Saç Uzatma Yöntemleri 1 EKİM 2015'ten itibaren 'SİNEMAKİ'

- elch3n -

...
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
338
112
53
Merhaba kızlar bugün tam 2 ay oldu 8 haftalık sinameki kürümü tamamladım tekrar yapmayı düşünmüyorum artık yağlarda devam edicem ve sacımı siyaha boyadım :))) açık renkler düşünmüyorum uzun süre :)

Son düzenleme:

Bu defa sinemaki kürünün içine bunları katıcam ve ayrıca badem yağı dusında lavanta yağı , zeytinyağı koyucam başka önerisi olan var mı malzemeleri yarın alıcam

Çam yağı..
Sinemakiyi 2 ay yani 8 hafta deneyin sonra bırakın :)
Konuma beklerim :)

Ben saçlarımı küt kestirmiştim çok pişman oldum ama kırıklarım vardı.
Sinemakiyi denedim kış olmasına rağmen çok ağır kokuyor o yüzden yazın bıraktım kasımda tekrar başlycam.
Çok etkili oldu saçlarım hem uzadı hemde güçlendi. Saçlarımı açtırdım boyadım üç dört kere maşallahı var
İçine bunlardan ekledim artı olarak badem yağı ve çam terebenti ekledim sürüp 5 saat bekletip yıkadım.
Başarılı bir kür

Simdi geldimmmm :) aldım herseyi birazdan fotolarını atarım aldığım yağların :) yarın yapmayı planlamıştım ama dayanamayıp bugün bile yapabilirim :))

Lavanta yağının kokuya etkisi yok mu ki acaba :S

Sanırım yarın başlıcam sinemakiye ilk yaptığımda sadece bemiks , badem yağı ve sinemaki olarak kullanmıştım ama simdi içine diğer yağları ve bemiks, evin , bepanten katarak kullancam

sinamekiyi nasıl kullanıyosunuz kızlar detay verirmisiniz?

Kaynatıp içine yağ ekleyip yumurta kırılıyor.
Farklı şekilde de değerlendiriliyor :)

:)
Saçların güzelmiş :)
Bu şekilde devam et 3 aya beline gelir :)
Benim 1.5 ayda çok iyi bi sonuç aldım :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sac-uzatma-gunlugum.749807/page-26

Bu sayfada fotoğrafı var :)

İnşlhh bnmde hızlı sonuç almamı sağlar bu kür :)

Saçlarımın uçları çok kuru bide onun için ardan yağlı bi bakım kremi aldım onu da kullancam sampuana sarımsak yağı ve çam terebendin yağı koyucam :)

Hangi bakım kremi o ?

sinamekiyi nasıl kullanıyosunuz kızlar detay verirmisiniz?

Bi tutam sinemakiyi kaynatıp süzüp ılıyınca içine bir ampul bemiks bir bepanten bi evigen ampul kırıp bi kapak badem yağı bi kapak çam terebenti bunu sürüp beş saat bekletip yıkıyorum. Ben böyle yapıyorum

Watsonsda gördüm aldım deniycem bakalım işe yarıycak mı Eki Görüntüle 1643582

Ya bende bunu merak ediyorum.
Geçen gün alıcaktım ama 13tl mi neydi bazen bu 7'ye düşüyor o zaman alırım dedim vazgeçtim
Senden yorumlarını beklicem :)
Saç tipini de yazarsan bu arada sevinirim..
Konunu takipteyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…