Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anaaaam benim eşim valla.Hatta bende şuan bunu yazarken seri seri tepinmeye başladı.
Bazen öyle oluyor ki art arda bacağı tek başına bağımsızlığını iddia edip salınıyor yatakta.
Ve ne yazik ki bende eşime inandıramıyorum. Abartma yahu falan deyip geçiştiriyor.
Zaten şu saatte bir ben bir de bacağı uyanık...
Milletin eşinde ne bacaklar varmış bee:)
En iyisi yatağı ayırmak gibi görünüyor.
Baktın olmuyor bacaklarınızı birbirine koli bandıyla bağlayın yatak yer döne döne yuvarlanın nasılolsa uyuyamıyosunuz bari birlikte etkinlik yapmış olursunuz
Benimde kayınpeder sürekli sallıyor ayağını oturduğu yerde de sallıyor yatak da da yapışormuş aynısını bence psikolojik ama çok sinir bozucu bir durum eşim bazen yapar hemen uyarım asla izin vermem sürekli olsa ben yatakaları ayırım o kadar net
Milletin eşinde ne bacaklar varmış bee:)
En iyisi yatağı ayırmak gibi görünüyor.
Baktın olmuyor bacaklarınızı birbirine koli bandıyla bağlayın yatak yer döne döne yuvarlanın nasılolsa uyuyamıyosunuz bari birlikte etkinlik yapmış olursunuz