Saç Uzatma Yöntemleri 1 EKİM 2015'ten itibaren 'SİNEMAKİ'

2. Küre 3 kaldı :)) bugün yine saçlarımı yıkadım ve inanılmaz derece de yumuşacık oldu :) defne sabunuyla 2 defa yıkadıktan sonra ipek sanpuanın papatyalı olanıyla 2 defa yıkayıp duruladıktan sonra watsonsdan aldığım argan yağlı sac bakım kremini sürdüm uçaklara ve duruladım cıktım kuruladıktan sonra yumusaklığına inanamadım :)) galiba sinemaki de kullandığım yağların ve kremin etkisi olabilir :)

İpek şampuan o kadar iyi mi ya ?

Bana iyi geliyor :) ama ilk kez yıkayacak olursan sert yapıyor sürekli yıkaman lazım bide uçlarını kremle papatyalı çok güzel kokuyo koruduktan sonra bide etkisi uzun sürüyor .

Bana iyi geliyor :) ama ilk kez yıkayacak olursan sert yapıyor sürekli yıkaman lazım bide uçlarını kremle papatyalı çok güzel kokuyo koruduktan sonra bide etkisi uzun sürüyor .

Ben alayim bari daha olmadi annem kız kardeşim kullanır

CatlakB senin suan ki saç boyunu merak ediyorum rica etsem fotograf koyar mısın :)

Ekledim düz hali ama zaten normalide cok farklı değil :)

Eklentiler

• IMG_20151002_141908.webp
    16 KB · Görüntüleme: 90
Ben alayim bari daha olmadi annem kız kardeşim kullanır

Ekledim düz hali ama zaten normalide cok farklı değil :)

Teşekkür ederim :) ilk fotona göre bayaaa uzamış tam olarak kaç ayda uzadı ki acaba :) ?
Benim Ocak ayına kadar belimde olması için uğraşıcam :)

Şimdi aklıma geldi ben ipek şampuanın bal özlüsünü kullanıyordum papatyalısını kardeşim almış birlikte kullanıyoruz eğer bulabilirsem bal özlüsünü Alcam onu da tavsiye ederim :)

Teşekkür ederim :) ilk fotona göre bayaaa uzamış tam olarak kaç ayda uzadı ki acaba :) ?
Benim Ocak ayına kadar belimde olması için uğraşıcam :)

Gecen yol ağustos ayindan itibaren.
Ama bu haziran ayina kadar 10-15 cm uclarindan kendim aldım.
Deli gibiydim kırıklara karsı mücadele ettim

Son 1 aydir falan duruldum

Uçları ince düz kesim yaptırsna uçlara :)))

Bugun kırıkları almayı düşünüyorum ama bilmiyorum artık.
Düz kesimi ucun sacta sevmiyorum.
Bakımlı bile olsa özensiz geliyor bana

:) maşallah v kesimi de severdim bi aralar ama saclar kısa olunca hangi sacı v kesicem diye 1 yıldır düz kesim yaptırıyorum Allah'tan kesim için gittiğim kuaförler fazla kesmiyor keserken göster bana kestiğin sacı diyorum hepsine saolsunlar bnm yüzümden 1 cm bile almadan düzeltiyorlar sadece :)))

Ben 2.5yildir kesim için kuaföre gitmiyorum.
Bu sayede agzimida bozmamis oluyorum kuaförün annesinin de kullaklarını cinlatmıyorum

Hadi bakalım inşallah :) bu arada bişey sorcam konu açtım ama kimse bişey yazmadı saçlarımı biliyorsun fotodaki Gbi boyamayı düşünüyorum ama küllü kumral mı yapsam yoksa sadece cila mı

Hadi bakalım inşallah :) bu arada bişey sorcam konu açtım ama kimse bişey yazmadı saçlarımı biliyorsun fotodaki Gbi boyamayı düşünüyorum ama küllü kumral mı yapsam yoksa sadece cila mı

Anlamıyorum o konulardan
Bende balyaj veya kumrala dönmek istiyorum ama yemiyor

Ben aslında hep kendim boyarım hatta küllü kumral bile yaptım kendim ama hani kararsızım uçlarını açtırmısken geri kaptmak da istemiyorum ombreye Balyaja devam mı etsem kışın da ona karar veremedim

Ben aslında hep kendim boyarım hatta küllü kumral bile yaptım kendim ama hani kararsızım uçlarını açtırmısken geri kaptmak da istemiyorum ombreye Balyaja devam mı etsem kışın da ona karar veremedim

Bilmiyorum ki hiç ben kendim saclari acsam dayanmaz kökten koparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…