Uyku istiyorum uykuuu

2 senedir sabrediyorum. Tek tesellim gece nobette oldugu zamanlar. 😂 bir gece evdeyse 1 gece nobette oluyor. Huzurlu uyuyabiliyorum. Ama 20 gun icinde bir hafta sadece gunduz calisiyo. O bir hafta bana zulum yani.
Bir kere cekip gosterdim. O geceye has bisey gibi gosterdi. Ayagim agriyordur, cok ayakta kaldim bugun, butun gun nobet tuttum falan dedi kapatti konuyu 🙇 ustune gidemedim ben de daha fazla.
Allah allah ben olsam yilmaz her gece çekerdim. Doktora gitse cozulmese tamam derim sabret. Bencillik bence öyle cidden uyumak zordur:110:

Horlama deyince aklima geldi. Ben bir donem horlamaya baslamistim. Bana bunu soyluyor. Senin horlamandan ben rahatsiz olmadim hic ninni gibi geldi bana sen benden nasil rahatsiz oluyorsun diyir bir de bana :kızgın: Bir tuttugu seye bak girtlaklayacagim yakinda 😄 sarsiliyorum ya resmen sarsiliyorum o ayak havadan indigi gibi.
Sabret bakalim:) ya da esinden once uyumaya calis : (

Canim benim eşimde de var aynı sıkıntı. Huzursuz bacak sendromu. Tek farkı benim eşimin kendi uykusuda bölünüyor. Kalkıp soğuk su ile yıkıyor bacaklarını. Daha dün benzer bir konu vardı. Vitamin eksikliğinden oluyormuş galiba. En kısa zamanda doktora görünsün diyeceğim de; benimki öteliyor inşallah seninki ötelemez :)
Artik kulagindan tutup gotururum canim napayim yani. 😂 Benimki uyanmiyor farkinda bile degil hatta yaptiginin. Insallah onune gecebiliriz 🙇

Allah allah ben olsam yilmaz her gece çekerdim. Doktora gitse cozulmese tamam derim sabret. Bencillik bence öyle cidden uyumak zordur:110:
Kiz bebekle zaten yoruluyorum. Bir de onun bacagini mi cekeyim 😂 bebek uyanir korkusuna parmak ucumda yuruyorum yataga kadar 😄
Gidecek artik doktora konusacagim tekrar. Gitsin de ogrenelim bir neymis bu bacagin derdi.

Ay ciddimisin , yalnız olduğumu düşünüyordum hep . Bir sallıyor , bir titretiyor , o ayak tırs tırs kayıyor yine eski pozisyonunu alıyor yine kayıyor . Uykusunda araba kullandığını falan düşünüyordum bir ara ama Yok yani öylede değil .
Allahim nolur sallasin titretsin ya. Havaya kaldirip küt pat indirmesin yani. inan bu daha zor 😄

Kiz bebekle zaten yoruluyorum. Bir de onun bacagini mi cekeyim 😂 bebek uyanir korkusuna parmak ucumda yuruyorum yataga kadar 😄
Gidecek artik doktora konusacagim tekrar. Gitsin de ogrenelim bir neymis bu bacagin derdi.
İki yandan geliyorlar desene sana. Erkekleri doktora ikna etmek zor oluyor genelde kolay gelsin simdiden😃

Ay merak ettim konuyuo_O
Kisaca anlatayim.
Arkadasimla esi kavga ediyor. Adam salonda yatiyor. O gece de hirsiz giriyor eve. Tabi arkadasim yatakta tek. Esi salonda yatiyor hirsiz da goruyor bunu. Arkadasima tecavuz etmeye kalkiyor. Icerde kocanin basinda arkadas bekliyor. Ses cikarirsan kocani vurur falan diyor korkutuyor. Allahtan kizin itisme bogusma sesine kocasi geliyor da firsat vermiyor serefsize.
Bu olayi duydugumuzda 2 aylik falan evliydik. Bu yuzden ayri yatmayiz biz hic.

Kisaca anlatayim.
Arkadasimla esi kavga ediyor. Adam salonda yatiyor. O gece de hirsiz giriyor eve. Tabi arkadasim yatakta tek. Esi salonda yatiyor hirsiz da goruyor bunu. Arkadasima tecavuz etmeye kalkiyor. Icerde kocanin basinda arkadas bekliyor. Ses cikarirsan kocani vurur falan diyor korkutuyor. Allahtan kizin itisme bogusma sesine kocasi geliyor da firsat vermiyor serefsize.
Bu olayi duydugumuzda 2 aylik falan evliydik. Bu yuzden ayri yatmayiz biz hic.
C.kleri kopsun be ne çirkin mahluklar var. İrz düşmanı pislik.
Sevindim arkadasiniza zarar gelmemesine ama psikolojisi gitmiştir.

C.kleri kopsun be ne çirkin mahluklar var. İrz düşmanı pislik.
Sevindim arkadasiniza zarar gelmemesine ama psikolojisi gitmiştir.
Malesef hala etkisinde. 😔 1.5 yildir falan destek aliyorlar esiyle. Esi daha kotu tabi. Kendini sucluyor surekli. Adamin elinde bicak varmis bir de yani. Allahtan esi polis de silahiyla gitmis direkt odaya zaten. Allah hepsinin belasini versin yani pislikler 🙇

Insallah konuyu dogru yere acmisimdir ve mune beni cimbizlamaz :bicak: Napayim bu da benim derdim.
Kizlar sorun esimin bacagi. Bir bacak insana ne edebilir diyebilirsiniz. Hemen soyleyim: uyutmuyor o bacak beni.
Tam yanina yatiyorum. Genelde benden yarim saat bir saat once falan uyur. Ama bazen ondan 5 dk sonra yataga girdigimde oluyor. Zaten nasil bir insan o kafayi yastiga koyar koymaz uyur anlamiyorum. :kızgın:
Yatiyorum ama adamin ayagi asla durmuyor. Surekli kaldirip kut diye yataga indiriyor. Tam icim gecer gibi oluyor yine ayni hareket. Delirdim kizlar artik. Done done uyumaya calisiyorum. Kisin sarilip isinma bahanesiyle ayaklarini ayaklarimin arasina falan aliyordum az biraz rahattim. Yaz geldi ayni yatakta sarilmayi gec aramiza 2 insan daha sigar yani oyle bir uzak yatiyoruz sicaktan.
Bu hastalik mi kizlar? Bu sekilde olan bir Allahin kulu var mi? Huzursuz bacak sendromu dedikleri sey bu mu? Ne yapayim? Nasil yonlendireyim? Hangi doktora gitsin? Ustelik inandiramiyorum da adami. Hareketten tamamen habersiz. Sadece uyurken yapiyor ve farkina varmiyor. Bi yardim eli uzativerin nolur :KK19:sabah 7 de uyanip bebegimle dagin basindaki okula gitmem lazim ve ben su an hala uyuyamadim. Ustelik gozlerimin uykudan acimasina ragmen 😥
Dip not: Su an bu yaziyi yazarken bile 2 kere hareketi tekrarladi. Kafayi yedirtecek bana artik :işsiz:
Videosunu çekip izlettirsen inanır huzursuz bacak sendromu olabilir cidden can sıkıcı bi durum eşim alkol alınca eli kolu bacağı hiç rahat durmaz uykuda hafife almayın üzerinde durun

Anaaaam benim eşim valla.Hatta bende şuan bunu yazarken seri seri tepinmeye başladı.
Bazen öyle oluyor ki art arda bacağı tek başına bağımsızlığını iddia edip salınıyor yatakta.
Ve ne yazik ki bende eşime inandıramıyorum. Abartma yahu falan deyip geçiştiriyor.
Zaten şu saatte bir ben bir de bacağı uyanık...:eğlence:

O konuda cok katiyiz. Birbirimizi yesek bile yatak ayiramiyoruz. Bir kere anlatmistim sebebini forumda. Arkadaslarimizin basina gelen bir olaydan oturu hassasiz bu konuda 😣 Baska odaya gitsem saniyesinde pesimden gelir kolumdan tutar goturur yataga yani 🙇 Uyurken gitsem sabah uyanir goremez beni bir suru tantana sonra 😲
Bi yerde okumuştum kadın kocasına horluyor diye uyurken Tokat atıp dönüp uyumuş numarası yapıyordu sizde deneyin işe yarar belki 😂

Anaaaam benim eşim valla.Hatta bende şuan bunu yazarken seri seri tepinmeye başladı.
Bazen öyle oluyor ki art arda bacağı tek başına bağımsızlığını iddia edip salınıyor yatakta.
Ve ne yazik ki bende eşime inandıramıyorum. Abartma yahu falan deyip geçiştiriyor.
Zaten şu saatte bir ben bir de bacağı uyanık...:eğlence:
Bacak bağımsızlığını ilan etti:KK70::KK70::KK70:
bir ben bir de bacağı uyanık:KK70::KK70::KK70:
çok tatlisiniz çok güldüm

Back
X