1 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor

Baska bır sebebı ne olabılır kı. Daha bır aylık evlıyız bana aldgı ılk hedıye bebek patıgıydı ve smdı bebegı aldrmaktan bahsedıo

Esımle nısanlandgım zaman cevremdekı herkes bana laf soledı sen cok guzelsın hıc mı kımseyı bulamadın bu ne dıe. Smdı adam benı begenmıyor kımde garıplık var cozemedım gercekten

Seven insana sevdiği dünyanın en harika insanı görünür . Her Hali ilr beğenir gerçekten garip bir durum. Eşiniz evliliğe alışamadı üstüne de siz hamile kalınca gözü korktu galiba

Aılemdekı ınsanlarda cok kılolu olmadgı ıcın genetıkmıs bzde bu asla kılo alamazmısım bn. Yanı hamılelıkte alsam bıle dogumdan sonra gerı vercegımı dusunuyor. Tavırları nısanlıyken oldugu gbı deıl kesınlıkle. Bazen bı yabancı gbı.

Ne demek bu kadar zayıf olduğumu bilmiyormuş?
10 kat kazaklarla mı gittin buluşmaya?
Bu sebepten boşanılmaz bence başka birşey var.
Oruçlu kafayla söyledi desem insan bu kadar cozutamaz.
Severek evlendik demişsin, sanmıyorum.
1 ay olmuş daha, defolu malı geri iade edebilme şansın var mı?

Allah Allah o kadar zayıf değilsin ki ya. Bende evlendiğim sene 168 boy 50 kiloydum. O kadar da zayıf değildim gibi. Tabi 4 yılda o eski halimden eser kalmadı bugün 63 çıktım Can'ım kilo almamayacak bişey değil ki. Diyetisyenle sporla çok güzel ve sağlıklı kilo alımı yapabilirsin

Keske ole bı sansımız olsa dırek bn ondan ayrılcam ama ole bı sansımız yok maalesef. Bnm ıcın tam bır hayal kırıklıgı oldu.

Saçmalamayın ya genetik zayıflık diye bişey olsa o geni bulup ne yaparlar biliyor musun :) kilo almak bunkadar zor değil. Uydurma konu olduğunu düşünecem valla

aklıma ikinci bi kadın olma olasılığı geldi. araştır bakalım
Yanı bnm de aklıma geldı ama sanmıyorum ole olsa neden bnmle evlensın kı. Bnce psıkolojık sorunları olabılır dıe dusunmuyor deılım. Ikımızın ftgrafını koysam ınanın bu adam delı dersınz bnm tek sorunum bıraz zayıf olmam ıste keske bı 10 kılom olsa

Bir ay icinde hemen nasil anladin hamile kaldigini bu bir ikinciside stresden iki kilo verdim demissin neyi stres yaptin bukadar 3 bosama ozaman surundur. Bu arada hikayede oturmayan Cok konu var bana gore
mayıs ayının 14nde reglı oldum 21nde evlendık. Mıde bulantısı falan vardı bnde suphelendım ıdrar testı yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı. Ikı gun once kan testı yaptrdım ve doktor esımı arayıp tebrık ettı. Neyı stres yaptgıma gelınce ne hayallerle evlenmıstım esım ıcın baska bı sehıre yerlestım. Ama karsılastıgım manzara ıcler acısı gercekten. Mesela mutfakta ıs yapıyorum ya arkamı bı dondum esım koltukta oturuodu bana bı bakısı vardı anlatamam sana bugune kadar hıc kımsenın bana ole baktıgını gormemstım

Yaradana sığınıp bi tokat patlatacaksn böylesine bütün devreleri çalışmaya baslayacak! Boşanmak için sebep mi yahu evlilik sendromu mu yaşıyor acaba ! Ay valla git anana babana sebebi ile söyle hatta kayınpeder kayınvalideye söyle kocam beni şu sebepten istemiyor de saklama valla. Bu erkekler kadınlar sessiz kaldikca istediği zaman sallayacağı salıncak zannediyorlar kadınları !!! Duydum da böyle saçma sebep duymadım PES!!

Görücü usulü mü evlendiniz zira 10 kg birden vermemişsin 2 kg vermişsin. Kilo bu alınır verilir Çaresiz dert değil ya
1 ayda hamile mi kaldın hemen neden nasıl?

Anneme babama soleyemem onları uzmek ıstemıyorum zaten farklı sehırlerdeyz akılları bende kalır henuz hamıle oldugumu bıle soleyemedım. Esımın anne ve babasına soledım kayınpederım cocuk deıl kı ııce bı dovsem bz senın yanındayz kızım falan dedı ama ne kadar yanımda olabılırler kı ogulları sonucta

Evliliğe kadar siz biraz ulaşılmaz görünmüş olabilir misiniz? Kaybetme korkusunuda ekleyelim.
Kafasında oluşturduğu sizi seviyodur belki,evlilikten sonra heleki bir de bebişten sonra biraz garanti görüp,bu şekilde yaklaşıyo olabilir mi duruma.
Bence nişanlılık ve evlilik sürecindeki davranışlarınızı gözden geçirin,evlenmeden önce daha güçlü,gözüm kara,çeker giderim modunda iken
Evlilikten sonra aşırı bağlılık yaşayıp,gitmekten korktuğunuzu farkettiği için böyle davranıyo olabilir mi? Eğer öyleyse çekiciliğinizi kaybetmiş olabilirsiniz,o da bunlara takılıyo olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…