1.buçuk yıllık evliliğim..

Dublekahve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
61
33
3
28
Merhaba kızlar dizel evliliğimden bahsedicem hayatım o kadar kötü ki.. eşimşe 5yıldır tanışıyoruz 3yıl sevgili 1yıl nişanlı omdan sonra ki zaman ise evliliğimiz biz nişanlıyken bana hiç birşry takılmadı sadece yüzük tamam dedim olsun canı sağolsun eşimin kaynanam ve kayınpederim ile konuşmayız beni sevmezler neden 🤷🏼‍♀️ kaynanamın annesi öldü 6 ay sonra yüzük taktık ondan galiba.. 70yaşındayfı ölrn belki 80.. nişan Arife’sinde hiç Bir şey getirmedilerEvimize sadece bir kere geldiler Herneyse düğün oldu eşyalarımın hepsi borçla alındı hepsinin borcu var sahte takı takıldı ve ailem bilmiyor onları da kandırdım böyle insanlar yüzünden hata bende!! Düğün takılarını eşya almak için borç aldığı eşimin arkadaşı el koydu borcun yerine saycakmış çeyreği bile kapanmadı tabi herneyse evimize geçtik ev bomboşşşş eşyalarım 1ay sonra geldi halılarım sadece mutfağım kuruluydu sağ olsun annnem herşeyimi aldı tek başına birde yatak odam. Gerisi yok neyse dostlar iki bebeğimi kaybettim kalp durmasından prrişan oldum dünyam yukıldı sadece bir kere ikincisinde geldiler teyzesi ve annesi ve bana dedikleri şu gençsiniz bi daha olur şimdiler de ise ben çalışmıyorum elim sürekli baskı yapıyor hep ben çalışıyorum bıktım sende çalış yetmiyor diyor kendisi askere bile gitmedi daha ben patik yapıyorum satıyorum toplu 300 tl falan kazanıyorum 1buçuk hafta da onlarıda eve harcıyorum bana hep annem alıyor kozmetik eşyam olsun bot mont takı%80 annem yapıyor annem evimize geldikçe alışveriş bile yapıyor ve hala laf ediyor kızlar size sorum şu boşanmayı düşünüyorum ama annemin başına kalmak da istemiyorum bana iftira atıyor sürekli kardeşimle kahve içmeye çıkıyoruz nasıl hemen eve geldin diyor arabalarla mı geldin diyor allah şahit ki dolmuşla geldim diyorum beni rencide ediyor kızlar parmağımda ki alyansım bile annem aldı kendi aldıklarını satmıştık zamanında sizce ben nabıyım allah aşkına 23 yaşımdayım...

hata en başından , bu kadar küçük yaşta derdin neydi diyecem iş işten geçmiş olacak ,
içinde azıcık bile boşanma fikri varsa hemen boşan zaten bu adamdan sana kocada olmaz baba da ,
heleee bebek olunca düzelir dersen tam cahillik etmiş olursun ,

annen birtek sana bakar şuan hem kocana hem sana hem evine bakıyor ,

Çok gençsin, hak ettiğin gibi bir yuva kurabilirsin yeniden. İlerde daha büyük sorunların olacak. Zaten annen bakıyormuş sana bir değişiklik olmayacak hayatında. Ki kafanda boşanma fikri zaten var...

Sakın sakın düzelir sanıp çocuk yapma lütfen şu an git bir kutu kontrol hapı al ! Benim bir arkadaşım senin gibi 1 yıl boyunca kavga etti eşiyle ailesiyle çocuk olunca düzelir sandı adam bin beter oldu hamileliği burnundan geldi batan gemiye yolcu almak demektir böyle bir evlilikte çocuk .. şu an 2 yaşında oğluyla dul !! Adam zırnık para da vermemek için elinden geleni yapıyor nafakayı bile ! Korun onlemini al ve eşinle konusarak problemleri asmaya çalış ama bu hengamede çocuk olursa yandın ki ne yandın !!

Esiniz meslegi ne bi de neden sizin calismanizi istiyor ve bu konuda baski yapabiliyor anlamadim sanki ewlilik diil de bi is ortagi gibi dusunmus sizi zaten en bastan yanlis bir ewlilik daha yasiniz da cok genc hic vakit kaybetmeden ve cocuk felan olmadan bosanin. Duzelecegini hic sanmiyorum cunki bosuna dememisler nasil baslarsa oyle gider diye...

Öncelikle gençsiniz ve evde ki çok afedersiniz ama barzo eşinize muhtaç değilsiniz çünkü arkanız da ve şuan da olduğu gibi yanınızda anneniz var. Sakın çocuk yapmayın çünkü bu adam baba olmayı hak etmiyor. İlk adım olarak bu adamı hemen yıldırım hızı ile boşayın kendisinden kurtulun bir ferahlayın mis gibi. Sonra annenizin yanındayken bir işe girin çalışıp para kazanın, birikim yapın kendi hayatınızı kurun ve tekrar evlenirseniz insanları iyice araştırın ve tanıyın istemediğiniz hiçbir şeye katlanmak zorunda ya da boyun eğmek zorun da değilsiniz bunu da unutmayın.

Merhaba kızlar dizel evliliğimden bahsedicem hayatım o kadar kötü ki.. eşimşe 5yıldır tanışıyoruz 3yıl sevgili 1yıl nişanlı omdan sonra ki zaman ise evliliğimiz biz nişanlıyken bana hiç birşry takılmadı sadece yüzük tamam dedim olsun canı sağolsun eşimin kaynanam ve kayınpederim ile konuşmayız beni sevmezler neden 🤷🏼‍♀️ kaynanamın annesi öldü 6 ay sonra yüzük taktık ondan galiba.. 70yaşındayfı ölrn belki 80.. nişan Arife’sinde hiç Bir şey getirmedilerEvimize sadece bir kere geldiler Herneyse düğün oldu eşyalarımın hepsi borçla alındı hepsinin borcu var sahte takı takıldı ve ailem bilmiyor onları da kandırdım böyle insanlar yüzünden hata bende!! Düğün takılarını eşya almak için borç aldığı eşimin arkadaşı el koydu borcun yerine saycakmış çeyreği bile kapanmadı tabi herneyse evimize geçtik ev bomboşşşş eşyalarım 1ay sonra geldi halılarım sadece mutfağım kuruluydu sağ olsun annnem herşeyimi aldı tek başına birde yatak odam. Gerisi yok neyse dostlar iki bebeğimi kaybettim kalp durmasından prrişan oldum dünyam yukıldı sadece bir kere ikincisinde geldiler teyzesi ve annesi ve bana dedikleri şu gençsiniz bi daha olur şimdiler de ise ben çalışmıyorum elim sürekli baskı yapıyor hep ben çalışıyorum bıktım sende çalış yetmiyor diyor kendisi askere bile gitmedi daha ben patik yapıyorum satıyorum toplu 300 tl falan kazanıyorum 1buçuk hafta da onlarıda eve harcıyorum bana hep annem alıyor kozmetik eşyam olsun bot mont takı%80 annem yapıyor annem evimize geldikçe alışveriş bile yapıyor ve hala laf ediyor kızlar size sorum şu boşanmayı düşünüyorum ama annemin başına kalmak da istemiyorum bana iftira atıyor sürekli kardeşimle kahve içmeye çıkıyoruz nasıl hemen eve geldin diyor arabalarla mı geldin diyor allah şahit ki dolmuşla geldim diyorum beni rencide ediyor kızlar parmağımda ki alyansım bile annem aldı kendi aldıklarını satmıştık zamanında sizce ben nabıyım allah aşkına 23 yaşımdayım...
Ne kadar gencsin. Senin yasinda olmak icin neler vermezdim neleri degistirirdim bir bilsen. Suan 30 yasindayim ve düşün ki neler degistiririm diyorum. En güzel en onemli yaşlarındasin. Ömrünü çürütme. Boşan gitsin.

Esiniz meslegi ne bi de neden sizin calismanizi istiyor ve bu konuda baski yapabiliyor anlamadim sanki ewlilik diil de bi is ortagi gibi dusunmus sizi zaten en bastan yanlis bir ewlilik daha yasiniz da cok genc hic vakit kaybetmeden ve cocuk felan olmadan bosanin. Duzelecegini hic sanmiyorum cunki bosuna dememisler nasil baslarsa oyle gider diye...
Makine teknikeri bir fabrika da onun çalışması benim evde durmam yada bi kahve içmeye çıkmam onun zoruna gidyor ve diyor ki ben çalışıyorum sen gezyosun oh ne güzel diyor. Boşanmaktan da o kadar korkuyorum ki milleti takan birisi değilim ama düşünmeden de edemiyor insan çaresizlik bu olsa gerek ve işin garip tarafı boşanıcam bu böyle gitmiyor giyince seni çok seviyorum diyor şizofrenlik bu diyorum ertesi gün gene aynı şeyler

Ne kadar gencsin. Senin yasinda olmak icin neler vermezdim neleri degistirirdim bir bilsen. Suan 30 yasindayim ve düşün ki neler degistiririm diyorum. En güzel en onemli yaşlarındasin. Ömrünü çürütme. Boşan gitsin.
Aslında ailem arkamda senin gözünde yaş görmek istemiyoruz fikrin ne olursa arkandayız ölmedik diyorlar ama allah görüyor ya çaresizliğin tan ortasındayım

Öncelikle gençsiniz ve evde ki çok afedersiniz ama barzo eşinize muhtaç değilsiniz çünkü arkanız da ve şuan da olduğu gibi yanınızda anneniz var. Sakın çocuk yapmayın çünkü bu adam baba olmayı hak etmiyor. İlk adım olarak bu adamı hemen yıldırım hızı ile boşayın kendisinden kurtulun bir ferahlayın mis gibi. Sonra annenizin yanındayken bir işe girin çalışıp para kazanın, birikim yapın kendi hayatınızı kurun ve tekrar evlenirseniz insanları iyice araştırın ve tanıyın istemediğiniz hiçbir şeye katlanmak zorunda ya da boyun eğmek zorun da değilsiniz bunu da unutmayın.
Allah razı olsun düşünceniz için, hani şu elalem ne der lafı vartaya tam olarak oradayım 😔

hata en başından , bu kadar küçük yaşta derdin neydi diyecem iş işten geçmiş olacak ,
içinde azıcık bile boşanma fikri varsa hemen boşan zaten bu adamdan sana kocada olmaz baba da ,
heleee bebek olunca düzelir dersen tam cahillik etmiş olursun ,

annen birtek sana bakar şuan hem kocana hem sana hem evine bakıyor ,
Doğru ki hata en başından sanki zorum vardı kır kıçını otur kocamı kalmadı! Gençlik mi desem cahillik mi bilmiyorum kaldım böyle..

anneme yük olmak istemiyorum diyorsunuz da şu anda da anneniz karşılıyormuş zaten herşeyinizi, annenize gidip 300 ü de kendinize harcasanız kimseye yük değilsiniz, biraz bahane arıyorsunuz gibi

20 yaşındayım yaklaşık 7 aydır evliyim eşimin ailesini anlatmak dahi istemiyorum çünki hep haklilar esimden de sogudum birlikteyken tekken gayet iyiyiz ama kaynanamin oz yigeni eltim olduğu için düğün günümden sonra çok çektim bir türlü hala kanım ısınmıyor evine gidip gelmeyi dahi bıraktım eşim bana ve aileme hakaretler etti içim O kadar soğudu ki o kadarrrrr soğudu ki artı kayinvaldemle yaşıyorum ama istemiyorlar ki evimizi ayıralım falan aman çok skinti neyse ki ailem arkamda çocuk düşünmüyorum ha artı.. hpv denen virus bulaştı siğiller cıktı çok şükür geçiyor eşimle cinsel hayatı sonlandirdim her anlamda soğudum kendime yeni bir hayat kurmanın hayallerini kuruyorum mutlu değilim mutlu olmadigim yuvaya birde çocuk dünyaya getirip onuda mutsuz etmek istemem yani diyeceğim çocuk düşünme en azından ayrılmayı istemiyorsan elimden gelen herşeyi yapayım inceldigi yere kadar diyorsan batan gemiye bir yolcu daha almayı aklından geçirme

anneme yük olmak istemiyorum diyorsunuz da şu anda da anneniz karşılıyormuş zaten herşeyinizi, annenize gidip 300 ü de kendinize harcasanız kimseye yük değilsiniz, biraz bahane arıyorsunuz gibi
Ya sizce kalkıp buraya derdimi yazmışım neyin bahanesini arıcam biraz akıllı olun lütfen keyfime yazmadım ki bahane arayayım

Allah razı olsun düşünceniz için, hani şu elalem ne der lafı vartaya tam olarak oradayım 😔

Elalem ne der diye düşünüyorsunuz da sizin o düşündüğünüz elalem bu hayatı yaşarken de yanınızda mı? İnsanları memnun etmek için yaşanır mı ? Kendinize gelin cahilliği en başta yapmışsınız tekrar yapmayın lütfen.

Ya sizce kalkıp buraya derdimi yazmışım neyin bahanesini arıcam biraz akıllı olun lütfen keyfime yazmadım ki bahane arayayım
derdiniz açık seçik anlaşılır, üstü kapalı bi durum yok ki her şey net. zaten anneniz alıyormuş montunuzu eşyanızı kozmetiğinizi o zaman boşanınca annenize nasıl yük olacağınızı düşünüyorsunuz, kazandığınız neyse de onu da annenizin evine harcar yük olmaktan ziyade yükünü hafifletirsiniz. tabi boşanın anlamında demiyorum ama yaşınız genç ve zor bir durum yaşıyorsunuz değer mi bu yükü taşımaya sizin bileceğiniz iş

23 yaşında derdin neydi bu kadar toykan ülkede o kadar kadın olayları oluyor hiçmi ders almadın boşan bemce düşünme beli bu adam seni sindirmiş haberin yok annene yük olmazsın merak et e boşan git sınavlara gir ünüversite oku meslegini al eline mis gibi yaşa sonra da evlenmek istiyorsan evlenirsin

Back
X