1. çocuğa 300 tl hakkında

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
2 aylık kızım var 9 şubatta doğum yaptım okuduğum kadarı ile 300 tl bi ücret veriyorlarmış ilk çocuğa. Bunun başvurusunu İnternetten yapabilir miyim ve hangi siteden bilen biri varsa atabilir mi ? Bi de kaç ay boyunca veriliyor bu para

2 aylık kızım var 9 şubatta doğum yaptım okuduğum kadarı ile 300 tl bi ücret veriyorlarmış ilk çocuğa. Bunun başvurusunu İnternetten yapabilir miyim ve hangi siteden bilen biri varsa atabilir mi ? Bi de kaç ay boyunca veriliyor bu para
devlet memuru isen kendi çalıştığın kurumdan, değilsen sgk'dan.. internetten başvuru yok.. bir seferlik bir ücret yani bir faydası yok :)

Aile Bakanlığına başvuruluyor ilçe hükümet konağında yönlendiriyorlarmış baba yada anne Bebek kimliği ile başvuruyor sadece anne çekebiliyor ptt ye yatırılıyormuş...

Aile ve Sosyal il politika Bakan. dilekçe ile başvuru yapilio die biliorum bende...

Bende tek seferlik 300 tl diye biliyorum ama annem şimdi bi kaç aylıktir o dedi merak ettim acaba ben mi yanılıyorum dedim. Öyle bişey olsa ne güzel olur :D

Bende tek seferlik 300 tl diye biliyorum ama annem şimdi bi kaç aylıktir o dedi merak ettim acaba ben mi yanılıyorum dedim. Öyle bişey olsa ne güzel olur :KK70:
evet iyi olurdu valla :( hatta şöyle 500 - 600 olsa daha da güzel olurdu da 3.çocuktaymış :D o kadan doğuramam ben :D

Ben aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvuru yaptım sağ olsun adam iki dakikada halletti dilekçe zaten hazır bir dilekçe doldurup veriyorsun snaa tarh veriyor o tarihler arasında alıyorsun paranı tek seferlik ... Süt parasını da çalışıyorsan sgkya başvuru yapıyorsun çalışmıyorsan eşin başvuru yapıyor ziraatten söylenen tarihte alıyorsun söylenen tarihte almaya özen göster yoksa para geri gidiyor bir daha uğraştırıyorlar

Back
X