Insallah konuyu dogru yere acmisimdir ve mune beni cimbizlamaz

Napayim bu da benim derdim.
Kizlar sorun esimin bacagi. Bir bacak insana ne edebilir diyebilirsiniz. Hemen soyleyim: uyutmuyor o bacak beni.
Tam yanina yatiyorum. Genelde benden yarim saat bir saat once falan uyur. Ama bazen ondan 5 dk sonra yataga girdigimde oluyor. Zaten nasil bir insan o kafayi yastiga koyar koymaz uyur anlamiyorum.

Yatiyorum ama adamin ayagi asla durmuyor. Surekli kaldirip kut diye yataga indiriyor. Tam icim gecer gibi oluyor yine ayni hareket. Delirdim kizlar artik. Done done uyumaya calisiyorum. Kisin sarilip isinma bahanesiyle ayaklarini ayaklarimin arasina falan aliyordum az biraz rahattim. Yaz geldi ayni yatakta sarilmayi gec aramiza 2 insan daha sigar yani oyle bir uzak yatiyoruz sicaktan.
Bu hastalik mi kizlar? Bu sekilde olan bir Allahin kulu var mi? Huzursuz bacak sendromu dedikleri sey bu mu? Ne yapayim? Nasil yonlendireyim? Hangi doktora gitsin? Ustelik inandiramiyorum da adami. Hareketten tamamen habersiz. Sadece uyurken yapiyor ve farkina varmiyor. Bi yardim eli uzativerin nolur

sabah 7 de uyanip bebegimle dagin basindaki okula gitmem lazim ve ben su an hala uyuyamadim. Ustelik gozlerimin uykudan acimasina ragmen

Dip not: Su an bu yaziyi yazarken bile 2 kere hareketi tekrarladi. Kafayi yedirtecek bana artik