Arkadasim ben senin yasadigin hayatin çok ama çok benzerini yasadim. Ve hala yasiyorum. Bosanmak insana zor geliyor, hep bir umudun oluyor düzelicek diye. Sen cabaladikca o umursamiyor. O kadar iyi anliyorum ki tahmin bile edemesin. Esim bEni o kadar kiskanirdi ki gittigim her yere nisanliyken yada sevgiliyken 5 dk sürmez arkamdan gelirdi. Evlendik ailesiyle sorunlar basladi. Hep ogulari hakli hep ben deli oldum.
Beni umursamamaya basladi , facebook oldu, baska kizlar. Hep agladim hep yuvam dedim. Sonunda hamile kaldim. O ne yapti? Istemiyorum bosanalim dedi cekti gitti. Ne aradi ne sordu. Bak ben icimdeki cana kiyamadigimdan dardayim. Sen ise daha yeni evlenmissin. Yol yakinken bosan. Hic baska kotu seyler olmadan kurtul. Icin aciyacak , Belki unutamicaksin onu da biliyorum ama mutsuz huzursuz olmicaksin. Nasip de birak. Ben güclüyümde aciz duruma düsme. Insan bu durumda hep yapma düzelir geri gelir cümlelerini bekler. Ben öyle yapardim. Ama simdi pismanim. Yapma nolur kendini mutsuzluga cagresizlige sürükleme