1 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor

Yargilamiyorum kesinlikle ama neden korunmadinizki ? O salak herife cocuk yapmasaydiniz keske.. ztn hukuken bir sene dolmadan bosanamazsin cnm.. saka gibi ya.. bu adamlarin derdi ne anlam veremiyorum..

Bir aya ne çok şey sığdırmışsınız.
Çocuk, stresten kilo verme, boşanma kararı
Eşiniz başka işler peşinde gibi geldi bana. Söylediği bahane hiç inandırıcı değil.

Ya aslında bazı soledıklerınde haklısın. Bı dengesızlık yok deıl. Ikı kere bavulumu hazırladım gtmek ıstedım bırakmadı kapıyı falan kılıtledı. Sabredıyorum dua edıyorum ama cok ıncınıyorum yıpranıyorum

Yargilamiyorum kesinlikle ama neden korunmadinizki ? O salak herife cocuk yapmasaydiniz keske.. ztn hukuken bir sene dolmadan bosanamazsin cnm.. saka gibi ya.. bu adamlarin derdi ne anlam veremiyorum..
Esımın yası 30 bnm 26 ıkı yıl bırlıkteydık. Esım cok ıstıodu bebek nısanlıyken ozellıkle hemen olsun neyı bekleyelım kı falan dıe ama bn ıstemıodum evlendık cevremdekı bı kac ınsanla konustuktan sonra bnmde fkrım degstı. Ilk zamanlar korunmadık bu olaylar oluncaya kadar sonra pısman oldum tabı sureklı ınsallah hamıle degılımdır dıe dua edıodum ama kalmısm

O zaman güçlü ol, seni böyle bi konuda eleştirmek gibi bi lüksü olmadığını hatırlat. Allah yardımcın olsun

Bu arada sigara kaçamağı yapayım derken anneme yakalandım :)

B
birde anne faktörü önemli,erkekler annelerine benzeyen kadınlardan vazgeçemezlermiş.
Çok sevgili kayınvalideni gözlemle. İşine yarayabilir:)

Cok saçma eşinin davranışları sanki dügün günü gördü seni 1 ay öncede zayıfmışsın niye şimdi sıkıntı oldu kilon

Canım belki de eşin kendi bile farkında olmadan baba olmaktan korkuyordu veya önceden istiyordu ama iş ciddiye binince korkmuş olabilir.Bu tarz korkuları (toplumun genel yargısı nedeniyle) kendisine bile itiraf edemez insanlar.Bilinçaltı böyle çatışma içinde olunca da gözüne birşeylerin batacak illa ki.ya heyecanım gitti diyecek ya zayıfsın diyecek ya bir şey bulacak işte.

Doktorunuz aile dostunuz mu ?

Dogru soyluosun annesıne mılenyum guzelı dıo :) ve baya bı kılolu dmek kı bu yuzden begenmıo benı
bingooo önce anneleri alt etmek lazım desene :) ya da kv ikna edip onu zayıflat şaka bi yana içini ferah tutmaya çalış,hakkında hayırlısı olsun.

Ama bebebgın var oldugundan daha ıkı gun once emın olduk bızım sıkıntılarımz ıkı uc haftadır var

1 ayda nasil hamile kaldiniz yahu? Daha dogrusu hamile oldugunuzu nasil anladiniz?

Mesele zayif olmanizsa zaten hamilesiniz ister istemez kilo alacaksiniz eeee sorun ne o zaman??

1 ayda nasil hamile kaldiniz yahu? Daha dogrusu hamile oldugunuzu nasil anladiniz?

Mesele zayif olmanizsa zaten hamilesiniz ister istemez kilo alacaksiniz eeee sorun ne o zaman??
Esıme gore de evet alcam ama hamılelıkten sonra gerı vercem bole dusunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…