Ayyy kiyamam icim acidi okurken.. evet ailesi suan onu hakli buluyor deli olan ben oldum.. kiskancligi ciğ gibi buyuyor.. ve biliyorum ki beni bu kadar sikarken o sonucta nobette orda burda kesin birgun beni aldatacak.. yasadigimiz yerde asiri capkin olarak biliniyor zaten.. yani illaki eskiye donecek.. daha cok yeniyiz de cok eskidik yiprandik.. ben baska bir sehirde calisiyorum memleketimizde calisabileyim diye kimsenin ugrasmadigi kadar ugrasti.. dövdü de sevdi de.. ancak normal degil sevgisi.. biliyorum bitmeli.. ama bitse bile korkuyorum ondan..Arkadasim ben senin yasadigin hayatin çok ama çok benzerini yasadim. Ve hala yasiyorum. Bosanmak insana zor geliyor, hep bir umudun oluyor düzelicek diye. Sen cabaladikca o umursamiyor. O kadar iyi anliyorum ki tahmin bile edemesin. Esim bEni o kadar kiskanirdi ki gittigim her yere nisanliyken yada sevgiliyken 5 dk sürmez arkamdan gelirdi. Evlendik ailesiyle sorunlar basladi. Hep ogulari hakli hep ben deli oldum.
Beni umursamamaya basladi , facebook oldu, baska kizlar. Hep agladim hep yuvam dedim. Sonunda hamile kaldim. O ne yapti? Istemiyorum bosanalim dedi cekti gitti. Ne aradi ne sordu. Bak ben icimdeki cana kiyamadigimdan dardayim. Sen ise daha yeni evlenmissin. Yol yakinken bosan. Hic baska kotu seyler olmadan kurtul. Icin aciyacak , Belki unutamicaksin onu da biliyorum ama mutsuz huzursuz olmicaksin. Nasip de birak. Ben güclüyümde aciz duruma düsme. Insan bu durumda hep yapma düzelir geri gelir cümlelerini bekler. Ben öyle yapardim. Ama simdi pismanim. Yapma nolur kendini mutsuzluga cagresizlige sürükleme
Bak sakin korkma. Hukuk var bizim devletimizde. Hepsini gectim ailen var senin. O ne yapabilir en fazla? Havlayan köpek isirmaz derler. Ben çok zor durumdayim simdi çünkü simartim onu. Onu bu hale ben getirdim. Ne yapsa affetim, sans verdim. Sonunda aciz duruma ben düstüm. Birak yol yakinken. Icin Belki 1 ay Belki 2 ay acir ama sonunda gececekAyyy kiyamam icim acidi okurken.. evet ailesi suan onu hakli buluyor deli olan ben oldum.. kiskancligi ciğ gibi buyuyor.. ve biliyorum ki beni bu kadar sikarken o sonucta nobette orda burda kesin birgun beni aldatacak.. yasadigimiz yerde asiri capkin olarak biliniyor zaten.. yani illaki eskiye donecek.. daha cok yeniyiz de cok eskidik yiprandik.. ben baska bir sehirde calisiyorum memleketimizde calisabileyim diye kimsenin ugrasmadigi kadar ugrasti.. dövdü de sevdi de.. ancak normal degil sevgisi.. biliyorum bitmeli.. ama bitse bile korkuyorum ondan..
Bipolar kocayla yaşamak illa ki zordur.
Ama senin için hiç üzülmedim çünkü bilerek devam ediyorsun ve edeceksin de.
Eşin bipolar ama senin de normal olmadığın kesin. Acı çekmeyi içten içe seviyorsun sen belli yani. Mantığın durmuş. =)[/QUOTE
Bipolar mi manik depresif mi bunu konustuk aslinda aramiz iyiyken.. o da farkinda normal olmadiginin.. evet maalesef yaklasik bir senedir onunla yasaya yasaya tum otonomimi kaybettim.. duygusal bencil ve bagimliydi.. bir yola baslamissaniz zaten bir kere de onceden nisanlinizdan ayrilmis iseniz yeniden basarisiz olmamak adina bile zorluyorsunuz kendinizi.. annenle hergun gorusme deyip annesini her tartismamizin icine sokup hakem tutmasi ve bizimle yasamaya baslamasi ki kendi evi var.. son damla oldu.. avukat hakim..ugrassinlar...
Devam edersem evet biliyorum akil sagligimdan olacagim.. resmen bir deliye aşik olmuşum.. bosanirsakta bana zarar vereceginden endise ediyorum..kendini sev, saygı duy...
boşanmış kadın olmak mı daha kötü yoksa bunları yaşamak mı ?
sanane toplumdan.. kime ne.. boşver.. herkes kendi hayatına baksın...
acilen boşanmalısın.. ya da akıl sağlığından olacaksın.. ya da bir köşede ölü bulunursun belki bir gün..
bipolar mı eşinBipolar mi manik depresif mi bunu konustuk aslinda aramiz iyiyken.. o da farkinda normal olmadiginin.. evet maalesef yaklasik bir senedir onunla yasaya yasaya tum otonomimi kaybettim.. duygusal bencil ve bagimliydi.. bir yola baslamissaniz zaten bir kere de onceden nisanlinizdan ayrilmis iseniz yeniden basarisiz olmamak adina bile zorluyorsunuz kendinizi.. annenle hergun gorusme deyip annesini her tartismamizin icine sokup hakem tutmasi ve bizimle yasamaya baslamasi ki kendi evi var.. son damla oldu.. avukat hakim..ugrassinlar...
aman dikkat et hamile kalma sakın...Devam edersem evet biliyorum akil sagligimdan olacagim.. resmen bir deliye aşik olmuşum.. bosanirsakta bana zarar vereceginden endise ediyorum..
Suan ayri yasiyoruz 2 aydir evliyiz ve 1 ayi da ayriydik.. hamile kalmak mi Allah korusun..aman dikkat et hamile kalma sakın...
sana da yazık.. psikiyatriye gitmeyi düşündünüz mü birlikte
Kendisi babasinin olumunden sonra tedavi olmus ancak hala izleri vardi.. bircok kiz arkadasi da bununla birlikteyken şak diye biranda birakip akabinde hemen evlenmis hatta bazen bunun yakin arkadaslariyla.. gitmeyi ben onerdim.. bana ilk ince sen git dedi..aman dikkat et hamile kalma sakın...
sana da yazık.. psikiyatriye gitmeyi düşündünüz mü birlikte
Ayrilirsan soyle yaparim boyle yaparim diye tehdit alip ayrilicam diyince daha nisandan once elbiselerinizi keserse baska bir zaman yine ayrilmak isterseniz bicagi bilegine dayayip ayrilmak istiyormusun simdi soyle derse ee haliyle biraz tirsiyorsunuz.. baska care yok katlanayim duzelir diyorsunuz..
Aynen..beni ona bagimli hale cevirmek amac.. annesi de ona tam destek.. izin almadan bir yere gidemezsin birsey alamazsin maas kartini bana vereceksin yoksa evin tum giderlerini 2 ye bölecegiz demeler.. benim gecmis yasam tecrubelerimi 4 yil yalniz yasayip altimda araba firfir donup gezdigimi tek basima yurtdisina cikislarimi.. guya islamiyete uygun yasayalim diyor.. da buna uymayan o kadar cok davranisi vardi ki.. ve son barismamizda bana verdigi "son şans" idi pat diye avukata gitmem annesini ve onu dumur etti.. annesi bana bela okudu.. ertesi gunh beni hem annesi hem oglu yalanladi..ayrıldıktan sonra size zarar vermesinden korkuyorsunuz ama bu adamla size her gün cehennem. bir annesi cabası. bence bu saatten sonra onunla muhatap olmayın. bir derdi varsa avukatınızla konussun. iyi bir boşanma avukatı takı vs kısmını da halleder, tazminat bile alırsınız üstüne. yol yakınken dönün. annenizle görüşmenize kızması falan ne demek, yok artık! sizin mümkün olduğunca yalnız, çaresiz ve ona muhtaç olmanızı istiyor. bu çok açık. kendinize bir sorun. böyle bir adam sizi gerçekten seviyor olabilir mi? bence bu duygunun adı sevgi değil, saplantı belki.
çok zor evet ama siz çekemezsiniz bunun cezasını...Kendisi babasinin olumunden sonra tedavi olmus ancak hala izleri vardi.. bircok kiz arkadasi da bununla birlikteyken şak diye biranda birakip akabinde hemen evlenmis hatta bazen bunun yakin arkadaslariyla.. gitmeyi ben onerdim.. bana ilk ince sen git dedi..
Aynen..beni ona bagimli hale cevirmek amac.. annesi de ona tam destek.. izin almadan bir yere gidemezsin birsey alamazsin maas kartini bana vereceksin yoksa evin tum giderlerini 2 ye bölecegiz demeler.. benim gecmis yasam tecrubelerimi 4 yil yalniz yasayip altimda araba firfir donup gezdigimi tek basima yurtdisina cikislarimi.. guya islamiyete uygun yasayalim diyor.. da buna uymayan o kadar cok davranisi vardi ki.. ve son barismamizda bana verdigi "son şans" idi pat diye avukata gitmem annesini ve onu dumur etti.. annesi bana bela okudu.. ertesi gunh beni hem annesi hem oglu yalanladi..
aman dikkat edin de... tedavi olmuş babasının ölümünden sonra dediniz.. ilaç kullanırken nasılmış ?Suan ayri yasiyoruz 2 aydir evliyiz ve 1 ayi da ayriydik.. hamile kalmak mi Allah korusun..
çocuğun yoksa önüne bak derim bir de ilk evliliğinse eğer. dediğin gibi boşanmış olmak çok zor bu toplumda eğer çocuk yoksa daha avantajlısın. aileninde desteğini alabiliyorsan arkandalarsa sevgin ve saygın bitmişse çok ii düşünerek karar vermelisin.Arkadaslar merhaba..
Karisik duygular ve dusunceler icerisindeyim.. flört donememizde nisanlilik surecimizde sureklj catistigim biri ile evlendim.. beni cok sevdigi gerekcesiyle kiskanclik krizlerine girip cep telimi elinden dusurmeyen, gun icerisinde nerde ne yaptigimi dk dk bilmek isteyen, yeri geldiginde siddet uygulayip kufreden, birlikte olmak icin evlenmemizi dahi beklemeyen ki bunu sonradan kendisine mecbur birakmak icin yaptigini farkettigim biri ile evlendim.. tartisma esnasinda beni evden kovdu evin kirasini kendisinin odedigini soyleyerek ertesi sabah esyalarimi toplayip evi terkettim bosanmak istedigimi soyledim.. parmagi kirildi icin annesi ve ablasi tarafindan hayatimda duymadigim hakaretlere maruz kaldim.. sadece sustum.. 15 gunun sonunda benim cabalarimla biraraya geldik o kadar hakareti yutup annesinden ozur dileyen ben oldum.. psikolojik sorunlu ben oldum.. bosanmak istemedigimi cok sevdigimi soyledim.. ancak annem bizimle yasayacak disariya cikmayacaksin annenle gorusmeyeceksinlere kadar giden bir diyalog olustu her kizdiginda bosanalim demeye basladi.. ve bende artik dayanamayip avukatla gorustugumu soyleyip artik kocam degilsin dedim.. cok kotu biriymis gibi oldu..ancak bunlari yasadim.. herseyi benim istedigim gibi yapmaya calisiyordu.. ancak duygu kontrolu konusunda iyi olmayan biri.. ve duygusal bencil.. normal bir cumle kurdugumda guzel konusmuyorsun diyordu.. yani her cumlemde muhakkak guzel bir hitabet olmali yoksa bu yuzddn tartismaya basliyordu.. ve son olarak inanilmaz mal canlisidir.. arabasinin kapisini sert kapattigim icin dahi tartismisizdir.. herseye yemin ettiren inanci guvenci olmayan biri.. toplumsal acidan baktigimda bosanmis bir kadin olmak zor geliyor... ama karsi tarafin hatalarini kabul edip tekrarlamamasi gibi bir durumda soz konusu degil.. bilmiyorum sonumuz ne olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?