Saç Uzatma Yöntemleri 1 EKİM 2015'ten itibaren 'SİNEMAKİ'

Canm B'nde alırken zaten o fiyata denk geldi indirim

Saçlarım kuru özellikle de uçlar daha kuru boyadan dolayı bgn biraz denedim uçlarına biraz yumuşattı :)

Saçlarım kuru özellikle de uçlar daha kuru boyadan dolayı bgn biraz denedim uçlarına biraz yumuşattı :)

Hadi ya ben gecen gün sordum indirimde değil dediler 15tl üstüne indirimmiş.

Benimde saç uçlarım kuruydu.
Şampuana maya kattım galiba oda bozulmaya başladı..
İyice kurudu uçlarım.
Geçen gün güzelleştirici krem aldim bakalım etkisine..

Aynen indirimden kastım oydu :))) baska şeyler de almıştım fiyatı öyle düştü .

Bakalımm artık sonuclara ... Şampuana baska şeylerde deniycem sonuclar olumlu olursa paylaşırım nasıl yaptığımı falan .

Bekliyorum :)

O zaman sinamekiyi uygularken uçlara getirmeyin ve sonra uçlara bakım kremi sürün iyice kurumasınlar, duyduğum kadarıyla kuruma yapıyormuş.

Veeee beklenen gün geldi :) birazdan ilk kürümü yapıcam :) 2. Kürü mü de 10 Ekim'de yapıcam :)

ben varım. Yarın 3. Kürümü yapacağım. Şimdide bal yumurta yoğurt maskesi yaptım içine evigen kırdım. İğrenç bir kokuyla oturuyorum. Aktardan fiyto şampuan aldım içine evigen kırdım. Saçımı onunla yıkıyorum. İnşallah faydasını görürüm. Rapunzel gibi günlere merhaba. ....

Süper bende ilk kürü hazırlıyorum simdi :)

Yaptımmmm :)
Yarım çay bardağı suya 2 tutam sinemaki demledim . İçine bemiks , evin , bepanten ampul kırdım :) badem yağı , Hint yağı , Hindistan cevizi yağı , çam terebendin yağı , sarımsak yağı , lavanta yağı kattım karıştırıp uyguladım :) kokusu fazla ağır olmadı bu defa .. 3 - 4 saat bekletmeyi düşünüyorum streçle sardım bide

3. seferde baya karıştırdım herşeyi
sinameki bepanten,evigen, bemix ampül
berselona saç bakım yağından az biraz fıslattım(bi sürü saç bakım yağınınkarışımı)
argan yağından az fıslattım
dax supergro azıcık içine karıştırdım
badem yağı çokca
az da yılan yağı
bu şekilde hepsini karıştırıp surdum 3. seferimde

çok abartı bi miktar kullanmıyorum canım hepsinden az az
banyoya girmeden once yani henuz saçımı ıslatmadan sampuan suruyorum güzelce yediriyorum
sonra banyoda kolayca arınıyor

bir de ben sinameki hariç diğerlerini bir fısfıslı şişede karıştırıyorum once
bu karısımı şaç uclarıma ve saç boylarıma sürüyorum daha sonra içine sinamekiyi ekleyip diplerine suruyorum
bu işlemi sinamekiyi uçlarına ve boylarına surmemek için yapıyorum
saç uclarını kuruttugunu soylemişler sinamekinin

Güzel öyleyse :)
Ben kokusundan rahatsızdım yaptığım karışım kokuyu azalttı ama hla var bemiks ampul kokusu geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…