Saç Uzatma Yöntemleri 1 EKİM 2015'ten itibaren 'SİNEMAKİ'

Aradım taradım resmini buldum, bence eğer küllü kumrala boyarsan, 2-3 yıkamaya uçlar yine açılacak ve ombreni kaybetmemiş olacaksın, ayrıca bana biraz keskin geldi şuan ki geçişin ve bence daha hoş durur boyanınca;ama saç senin zevk senin, düşün taşın öyle karar ver, en doğrusu kendin beğenmen

B'nde öyle düşünüyorum küllü kumralı karar verdim açmak istersem fazla sıkıntı olmaz en azından zemin küllü kumral olunca

benim saçlarım cok kısa
Uzun seneler upuzundu saçlarım sıkıldım omuzlarda kestirdim düz bi kesim
Sonra nerden estiyse katlı katlı kısacık bi kesim oldu saçlarım
Şimdi uzatıp katları yok etmek saç boyumu esşitlemek için uzadıkca kestircem mecbur

kürün faydasını sanırım daha cok 8 kere yapıp ıkı hafta ara verınce farkediolar okudum daha cok öyle olmus
Şimdi daha bakımlı oldugunu hissediyrm uzuyor mu bılemiyorum henuz erken sanırım
Normalde de cok yavas uzayan saçlara sahibim

Benimde çok yavas uzar artık sabırla uzamalarını beklicem :) yarın 2. Kürü yapıcam

Saçlarımı boyadım dün koleston 8.1 ile işte sonuç :)Eki Görüntüle 1648911

Ya birşey sorucam.
Senin başka bi konumda saçlarını gördüm.
Tepesi koyu uçları ani bi şekilde sarıydı hatta çok garipsemistim.
Şimdi gördüm ki saçlarını kendi Boyamıssin ama isin ehli boyamıs gibi..
Bende senin saçının bu tonlarını istiyorum.
Su anki rengimi göstericem ve sende boyadığın tona yakın rengi nasıl elde edicegimi soyliceksinnnn

Eklentiler

• IMG_20151005_232639.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 61
Boyanınca çok güzel olmuş, o geçişteki sertlik yumuşamış. Ben bayıldım şahsen güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…