- 7 Şubat 2014
- 261
- 3
- 118
Ben süt içmiyorum ya yoğurt yiyorum ama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hamuleyken yuzmek cok faydali bende haziranda rezervasyonumuz var arkadaslarla gitcez o zaman 4 ayluk olcak havuz sakincali olabilirmi acaba yaa
Hamuleyken yuzmek cok faydali bende haziranda rezervasyonumuz var arkadaslarla gitcez o zaman 4 ayluk olcak havuz sakincali olabilirmi acaba yaa
Aynen bi ara uykumn içinde kasıklarmn agrıdıgını farkettm sol tarafa dondm :)
Bende bazen sagimda bazen solumda batma gibide degilde biseyin varligini hissediyorum canim benim yaaa o varligi yerim ben yaaaa
Benimde öyle birde dün gece sanki yüz üstü yatınca kasıklarımda bi baskı hissettim psikolojik mi acaba
Evet o bende de var hafif hafif şişkinlik onun canı sağolsun yeter ki sancı dediğin gecer :)Sanmıyrm artık kasıklarnda haff haff şişmeler vardır mesela ben kasıklarıma haff bastırıyorm az bi sanc hissediyorm bebişlermzn keseleri buyuyu artık sancılar normal :)
Evet o bende de var hafif hafif şişkinlik onun canı sağolsun yeter ki sancı dediğin gecer :)
Ohhh ne iyi olurdu yaaa sizinle yuzyuze tanisip hep beraber kahvalti yapmayi cok isterdim cok eglwncwli olurduYakın olsaydnz ne guzel size ceviz fındk falan verrdm orduluym ya koyde anneannemler oturuyo koy yumurtası terayag hakiki bal vs seyler geliyo paylasırdık ne guzlll :))
Sonucta surekli alttan su gelio yenilenio ama insan korkuyo isteBen doktora sorucam sali gunu sana soylerim canim. Havuz temizse sorun olmaz diye biliyorm. Bide temizlemk icin haddinden fazla klor atmadilarsa sorun yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Deniz temiz olur benceBenim de Haziran'da randevum var acaba havuz mu daha az tehlikeli olur deniz mi bilemedim Bodrum'un deniZi de kaçmaz yani ama enfeksiyon dan korkuyorum
ben tatilde 4 aylik oliyorum kizlarilk 3 ay kuvette fazla durmayı bıle onermıyolar canım oyle bı yazı okumustum
ama 3 ay sonrası doktorunda ızın verırse gırebılırmıssın
Sanirim diosun insallah dusmez annesine tutunur hergun kanmi baktiriyorsunuz soz yaaa icim icimi kemiriyor daha bir kere bile kan degerime baktirmadimkızlar degerm 29 dan 26 a dusmus sanrm dusuk olacakmıs
ilk 3 ay kuvette fazla durmayı bıle onermıyolar canım oyle bı yazı okumustum
ama 3 ay sonrası doktorunda ızın verırse gırebılırmıssın
kızlar degerm 29 dan 26 a dusmus sanrm dusuk olacakmıs
ya cnm bnm deger 29 dan 26 ya dusmus bebek dusecekmıs sanrm dusmeme ıhtımalı varmı acaba ya ck mtsuzum daha yenı ogrenmıstm hmıle oldugumu ck mtsuzum
Canım dua et hakkında hayırlısı olsun inşallah öyle bişey olmaz
Canim bir arkadasim demistiki boyle durimda visne suyi ic bol bol bide soluna yat allahin izniyle birsey olmaz
Ohhh ne iyi olurdu yaaa sizinle yuzyuze tanisip hep beraber kahvalti yapmayi cok isterdim cok eglwncwli olurdu
ya cnm bnm deger 29 dan 26 ya dusmus bebek dusecekmıs sanrm dusmeme ıhtımalı varmı acaba ya ck mtsuzum daha yenı ogrenmıstm hmıle oldugumu ck mtsuzum
evet inşallah birgun hep beraber toplanırz dusnsene hepimz dogum yaptıktan sonra gorusuyomşz hepimizn kucagnda bi cocuk bide hepsi birlikte agladıgını dusun :))
daha yenı ogrenmıstm hamıle oldgumu hyrlısı olsn ne dıyım yrn dk cgrdıda kan ıcın gtmıycm bekleyım brz hasta olblrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?