1 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor

millet manken gibi hatun arar eşin güneşte fala kalmış kanımca sen de sen kaslı değilsin ben de seni boşamak istiyorum desen nolacak bu iin altında başka bir bit yteniği olmasın ?

hamileleikte kilo alcam bişraz bekleyelim de ... şaka bir yana da 1 ayda ne anlamış kilo yüzünden boşanmak isteyen bir adamdan koca olur mu bilemedim allah yardımcın olsun kimse yuvası yıkılsın istemez

yeni mi görmüş eşin inş kendine obez birini bulur evlenmeden önce aklı nerdeymiş

Bende 1,69 - 51 kiloydum evlendiğimde
Eşin sallıyo inanma
Kör müymüş ayrıca

Baska bır sebebı ne olabılır kı. Daha bır aylık evlıyız bana aldgı ılk hedıye bebek patıgıydı ve smdı bebegı aldrmaktan bahsedıo
1 ayda nasıl bu kadar değişir insan
Eşin kafayı yemiş
2 kilo atla deve değil, sallıyo

Keşke ailesine anlatmasaydın

Tercihi mi farklı acaba ? Kadınlardan hoşlanmıyor olabilir yani..
Evlenmeseymiş o zaman

telefonla öğrenmek değil de
doktorun onlarca hastası varken özellikle arayıp tebrik etmesine kafam takıldı
varsa öyle bir doktor bize de önerdim konu sahibi
Önce konu sahibiyle eşi aramış
Sekreter ben sonuçtan anlamıyorum
Numaranızı alayım doktor gelince aratalım demiş
Öyle aramış doktor da..

Konu sahibinin tüm yorumlarını okudum
İyimser de olayım dedim
Ama oturmayan bişeyler var

Az yaptım dediğiniz makyaj bile çok aslında
Kaş farı nedir ilk kez duydum mesela
Elbette adam haklı demiyorum ama sizde objektif anlatmıyosunuz sanırım

1 ayda naısl hamile kaldın demem
İstersen nikahsız beraber ol bana ne
O senin bilecğein iş

Kilo nasıl alırım diyosan
Yiyeceksin geç saatte yağlı tostu, makarnayı, patatesi

Ben olsam boşanırdım
Evlilikte hastalıkta sağlıkta diye söz verilir
Senin kocan hastalığı bırak çımarıkça kilo sebebiyle su koyveriyo, bunla değil hayat yolunda yürümek bakkala bile yürünmez

Mesajlarinin hepsini okuyamadim ama belki yardimi olur diye soylemek istiyorum,
Asiri zayiftim boyum 1.55 ve ben tartida 40 kiloyu gormedim daha sonra diyetisyene gittim ve neyazikki bi kilo falan aldim ve kilo alamadikca dahada stres oldum kafama taktim. Daha sonra biraktim diyetisyeni. O ara is nedeniyle sehir disina gitmem lazimdi ve yemek yapacak birseyim yoktu gunluk menum 1 ay boyunca sabah yagli acma, oglen burger aksamda kfc'ydi. 1 ay boyunca... Evet cok sagliksizdi ama evime dondugumde herkes gozlerini alamadi benden ve 5 kilo almistim 1 ayda. bir kilo et 1000 dirhem orter derler ya aynen oyleydi. tartida 45 kiloda kaldim boyum kisa oldugu icin ben bu kiloyu kendimde ideal buldum popom gobegim bacagim yerindeydi. Daha sonra bebegimiz oldu esimle ve ben 2 hafta icinde istahimin acilmasindan 2 kilo daha aldim. Hatta goguslerim bile baya buyudu ben kendim kucuklugunden sikayetciydim ama suan memnunum bu durumdan.Benim kilo alma hikayem boyle.

Devlet hastanelerinde bile diyetisyenler var oyle ciddi ucretler odeyip ozel yerlere gitmenize gerek kalmadan yardim alabilirsiniz. Bu arada sagliksizda olsa bence kizartmalara, bol bol pilav makarnaya yuklenin.

Yiyince alınıyo valla... 161e 45 kiloydum bekarken şimdi 58 kiloyum ama hiç hoşuma gitmiyor alışık olmadığım için... Çok yürürdüm artk yürümüyorum vaktim yok ve emzrdiğim için mecbur yiyorum. Şimdi tam kadın oldn diyorlar ama ben vermeyi düşünüyorum... Zaten hamilesiniz alıcsksınız sonrada sütüm olsun diye tatlı v.s yerseniz kilo almak zor değil... Ama aması var siz bu kadar basit sebebten ruhunuzu bu kadar inciten adamla devam edebilecekmisiniz... Bence önce bunu düşünmelisiniz.

Hamileymişişsiniz yakında istenmeyen kilolara sahip olacaksınz tabi boğazınıza bakacaksınız bn elli klidan 73olmuştum şuandada kaldı kilolar 65 kiloyum 4.aydan sonra almaya başlarsınız moralinizi bozmayın..
Amaaa eşinizin yaptığı büyük bir ayıp terbiyesizlk

İnanmıyorum ya bende bir aylık evliyim evlendigimde 168 boy ve 53 kiloydum ama evlenince bende maalesef zayıfladım. Benim eşim de kilo al da kilo al diye tutturuyor ama onu bile şakayla karışık soyluyor. Anlamadığım şey direk sana zayifsin boşanalim mi diyor çok saçma. Tamam beğenmiyor olabilir ama güzellikle desin ya. Ben şahsen kıllandim acaba başka biriyle falan mı gorusuyor Allah korusun. Ve bence hemen bir hastaneye git kilo almak için diyetisyenle gorus. Ve kilo al ki bahane edecek bir şeyi olmasın. Hem zaten hamileymissin de çabuk kilo alırsın. Al bi güzel kilonu sonra evde falan kendine de bak güzel giyin suslen ki aklı başka yere takılmasın. Ha bir de öyle boşanmak istiyor diye bunalıma girme ona mutlu olduğunu hissettir iyi davran İnsaAllah geçecektir bu günler sakin gözünü eşinden ayırma güven olmaz erkeklere ona gore:)

1 ayda ne çabuk hamile kaldınız bende 3 aydır daha tık yok maşallah size.

Konuyla çok alakasız olacak ama gerçekten bende muzdaribim kilo alaammaktan ama yemiyorum da ben yani iştahsızım sevdiğim bir şey olursa mesela dediğiniz gibi kfc falan çok güzel yiyorum ev yemeklerinden de sevdiklerimi yiyorum ama evde de hep onlar olmuyor tabii eşimin de istekleri oluyor yemek konusunda ben sevmiyorsam yemiyorum kahvaltı pek etmiyorum. Benim boyum 1.50 yok yok 40 kiloyu göremiyorum hatta 35 kiloyum şu an kaynanam vefat etti kışım hastane olayları oldu verdim Ramazanda verdim derken. Şimdi sırf sevdiğim şeyleri yapıp yiyip gerekirse abur cuburla yerine koymak istiyorum 5 kilo alsam zaten dünyalar benim olur. Kfc ye de bayılırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…