Gerçekten sebep kiloysa eşinin psikolojisi karışmışNe olabılır kı baska bısey. Bn dusunuyorum gercekten bulamıyorum
Sen boşanınca sevinecekler mi zannediyorsunn sen ???Anneme babama soleyemem onları uzmek ıstemıyorum zaten farklı sehırlerdeyz akılları bende kalır henuz hamıle oldugumu bıle soleyemedım. Esımın anne ve babasına soledım kayınpederım cocuk deıl kı ııce bı dovsem bz senın yanındayz kızım falan dedı ama ne kadar yanımda olabılırler kı ogulları sonucta
Enteresan..Hayır deıl
Bole dusunmekte haklısın hemen acıklama yapayım. Salı gunu evımızın yakınında bulunan ozel bı hastaneye gttım kan verdım. Sonucun ogleden sonra cıkcagını soledıler. Ama bızım oglen ılceye gelmemız gerekıyordu yola cıktık. Internetten baktık goremedık. Esım hastaneyı aradı sonucu sordu acan kız sonucun cıktıgını ama kendısının ne anlama geldıgını bılmedıgını soledı. Doktorun ısmını ve cep numarası ıstedı doktorunz arasın sızı dıe bzde tamam dedık. Yarım saat sonra doktor benı aradı bnm numaramı vermstık. Bn acamayacam sen acarmısın dedım esım actı. Doktora esı oldugunu bnm musaıt olmadgımı sonucu onunla paylasabılcegını soyledı doktorda tebrık ederım esınız hamıle en yakın zamanda kadın doguma gıdın dedı durum bundan ıbaretEnteresan..
Hiçbir doktor eşleri arayıp tebrik etmez.
Sizin doktor baya ilgiliymiş
:) saat gecenın ucu neden bole bı konuda yalan soleyım kı bole bı derdım olmasa yatar uyurum yanıBu konu fake kokuyor. Oturmuyor bazı şeyler rayına.
1 aylık evlisin hamilesin nasıl oluyor?? Daha anca regl dönemin olması gerekmezmi?? Yorumlara Verdiğin cevaplarda bir tuhaf. Yeni üyesin üstelik.
Bana inandırıcı gelmedin malesef
Tabıkı de ole zannetmıyorum ama ogullrı sureklı mutsuzum derse ılerde bı gun onlarda bu kararının arkasında durmak zorundalar onu anlatmaya calısıyorumSen boşanınca sevinecekler mi zannediyorsunn sen ???
Tesekkur ederım cevap yazdgın ıcın bnde ınsanlara bunu anlatmaya calısıyorum bır ayda nasıl kaldın dıe soruyor herkes kaldım ıste bnde bılmıyorum demek kı oluomus yanı yumurtlama donemıme denk geldı demek kı. Dızıde bı kere kadına tecavuz edılır kadın hamıle kalır agzı acık izlerler sorgulamazlar nasıl kaldı dıe. Insanlar gercekten cok garip!!Bir ayda hamile kalinir. Ben 5 ekimde evlendim ve ogun de sansima regli oldum. 1 kasimda reglimi bekliyordum ancak mide bulantilari ve halsizlik sikayetim cok diye acab diyip test yaptim 29 ekimde ve hamileydim.
Ustelik tek yumurta ikizine. Yani olmuyocak bir sey deil.
Kocana gelince gercekten dengesiz ya da arada baska bir sebep var ayrilmak istemesinin.
Bende senle aynı kilolardanyım hemen hemenAılemdekı ınsanlarda cok kılolu olmadgı ıcın genetıkmıs bzde bu asla kılo alamazmısım bn. Yanı hamılelıkte alsam bıle dogumdan sonra gerı vercegımı dusunuyor. Tavırları nısanlıyken oldugu gbı deıl kesınlıkle. Bazen bı yabancı gbı.
Yok artık zırt diye bulantı mı başlıyor ya.Oncekı msjda anlattım nasıl anladgımı ordan okuyabılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?