1 aylik evliyim ve boşanmak üzereyim..

Dayak yiyen , Hakaret yiyen kafin daha cok zor bence ..

Bosanmis milyonlarca kadin var , ne olucakki ?
Ne zorlugu olabilir.

Kac kurtar kendini boyle bir insandan.

adamın kendi psikolojik sorunlarını çzömesi lazım değişebilmesi için ancak bu kafadaki biri doktora nasıl gider bilmiyorum .çekme en güzel yaşlarında çekme çocuğun olduğunda daha dönülmez bir yola girmeden ayrıl .yıpranmışşsın daha da yıpranırsın elalemi unut sen önemlisin sen eziyet görürken kimse yanında yokken kimselerin ne diyeceğini umursama

Eşinizin gözünde bitmişsiniz.... ne yaparsanız yapın batıyor işte.... bu yüzdende çok rahat hakarette ediyor, şiddette uyguluyor...

Cok sevdigimden nisanlimdan ayrilmistim ve ondan sonra hayatima 4 sene gibi bir zaman kimseyi almadim.. sonunda herhalde mükafatlandirilcam diyerek onceden bildigim bu adama ok dedim.. ne annesi ne kendisi hatalarinin farkinda degiller.. ancak boşansak bile beni rahat birakmaz.. bosanmak icinde dugunde takilanlari talep ettim annesi bugun onu bile laf etti.. bu kadar mal canlisi bu kadar kiskanc biri ki ölursem benden baskasi ile evlenmeyeceksin sana bende baskasi dokunmayacak diyerek yemin ettiren biri
1) beni bosar mi
2) bosasada rahat birakir mi ?

Bu bile bile evlenenlerin psikolojide farklı bir kategorisi olmalı. Yoksa "bak elimi ateşe sokuyorum" "aaaa yandı" demek kadar saçma bir olay.

Birlikte olana kadar oooo inanilmaz tatli keyifli biri idi.. sonrasinda trajedi basladi.. daha kiskanc daha sinirli daha beni paylasamaz oldu...4 yasindaki yegenimi severken dahi onu kiskandi.. sakincali bir sevgi..

Bu bile bile evlenenlerin psikolojide farklı bir kategorisi olmalı. Yoksa "bak elimi ateşe sokuyorum" "aaaa yandı" demek kadar saçma bir olay.

Canim duzelecegine psikolojik yardim alacagina yeminler ediyordu.. macera arayip hergun yeni biriyle tanismak isteyen biri degilim ki oyle bir donemdeydim ki bir sene boyunca her haftasonu bir talibimle gorusuyordum ve gercekten kendimi anlatmaktan yorulmustum ki o adaylar arasinda en kotusunu secmisim

Benim su anda bosanma asamasinda oldugum eski esiminde psikolojik sorunlari var hatta kendisinin psikolojik sorunlarini bana yuklemeye calismisti aynn senin anlattigin gibi aileside desen hepsi psikopat ben kactim kurtardim kendimi mutsuz bir evlilik yasamaktansa yanliz kalmayi tercih ettim ! Allah yardimcin olsun

bilerek evlenmeniz en büyük hata. ama hataya devam etmemek sizin elinizde. tez boşanın bu psikodan

bu iş olmaz gibi görünüyor..sevgiliyken bazı davranışları bizi çok sevdiği için yapıyor sanıyoruz ama hayır bunlar normal çıkmıyor malesef...

biz kadınlar çok kolay hata yapıyoruz melesef..

Gerçekten çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca maalesef etrafimda bir çok arkadsim bu anlattigin sorunlari yasiyor sana boşan diyemem bosanmada diyemem ama kendini boyle eezdirme çok yazk gerçekten artik bu tur şeyler duymaktan evlilikten iyice sogudum arkadaslarimn bir coguda benzer şeyler yasıyor nediyiyim böyle adamları Allah ıslah etsin

Toplum kalmıyor kocanla dört duvar içinde toplumu salla gitsin o toplum herşeye laf eder.

Sen kendini kurtar ve o adamla bir daha bir araya gelme...

Yigenden kiskanmalar şiddet vb...keskin sirke küpüne zararmis.kendi siniriyle yaşasın sizde yeni hayat kurun.

Bosayin bu adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…