yeni mi görmüş eşin inş kendine obez birini bulur evlenmeden önce aklı nerdeymişKızlar oncelıkle merhaba.. Bundan bır ay once esımle severek evlendık. Ama kısa zamanda hayatımız kabusa dondu. Sebebı ıse benım cok zayıf olmam. 1.66 boyundayım evlendgımde 50 kıloydum bır ayda ıkı kılo vermısım sıkıntıdan 48 kıloya dustum. Esım cok zayıf oldugum ıcın benı ıstemıyor. Bugune kadar farketmemıs bu kadar zayıf oldugumu. Suanda hamıleyım. Lutfen senı sevse ayrılmak ıstemez sende bosan gtsın gbı yorumlar yapmayın bende bekarken bole dusunuodum ama suanda sartlar cok farklı bıde bebegım var yuvamı yıkamam. Lutfen yardımcı olun bana(
1 ayda nasıl bu kadar değişir insanBaska bır sebebı ne olabılır kı. Daha bır aylık evlıyız bana aldgı ılk hedıye bebek patıgıydı ve smdı bebegı aldrmaktan bahsedıo
Keşke ailesine anlatmasaydınAnneme babama soleyemem onları uzmek ıstemıyorum zaten farklı sehırlerdeyz akılları bende kalır henuz hamıle oldugumu bıle soleyemedım. Esımın anne ve babasına soledım kayınpederım cocuk deıl kı ııce bı dovsem bz senın yanındayz kızım falan dedı ama ne kadar yanımda olabılırler kı ogulları sonucta
Yanı defalarca konustum ama dengesız dıyorum ya ıste. Gtmek ıstıyorum bosanalım dıorum ben pes edıyorum yanı bu seferde buna yanasmıo. Napcagımı sasrmıs durumdayım. Zamana bırakalım dıorum okeylıyorz ıkı gun sonra bn mutsuzum falan demeye baslıo. Garıp ıste..
Önce konu sahibiyle eşi aramıştelefonla öğrenmek değil de
doktorun onlarca hastası varken özellikle arayıp tebrik etmesine kafam takıldı
varsa öyle bir doktor bize de önerdim konu sahibi
Burdan benı cddıye alıp cevap yazan yardımcı olmaya calısan ınsanlara gercekten cok tesekkur Ederım. Kadınlar kulubunu cok severım her zaman okurdum bole bı derdım olunca uye olup sızlerden yardım ıstedım. Bnm amacım kılo nasıl alırım bu konuda bana yardımcı olmanızdı. Yanı bnde zayıftım sole kılo aldım sende alabılırsın gbı belkıde bnı cesaretlendırmenız. Bu kadar sacma sapan soru sorulcagını hıc tahmın etmemıstım. Nasıl hamıle kalmısım ulan bu yasına gelmıssınz nasıl hamıle kalıncagını bılmıosanız ne deyım kı bn sıze. Nese onu geceyım konu fakemıs yalanmıs. Bn delımıyım oruc ramazan mubarek gun hıc ısım gucum yok kadınlar kulubune uye olayım fake konu acayım mıllete laf anlatayım cevap yazayım. Gercekten beynım durdu. Kısı kendınden bılır ısı demıs atalarımız. Demekkı konu fake dıyenlerın akıllarında bole bısey var. Lutfen bos bos konusmayın. Nasıl kılo alınır bı deneyımı bılgısı olan varsa cevap yazsın olmayan lutfen rıca edıyorum ne soru sorsun nede konunun gercekcılıgını sorgulasın! Cunku bu yaptıgınız Allah katında haktır bılmem farkındamısınz ama ıftıra atıyorsunuz hemde hıc tanımadgınız bı ınsana!
Esım de sole bı huy var herseyın en ıyısı en guzelı olsun ıstıyor. Bındıgı araba aldgı ev esyalar telefon hepsı aynı sekılde en guzelı ve en ıyısı olcak. Evlenmeden gecelık almıstım ama hc gymedım yakısmadgını dusunuyorum kendıme. Evet artık bnde bıktım herkesın cok zayıfsın demesınden bnmle ılgılı olmasa bıle ortamda kılo konusu acılımca cıglık atıp kacmak ıstıyorum. Esımın bı kuzenı var 40 yaslarında erkek gecenlerde yenge sız afrıkada mı yasıodunuz dedı bnde anlayamadım dedın cok zayıfsın ya o yuzden dedı. Bnde artık aglancak durumuma guluyorum
İnanmıyorum ya bende bir aylık evliyim evlendigimde 168 boy ve 53 kiloydum ama evlenince bende maalesef zayıfladım. Benim eşim de kilo al da kilo al diye tutturuyor ama onu bile şakayla karışık soyluyor. Anlamadığım şey direk sana zayifsin boşanalim mi diyor çok saçma. Tamam beğenmiyor olabilir ama güzellikle desin ya. Ben şahsen kıllandim acaba başka biriyle falan mı gorusuyor Allah korusun. Ve bence hemen bir hastaneye git kilo almak için diyetisyenle gorus. Ve kilo al ki bahane edecek bir şeyi olmasın. Hem zaten hamileymissin de çabuk kilo alırsın. Al bi güzel kilonu sonra evde falan kendine de bak güzel giyin suslen ki aklı başka yere takılmasın. Ha bir de öyle boşanmak istiyor diye bunalıma girme ona mutlu olduğunu hissettir iyi davran İnsaAllah geçecektir bu günler sakin gözünü eşinden ayırma güven olmaz erkeklere ona gore:)Kızlar oncelıkle merhaba.. Bundan bır ay once esımle severek evlendık. Ama kısa zamanda hayatımız kabusa dondu. Sebebı ıse benım cok zayıf olmam. 1.66 boyundayım evlendgımde 50 kıloydum bır ayda ıkı kılo vermısım sıkıntıdan 48 kıloya dustum. Esım cok zayıf oldugum ıcın benı ıstemıyor. Bugune kadar farketmemıs bu kadar zayıf oldugumu. Suanda hamıleyım. Lutfen senı sevse ayrılmak ıstemez sende bosan gtsın gbı yorumlar yapmayın bende bekarken bole dusunuodum ama suanda sartlar cok farklı bıde bebegım var yuvamı yıkamam. Lutfen yardımcı olun bana(
Bu kiz kafa dolduruyor sizle soyleyimm
Mesajlarinin hepsini okuyamadim ama belki yardimi olur diye soylemek istiyorum,
Asiri zayiftim boyum 1.55 ve ben tartida 40 kiloyu gormedim daha sonra diyetisyene gittim ve neyazikki bi kilo falan aldim ve kilo alamadikca dahada stres oldum kafama taktim. Daha sonra biraktim diyetisyeni. O ara is nedeniyle sehir disina gitmem lazimdi ve yemek yapacak birseyim yoktu gunluk menum 1 ay boyunca sabah yagli acma, oglen burger aksamda kfc'ydi. 1 ay boyunca... Evet cok sagliksizdi ama evime dondugumde herkes gozlerini alamadi benden ve 5 kilo almistim 1 ayda. bir kilo et 1000 dirhem orter derler ya aynen oyleydi. tartida 45 kiloda kaldim boyum kisa oldugu icin ben bu kiloyu kendimde ideal buldum popom gobegim bacagim yerindeydi. Daha sonra bebegimiz oldu esimle ve ben 2 hafta icinde istahimin acilmasindan 2 kilo daha aldim. Hatta goguslerim bile baya buyudu ben kendim kucuklugunden sikayetciydim ama suan memnunum bu durumdan.Benim kilo alma hikayem boyle.
Devlet hastanelerinde bile diyetisyenler var oyle ciddi ucretler odeyip ozel yerlere gitmenize gerek kalmadan yardim alabilirsiniz. Bu arada sagliksizda olsa bence kizartmalara, bol bol pilav makarnaya yuklenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?