloya dustum. Esım cok zayıf oldugum ıcın benı ıstemıyor. Bugune kadar farketmemıs bu kadar zayıf oldugumu. Suanda hamıleyım. Lutfen senı sevse ayrılmak ıstemez sende bosan gtsın gbı yorumlar yapmayın bende bekarken bole dusunuodum ama suanda sartlar cok farklı bıde bebegım var yuvamı yıkamam. Lutfen yardımcı olun bana(
sizi sevmiyor belli istemiyor kilo bahanecok caresızım annmlere de bısey dıyemıyorum uzulmesınler dıye.. En son bebegı aldırmak ıstedgını soyledı ızın vermedım. Smdı ne yaocam gercekten bılmıyorum
BaKızlar oncelıkle merhaba.. Bundan bır ay once esımle severek evlendık. Ama kısa zamanda hayatımız kabusa dondu. Sebebı ıse benım cok zayıf olmam. 1.66 boyundayım evlendgımde 50 kıloydum bır ayda ıkı kılo vermısım sıkıntıdan 48 kıloya dustum. Esım cok zayıf oldugum ıcın benı ıstemıyor. Bugune kadar farketmemıs bu kadar zayıf oldugumu. Suanda hamıleyım. Lutfen senı sevse ayrılmak ıstemez sende bosan gtsın gbı yorumlar yapmayın bende bekarken bole dusunuodum ama suanda sartlar cok farklı bıde bebegım var yuvamı yıkamam. Lutfen yardımcı olun bana(
Yih be... yamindada benim koca kiloluyum diye bosmaya kalkar :)
1 ay ya 1 ay nedir ki? 1 ayda kilo yuzunden ayrilinirmi hic? Karnina cocugu koyarken gormemismi zayifligini?
Bacim bosanmak elbette istemezsin. Kimse bosanmak icin evlenmez.
Bukdugunu ye diyecegim ama hamileler herseyi yiyemez.
En iyisimi esinle konus (bosanmak istemediginden bunlari yaziyorum)
Deki suan hamileyim. Midem herseyi almiyor. Ilk aylar zayiflamam normal ama yakinda zaten karnim sisecek. Ve hamilelikten dolayi zaten ister istemez 10 -15 kilo arasi kilo alacagim de.
Bakalim ne tepki verecek. Dogumdan sonra hemen kilo veremem zaten dersin.
Bulduğunu ye ic. Mide bulantilarin gectikten sonra.
Senin bunyende gakiba yiyip yiyip kilo almanyalardan. Yoksa rahatsiza 1 ayda hersey yer kilo alirdin.
Cok kirici ya... birde deki. Beni zayifsin diye strese sokma ki stresten iyice zayiflamayayim. Rahat olursam kilo alabilirim ancak dersin.
Genel tutumu nasil sana karsi? Cok sert mi?
Saka demis olmasin?
Pislik ediyor iste.İyi de bu koca karnı şiş haliyle de beğenmez kadını :/
Pislik ediyor iste.
Var var. Birsuru var.Burda gerçekten çok pis. Lik koca gördüm ama bu kadar a di sini görmemistim
yuva derken? sizi sevmeyen adam ,ki cocugu da istemeyektir, mi yuvaniz?Kızlar oncelıkle merhaba.. Bundan bır ay once esımle severek evlendık. Ama kısa zamanda hayatımız kabusa dondu. Sebebı ıse benım cok zayıf olmam. 1.66 boyundayım evlendgımde 50 kıloydum bır ayda ıkı kılo vermısım sıkıntıdan 48 kıloya dustum. Esım cok zayıf oldugum ıcın benı ıstemıyor. Bugune kadar farketmemıs bu kadar zayıf oldugumu. Suanda hamıleyım. Lutfen senı sevse ayrılmak ıstemez sende bosan gtsın gbı yorumlar yapmayın bende bekarken bole dusunuodum ama suanda sartlar cok farklı bıde bebegım var yuvamı yıkamam. Lutfen yardımcı olun bana(
Hamileymiş cnm1 aylık evliyim
bebeğim var?
daha ne ara hamile kalmış tövbe bismillahHamileymiş cnm
Zayif ya da kilolu diye evlilik mi biter bence altinda baska seyler var bu sebepten istememesi sacma seninle bu yuzden mi evlenmistiKızlar oncelıkle merhaba.. Bundan bır ay once esımle severek evlendık. Ama kısa zamanda hayatımız kabusa dondu. Sebebı ıse benım cok zayıf olmam. 1.66 boyundayım evlendgımde 50 kıloydum bır ayda ıkı kılo vermısım sıkıntıdan 48 kıloya dustum. Esım cok zayıf oldugum ıcın benı ıstemıyor. Bugune kadar farketmemıs bu kadar zayıf oldugumu. Suanda hamıleyım. Lutfen senı sevse ayrılmak ıstemez sende bosan gtsın gbı yorumlar yapmayın bende bekarken bole dusunuodum ama suanda sartlar cok farklı bıde bebegım var yuvamı yıkamam. Lutfen yardımcı olun bana(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?