- 24 Aralık 2014
- 338
- 112
- 53
- Konu Sahibi - elch3n -
-
Ya bende bunu merak ediyorum.
Geçen gün alıcaktım ama 13tl mi neydi bazen bu 7'ye düşüyor o zaman alırım dedim vazgeçtim
Senden yorumlarını beklicem :)
Saç tipini de yazarsan bu arada sevinirim..
Konunu takipteyim..
Canm B'nde alırken zaten o fiyata denk geldi indirim
Saçlarım kuru özellikle de uçlar daha kuru boyadan dolayı bgn biraz denedim uçlarına biraz yumuşattı :)
Aynen indirimden kastım oydu :))) baska şeyler de almıştım fiyatı öyle düştü .
Bakalımm artık sonuclara ... Şampuana baska şeylerde deniycem sonuclar olumlu olursa paylaşırım nasıl yaptığımı falan .
O zaman sinamekiyi uygularken uçlara getirmeyin ve sonra uçlara bakım kremi sürün iyice kurumasınlar, duyduğum kadarıyla kuruma yapıyormuş.Canm B'nde alırken zaten o fiyata denk geldi indirim
Saçlarım kuru özellikle de uçlar daha kuru boyadan dolayı bgn biraz denedim uçlarına biraz yumuşattı :)
O zaman sinamekiyi uygularken uçlara getirmeyin ve sonra uçlara bakım kremi sürün iyice kurumasınlar, duyduğum kadarıyla kuruma yapıyormuş.
Veeee beklenen gün geldi :) birazdan ilk kürümü yapıcam :) 2. Kürü mü de 10 Ekim'de yapıcam :)
Evet öyle düşünüyorum :) bide böyle deneyim dedim
ben varım. Yarın 3. Kürümü yapacağım. Şimdide bal yumurta yoğurt maskesi yaptım içine evigen kırdım. İğrenç bir kokuyla oturuyorum. Aktardan fiyto şampuan aldım içine evigen kırdım. Saçımı onunla yıkıyorum. İnşallah faydasını görürüm. Rapunzel gibi günlere merhaba. ....Daha önce de sinemaki denemeye çalışmıştım ama 3. Kürden sonra bırakıyordum ve bir sonuç alamıyordum haliyle şimdi tekrar yapmaya karar verdim ama benimle birlikte yapabilecek ve sonuçları birlikte paylaşabileceğim birileri yok mu
ben varım. Yarın 3. Kürümü yapacağım. Şimdide bal yumurta yoğurt maskesi yaptım içine evigen kırdım. İğrenç bir kokuyla oturuyorum. Aktardan fiyto şampuan aldım içine evigen kırdım. Saçımı onunla yıkıyorum. İnşallah faydasını görürüm. Rapunzel gibi günlere merhaba. ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?