Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayatim boyunca beni hep asagilayarak laf sokarak konustu ve yine hayatim boyunca gordugum en bencil ve en paragoz insandir kendisi.Annem bile inanamiyor nasil boyle bir evladi olduguna.1yil oldu yuzunu bile gormedim nefret ediyorum ondan.
Ben normalde kiskanc bir yapiya sahibim ama kardesimi kiskandigimi hic hatirlamiyorum. Kardesim dogdugunda bana da bir saat almislar ve eve ilk geldiginde kardesin bunu sana hediye olarak getirdi demisler annem her zaman kardesime de bana da birbirimizi cok sevdigimizi söylerdi. Mesela sen cok iyi bir ablasin kardesini cok seviyorsun o da seni cok seviyor falan derdi sanirim o yuzden bu kadar bagliyiz birbirimize.
Benim babam da sizin anlattiginiz gibi ben yokken kardesime hep beni kotuler. Babamin gozunde ben terbiyesiz ukala cok bilmis her seye cevap veren kibirli biriyim. Her firsatta beni kotuler ama bu asla aramizi bozmaz cunku annem bizi cok bagli yetistirdi. Biz buyurken babam yanimizda yoktu o baska kadinlarla gununu gun ederken kapida onu beklerdik. her ayak sesi duydugumuzda acaba babam mi diye kapiya kosarak, telefonda baba lutfen eve gel diye aglayarak buyuduk. O gelmedi hicbir zaman yanimizda yoktu iyiki de yokmus. Simdi simdi ben annem ve kardesimden olusan 3 kisilik ailemize dahil olmaya calisiyor ama surekli aramiza bir fitne sokma cabasinda. Onun ailesinden gordugu bu cunku. Beni hep kotuler kardesime ama kardesim her seyin farkinda. Babama karsi birbirimizi savunuruz hep baba degil aramiza girmeye calisan bir yabanci sanki. Iyiki boyle olmus ama yoksa kardesimle bu kadar bagli olmazdik birbirimize. Babamdan goremedigi sevgiyi benden gordu babama olan ofkesini benden cikardi onun hep yaninda olan bendim. Canimin ici o benim. Dunyalara degismem onun sevgisini annemden bile daha kiymetli benim icin. Kiz kardesinin olmasi kadar guzel bir sey olamaz 💕