1 aylik oglum yarim saatte bir uyaniyor

gsmpy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2009
322
0
96
Ankara
Kizlar oglum bir aylik uyku sorunumuz var Yarin saat en fazla 1 saat uyuyir hemen kalkiyor sallayip pispislamazsam agliyor Ben De mecbur salliyorum.hele yatagina koyar koymaz gozler hemen aciliyor gece gunduz ayni gece Ben ayaktayim hep...kirki cikunca duzelir diyolar ne kadar dogru?vardir ayni sorunu yasayan gectimi?

Benim oğlum 6.ayından sonra biraz düzene girmişti. gece uykusu yoktu, gündüz biraz uyurdu. sürekli ağlardı. Herkes gazlı derdi ama gazından değil aksiliğinden bizi uyutmazdı. inşallah seninkinin kırkı çıkana kadar geçer. Allah kolaylık versin, güle güle büyüt.

çok şükür geçti o günler. oğlum şimdi 4 yaşında. Ama hala aksi :) gece yatmak istemiyor, gündüz öğleye kadar uyuyor. Bir türlü düzene giremedik. Oğlumda yaşadığım sıkıntıları çok şükür kızımda yaşamadım. Bu süreçte sana da Allah kolaylık versin.

geçiyo geçiyo..şimdi ne kadar inandırıcı gelmesede zamanla düzeliyo,zor tabi biraz sabrediceksiniz

bebeğim 36 günlük gündüz uykusu yok denecek kadar az uyutup yatağına koyduğumda hemen gözlerini açıyor.sese karşı çok duyarlı kapı sesine bile gözlerini açıyorm bende zor durumdayım ama şükür akşam 6 dan sonra sabaha kadar rahat uyku modunda gecede 2 defa kalkıyor emip hemen uyuyor

Yok ya benim gece fe ayni...aksam 7den 12ye uyuyor 2gündür tabi arada kalkıyor emziriyorum Geri yatıyor keske gece uyusa daha iyi dün 1de uyudu 3te kalktı 8e kadar uyumadi:(

Kizlar oglum bir aylik uyku sorunumuz var Yarin saat en fazla 1 saat uyuyir hemen kalkiyor sallayip pispislamazsam agliyor Ben De mecbur salliyorum.hele yatagina koyar koymaz gozler hemen aciliyor gece gunduz ayni gece Ben ayaktayim hep...kirki cikunca duzelir diyolar ne kadar dogru?vardir ayni sorunu yasayan gectimi?

Benimde iki aylık kızım var aynı durumdayım sizinle doktora gittik defalarca gaz dedi kullanmadığımız gaz ilacı kalmadı bu seferde kızım ikinip kaka yapmaktan uyuyamiyordu bu sefer sanıyorumki fazla kaka yapmaktan poposunda catlak oluştu ve kan gelmeye basladi poposu gecti hala kan geliyordu arada simdide sut alerjisi testini bekliyoz 1. Hafta kontrole gidene kadar cok uyuyodu gaz ilaçlarının hic birine güvenmiyorum dikkat edin doktorlar gaz deyip duruyorlar ...

Merhaba canım bebeğin daha 1 aydır dünyada yani senin içinden sadece bir ay önce çıkmış. Yatağına almadan önce bir geçiş süreci olarak iki yıl kadar yanında yatırman gerekiyor. Şu an onun güvene ihtiyacı var ve bunu sadece annesinden, annesinin kokusundan alabilir. Birlikte yatmaya başladığınız andan itibaren hiç bir şikayetin kalmayacak emin ol.

Merhaba canım bebeğin daha 1 aydır dünyada yani senin içinden sadece bir ay önce çıkmış. Yatağına almadan önce bir geçiş süreci olarak iki yıl kadar yanında yatırman gerekiyor. Şu an onun güvene ihtiyacı var ve bunu sadece annesinden, annesinin kokusundan alabilir. Birlikte yatmaya başladığınız andan itibaren hiç bir şikayetin kalmayacak emin ol.

Ama sallamadan uyumuyorki ufaklık ...

İlk altı ay özellikle bebeklerin gaz sancıları oluyor. O süreci atlatana kadar biz de sıkıntı çektik, ama sallamak tıbbi açıdan zararlı, beyinsel sıkıntılar oluşturabiliyormuş. Fiziksel sıkıntıların ötesinde bebekler genelde ruhsal sebeplerden dolayı uyanıyorlar. Anne ile ruhsal bütünlük sağlayabildikleri ölçüde kaygısını ve huzurlu oluyorlar

Kolik gb bi sorunu yoksa bebeğin doymuyordur.açlıktan uyuyamiyordur.bnmkide ole.bnm sutum yetmiyor minik kuzuma günde iki defa mama veriyorum.karnı doyunca iki iki buçuk saat uyuyor.geceleride yanimda yatiriyorum.hem daha sicak olyo hem anne kokusunu alıyor hemde babası müdahale edebiliyor:)) sutunu sağ da bak kaç cc çıkıyor die sağlık ocağına gidiyorsan ordanda bilgilendirirler seni.

Ama canim kilo alımı cok iyi bu hafta 320gr almis..hem göğüslerin akıyor bu sutunun olduğunu ve yettiğini gostermezmi ....kafama takıldı ama bak..peki mama alipta hala uykusu az olan var mi kızlar lütfen yardımcı rolun...ona gore açsa bileyim...ama cok da aglamiyor bezi de ıslak devamlı..AC olsa ağlamaz mi?

Doydugundan emin ol sallayarak uyutma cunku sallayarak uyuttugun bebek en fazla 1 saat uyuyor o da sallanmaktan sersemledigi icin. Benim kisimin yeni ciktu kirki sana tek tavsiyem ne olursa olsun sallayarak uyutma olur birak uykusu gelince iyice de doyunca kendiliginden uyur.

Ama canim kilo alımı cok iyi bu hafta 320gr almis..hem göğüslerin akıyor bu sutunun olduğunu ve yettiğini gostermezmi ....kafama takıldı ama bak..peki mama alipta hala uykusu az olan var mi kızlar lütfen yardımcı rolun...ona gore açsa bileyim...ama cok da aglamiyor bezi de ıslak devamlı..AC olsa ağlamaz mi?

yok bacım yok benim kız mama yiyor ama yine de uyumuyorrrrr..benimki aç olduğunda ortalığı yıkıyor eminim seninkide aç olsa ağlar yada huzursuz olur

Benim kızımda aynı arkadasım iki aylık oldu ama aynı senin durum nasıl düzeldi mı biraz?

Back
X