1 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor

Sen boşanınca sevinecekler mi zannediyorsunn sen ???

Evlilik ile ilgili bı makelede okumuştum. Evlendikten snra "bazı " erkekler eşlerini çıplak gördükten sonra " ayy sen ne kadar zayifmissin veya ne kadar da sismanmissin, ayy göğüslerin nekadar da kucukmus " vs vs vs gibi yorumlar yapıyormuş.
Erkeklerin aklı fikri cinsellikte.
Ben zayıflığı buna bağladım . Tabi doğru mu tartışılır

Ayrıca kp ve kv biliyor diyosun da onlar da sanki razilar gibi biz senin yanındayız deyip kenardan izliyorlar. Hicbisey denediler mi yani oğullarına ? Oğul ya da kız meselesi degil bu benim abim böyle bisey yapsa annem kafasını kirar valla. Evlilik çocuk oyuncağı değil bence çocukların ellerinden almak lazım !!!

Enteresan..
Hiçbir doktor eşleri arayıp tebrik etmez.
Sizin doktor baya ilgiliymiş
Bole dusunmekte haklısın hemen acıklama yapayım. Salı gunu evımızın yakınında bulunan ozel bı hastaneye gttım kan verdım. Sonucun ogleden sonra cıkcagını soledıler. Ama bızım oglen ılceye gelmemız gerekıyordu yola cıktık. Internetten baktık goremedık. Esım hastaneyı aradı sonucu sordu acan kız sonucun cıktıgını ama kendısının ne anlama geldıgını bılmedıgını soledı. Doktorun ısmını ve cep numarası ıstedı doktorunz arasın sızı dıe bzde tamam dedık. Yarım saat sonra doktor benı aradı bnm numaramı vermstık. Bn acamayacam sen acarmısın dedım esım actı. Doktora esı oldugunu bnm musaıt olmadgımı sonucu onunla paylasabılcegını soyledı doktorda tebrık ederım esınız hamıle en yakın zamanda kadın doguma gıdın dedı durum bundan ıbaret

Maalesef adam seni gözden çıkarmış...
Ama keşke mantıklı bir bahane bulsaymış.
Sizi tenzih ederek söylüyorum ama ne var bu boşanmadan bu kadar korkuluyor.
Yahu eger adam sana evde kadin gibi değil köpek gibi davraniyorsa bosanacaksın tabi.
Ac yaşarım ama gurursuz asla.........

:) saat gecenın ucu neden bole bı konuda yalan soleyım kı bole bı derdım olmasa yatar uyurum yanı

Bir ayda hamile kalinir. Ben 5 ekimde evlendim ve ogun de sansima regli oldum. 1 kasimda reglimi bekliyordum ancak mide bulantilari ve halsizlik sikayetim cok diye acab diyip test yaptim 29 ekimde ve hamileydim.
Ustelik tek yumurta ikizine. Yani olmuyocak bir sey deil.

Kocana gelince gercekten dengesiz ya da arada baska bir sebep var ayrilmak istemesinin.

Tesekkur ederım cevap yazdgın ıcın bnde ınsanlara bunu anlatmaya calısıyorum bır ayda nasıl kaldın dıe soruyor herkes kaldım ıste bnde bılmıyorum demek kı oluomus yanı yumurtlama donemıme denk geldı demek kı. Dızıde bı kere kadına tecavuz edılır kadın hamıle kalır agzı acık izlerler sorgulamazlar nasıl kaldı dıe. Insanlar gercekten cok garip!!

Benim yasim 27 esimde 35 ti. Bizde cocuk istiyorduk ve oluruna biraktik. Ben ikizlerden sonra 18 ay dogum kontrol hapi kullandim. Bir bebegimiz daha olsun istedik. Bir ay icinde 3 cu ogluma hamile kaldim.
Bu sefer tek bebek ti. Yani iki gebeligim de 1 ay icinde oldu. Yalniz deilsin kardesim bizim gibi ornekler var.

Oturmayan biseyler var
Var bunun altinda bi bit yenigi
Kilo almak istersen yemekten sonra iki tane corekotu hapi ic

hamilelik vok normal deee kilo icin sverek evlenen bir insanin bosanmak istemesi garip ... anlatmadigin bir seyler var mi ki acabaaaaa ???

Bende senle aynı kilolardanyım hemen hemen
Oncekı msjda anlattım nasıl anladgımı ordan okuyabılırsın
Yok artık zırt diye bulantı mı başlıyor ya.

Boşan demiyorum peki biz sana burdan ne yardım yapabilicez istemiyor adam yapack bişey yok bence

Ye kardeş, tıka basa ye.
Madem boşanmak istemiyorsun, çözüm çok basit.
Zayıfla dese işin zordu da, adamın derdi kiloymuş.
Bas karbonhidratları, şekerleri ağzına.
Zaten hamilesin, haplardı iştahtı derken alacaksın.
Size başka diyecek lafım yok da, o eşin olacak adama sayfalarca sövebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…