- 30 Ekim 2019
- 61
- 33
- 3
- 28
- Konu Sahibi Dublekahve
Merhaba kızlar dizel evliliğimden bahsedicem hayatım o kadar kötü ki.. eşimşe 5yıldır tanışıyoruz 3yıl sevgili 1yıl nişanlı omdan sonra ki zaman ise evliliğimiz biz nişanlıyken bana hiç birşry takılmadı sadece yüzük tamam dedim olsun canı sağolsun eşimin kaynanam ve kayınpederim ile konuşmayız beni sevmezler neden
kaynanamın annesi öldü 6 ay sonra yüzük taktık ondan galiba.. 70yaşındayfı ölrn belki 80.. nişan Arife’sinde hiç Bir şey getirmedilerEvimize sadece bir kere geldiler Herneyse düğün oldu eşyalarımın hepsi borçla alındı hepsinin borcu var sahte takı takıldı ve ailem bilmiyor onları da kandırdım böyle insanlar yüzünden hata bende!! Düğün takılarını eşya almak için borç aldığı eşimin arkadaşı el koydu borcun yerine saycakmış çeyreği bile kapanmadı tabi herneyse evimize geçtik ev bomboşşşş eşyalarım 1ay sonra geldi halılarım sadece mutfağım kuruluydu sağ olsun annnem herşeyimi aldı tek başına birde yatak odam. Gerisi yok neyse dostlar iki bebeğimi kaybettim kalp durmasından prrişan oldum dünyam yukıldı sadece bir kere ikincisinde geldiler teyzesi ve annesi ve bana dedikleri şu gençsiniz bi daha olur şimdiler de ise ben çalışmıyorum elim sürekli baskı yapıyor hep ben çalışıyorum bıktım sende çalış yetmiyor diyor kendisi askere bile gitmedi daha ben patik yapıyorum satıyorum toplu 300 tl falan kazanıyorum 1buçuk hafta da onlarıda eve harcıyorum bana hep annem alıyor kozmetik eşyam olsun bot mont takı%80 annem yapıyor annem evimize geldikçe alışveriş bile yapıyor ve hala laf ediyor kızlar size sorum şu boşanmayı düşünüyorum ama annemin başına kalmak da istemiyorum bana iftira atıyor sürekli kardeşimle kahve içmeye çıkıyoruz nasıl hemen eve geldin diyor arabalarla mı geldin diyor allah şahit ki dolmuşla geldim diyorum beni rencide ediyor kızlar parmağımda ki alyansım bile annem aldı kendi aldıklarını satmıştık zamanında sizce ben nabıyım allah aşkına 23 yaşımdayım...