Ya aslında bazı soledıklerınde haklısın. Bı dengesızlık yok deıl. Ikı kere bavulumu hazırladım gtmek ıstedım bırakmadı kapıyı falan kılıtledı. Sabredıyorum dua edıyorum ama cok ıncınıyorum yıpranıyorumEvliliğe kadar siz biraz ulaşılmaz görünmüş olabilir misiniz? Kaybetme korkusunuda ekleyelim.
Kafasında oluşturduğu sizi seviyodur belki,evlilikten sonra heleki bir de bebişten sonra biraz garanti görüp,bu şekilde yaklaşıyo olabilir mi duruma.
Bence nişanlılık ve evlilik sürecindeki davranışlarınızı gözden geçirin,evlenmeden önce daha güçlü,gözüm kara,çeker giderim modunda iken
Evlilikten sonra aşırı bağlılık yaşayıp,gitmekten korktuğunuzu farkettiği için böyle davranıyo olabilir mi? Eğer öyleyse çekiciliğinizi kaybetmiş olabilirsiniz,o da bunlara takılıyo olabilir
Esımın yası 30 bnm 26 ıkı yıl bırlıkteydık. Esım cok ıstıodu bebek nısanlıyken ozellıkle hemen olsun neyı bekleyelım kı falan dıe ama bn ıstemıodum evlendık cevremdekı bı kac ınsanla konustuktan sonra bnmde fkrım degstı. Ilk zamanlar korunmadık bu olaylar oluncaya kadar sonra pısman oldum tabı sureklı ınsallah hamıle degılımdır dıe dua edıodum ama kalmısmYargilamiyorum kesinlikle ama neden korunmadinizki ? O salak herife cocuk yapmasaydiniz keske.. ztn hukuken bir sene dolmadan bosanamazsin cnm.. saka gibi ya.. bu adamlarin derdi ne anlam veremiyorum..
O zaman güçlü ol, seni böyle bi konuda eleştirmek gibi bi lüksü olmadığını hatırlat. Allah yardımcın olsunYa aslında bazı soledıklerınde haklısın. Bı dengesızlık yok deıl. Ikı kere bavulumu hazırladım gtmek ıstedım bırakmadı kapıyı falan kılıtledı. Sabredıyorum dua edıyorum ama cok ıncınıyorum yıpranıyorum
birde anne faktörü önemli,erkekler annelerine benzeyen kadınlardan vazgeçemezlermiş.Ya aslında bazı soledıklerınde haklısın. Bı dengesızlık yok deıl. Ikı kere bavulumu hazırladım gtmek ıstedım bırakmadı kapıyı falan kılıtledı. Sabredıyorum dua edıyorum ama cok ıncınıyorum yıpranıyorum
Dogru soyluosun annesıne mılenyum guzelı dıo :) ve baya bı kılolu dmek kı bu yuzden begenmıo benıB
birde anne faktörü önemli,erkekler annelerine benzeyen kadınlardan vazgeçemezlermiş.
Çok sevgili kayınvalideni gözlemle. İşine yarayabilir:)
Oncekı msjda anlattım nasıl anladgımı ordan okuyabılırsın1 aylık evliyken nası hamilesin, oldugunu nasil anladin ilk geceden kalsan bile?
Doktorunuz aile dostunuz mu ?mayıs ayının 14nde reglı oldum 21nde evlendık. Mıde bulantısı falan vardı bnde suphelendım ıdrar testı yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı. Ikı gun once kan testı yaptrdım ve doktor esımı arayıp tebrık ettı. Neyı stres yaptgıma gelınce ne hayallerle evlenmıstım esım ıcın baska bı sehıre yerlestım. Ama karsılastıgım manzara ıcler acısı gercekten. Mesela mutfakta ıs yapıyorum ya arkamı bı dondum esım koltukta oturuodu bana bı bakısı vardı anlatamam sana bugune kadar hıc kımsenın bana ole baktıgını gormemstım
bingoooDogru soyluosun annesıne mılenyum guzelı dıo :) ve baya bı kılolu dmek kı bu yuzden begenmıo benı
Ama bebebgın var oldugundan daha ıkı gun once emın olduk bızım sıkıntılarımz ıkı uc haftadır varCanım belki de eşin kendi bile farkında olmadan baba olmaktan korkuyordu veya önceden istiyordu ama iş ciddiye binince korkmuş olabilir.Bu tarz korkuları (toplumun genel yargısı nedeniyle) kendisine bile itiraf edemez insanlar.Bilinçaltı böyle çatışma içinde olunca da gözüne birşeylerin batacak illa ki.ya heyecanım gitti diyecek ya zayıfsın diyecek ya bir şey bulacak işte.
Oda hıc zayıflayacak gbı deıl ıstahı masallah yerındebingoooönce anneleri alt etmek lazım desene :) ya da kv ikna edip onu zayıflat şaka bi yana içini ferah tutmaya çalış,hakkında hayırlısı olsun.
Ne olabılır kı baska bısey. Bn dusunuyorum gercekten bulamıyorumhiç inanmadım kilo ile ilgili olduğuna, bu işte var bir şey
Hayır deılDoktorunuz aile dostunuz mu ?
Esıme gore de evet alcam ama hamılelıkten sonra gerı vercem bole dusunuyor1 ayda nasil hamile kaldiniz yahu? Daha dogrusu hamile oldugunuzu nasil anladiniz?
Mesele zayif olmanizsa zaten hamilesiniz ister istemez kilo alacaksiniz eeee sorun ne o zaman??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?