• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 cocugu olup tekrar evlenen varmi?

Ben boşandım 2 çocuğum var şu anki sevgilim hiç evlenmemiş çok mutluyuz ona kalsa hemen evleniriz ama ben uzun bir süre evlilik düşünmüyorum böyle iyiyiz eminim sizin de karşınıza iyi birileri çıkar boşanmadan ben de araştırmıştım bu soruyu

Normal şartlarda 2.evliliği düşünmek doğal
Tabi ki mutlu olmak herkesin hakkı
Ama siz henüz boşanmadan hele ki travmatik şeyler yaşamışken bunu düşünmeniz garip ;)

Selam arkadaslar

Cok merak ediorum 1 cocugu olup bosanan ve 2 evleligini yapio ve mutlu olan varmi??
Zorluklari neler.. ??

çok meraklısın evlenmeye daha bosanmadan derdine bak birinden ne gördün ki digerinden ne görecen bacım bizimki bala battı senınkıde belkı bala batar evlen evlen durma sakın

Emin olun boşandıktan sonra evlilik lafını dahi etmeyeceksiniz uzun bir süre ama önce boşanın kendinizi toparlayın ondan sonra önünüze bakmak daha kolay

Neden garip olsun ki kadın ilk evliliğinde mutluluğu yakalayamamış ki boşanıyor. Bundan sonra mutlu olabilir miyim, çocukla evlenebilir miyim düşüncesinin nesi yanlış?
Tesekkur ederim insa in basina gelmeden anlayamaz allah kimswye gostermesin.. herkez cok buyuk konusuyi

şayet siz kendinizi dul / kusurlu / ezik / eksik / boşanmış ve çocuklu kadın vesaire görmez ve kimseninde böyle görmesine izin vermezseniz, kimsede size böyle muamele edemez. 2 çocuklu bir kadın arkadaşımızla 1 çocuklu bir erkek arkadaşımız evlendi, gayet mutlu ve keyifliler 4 yıldır. hayatta her şey mümkün. gözünüzde büyütmeyin bu konuları.

Selam arkadaslar

Cok merak ediorum 1 cocugu olup bosanan ve 2 evleligini yapio ve mutlu olan varmi??
Zorluklari neler.. ??
Evet var babam. Önce çocuk açısından cevap vereyim çok çektim. Ama hiç babama yansıtmadım onlar hep mutlu oldu ven üvey annemi hep babama iyi anlattım.

Eğer gerçekten iyi seçimler yapılırsa kesinlikle mutlu olunabilir. Ama lütfen önceliğiniz her zaman çocuğunuz olsun.

Baba sonuçta pek üstelemezdi derdin var mı diye ama siz ne olursa olun destek olun çocuģunuza.

Rabbim inşallah sizi iyi insanlarla karşılaştırır.

Boşandı n mi peki geçen sizdiniz galiba boşanmayı dusunen onun için mj açtınız konuyu

Benim cocugum yoktu. 2.evliligimi yaptim esimin kizi var. Bana sorarsan eger sartlar esit olmali yani evlenecegin kisinin de cocugu olmali. Veya her ikisininde olmamali. Esim suanda esit olmaya calisiyor mesela ama bana su zamana kadar sanki 2.plandaymisim gibi hissettiriyordu.

Ben boşandım 2 çocuğum var şu anki sevgilim hiç evlenmemiş çok mutluyuz ona kalsa hemen evleniriz ama ben uzun bir süre evlilik düşünmüyorum böyle iyiyiz eminim sizin de karşınıza iyi birileri çıkar boşanmadan ben de araştırmıştım bu soruyu

Daim olsun mutluluunuz! bende suan bosanma asamasindayim iki cocugum var ve aslaa asik olup mutlu olmicakmisim gibii geliooo boyle ornekler cok guzel umut veriyor

Geçen konunuzu görünce bende ne çabuk boşandınız diyecektim.

Elbette mutlu olacaksınız. Güçlü ve kendine güvenen bir kadın ve anne olarak durursanız insanlara ve hayata karşı, kısmetinizde varsa evlenirsiniz de.

Ama bunu şimdi değil, boşanıp kendinizi toparladıktan sonra hesaplayın. Şuan üzgünsünüz çünkü.

Ben 2. Evliligemi hazirlaniorum dedim.. aklimda bile yok.. tek merak ediorum.. icimin nasik yandini bilemezsin.. basina gelmeden anlayamassin.. tek merak ettim sordum ya pisman ettiniz
ben de boşanma aşamasındayim 2. Evliliğim olacak mi ya da olursa bundan iyi olur mu diye insan ister istemez merak ediyor ,
Bu Evliliğimde ve boşanmamda Anladim ki gerçekten bize bir kader çiziliyor ve biz buNu yaşıyoruz .
Evliliğim kendiliğinden benden nerdeyse bağımsız mükemmel bir şekilde gerçekleşti, boşanmam da öyle oldu nerdeyse bu kadar çabalamama ve esim olacak adamın da evliliğimizi kurtarmak icin sözde yaptığı çabalarıyla yine de kurtaramadık evliliği .
4 yılım bitti evliliğim de bitti , 10 ağustos tanıştım 10 ağustos 2017 de bitti nevrotik ne fazla .
Bu kadar değil de nedir allahım sadece 4 yıl onlarla yaşamama izin verdi .
Onun icin rahat olun allaha dua edin iyilerle karşılaştır beni de , sadece o bilir iyisini

Selam arkadaslar

Zorluklari neler.. ??
Ben varım. ..çok da mutlu bir evliliğim var...kızım da dolu dolu babam der (kendi babası vefat etti küçükken )....hayattan ümidi asla kesmeyin. ..ben hayatıma bakınca hayret ediyorum hâlâ; )Rabbim size de gönlünüzce versin...

ben de boşanma aşamasındayim 2. Evliliğim olacak mi ya da olursa bundan iyi olur mu diye insan ister istemez merak ediyor ,
Bu Evliliğimde ve boşanmamda Anladim ki gerçekten bize bir kader çiziliyor ve biz buNu yaşıyoruz .
Evliliğim kendiliğinden benden nerdeyse bağımsız mükemmel bir şekilde gerçekleşti, boşanmam da öyle oldu nerdeyse bu kadar çabalamama ve esim olacak adamın da evliliğimizi kurtarmak icin sözde yaptığı çabalarıyla yine de kurtaramadık evliliği .
4 yılım bitti evliliğim de bitti , 10 ağustos tanıştım 10 ağustos 2017 de bitti nevrotik ne fazla .
Bu kadar değil de nedir allahım sadece 4 yıl onlarla yaşamama izin verdi .
Onun icin rahat olun allaha dua edin iyilerle karşılaştır beni de , sadece o bilir iyisini

Aynen bende ayni durumdayim sizin gibi siz iyi anlarsiniz beni yasamayan anlayamaz.. anca hakaret ederler.. evet bencede kaderimiz boyleymis yapicak bisey yok kimse bosanmak istemez ama bazen mecbur kaliorsun..

Back
X